Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Losa saradnja, u FAQ pise da otvorim novu temu

> tashicica94: > Niti stajem na stranu kupca niti prodavca. > Ovde je veoma zamrsena situacija. > Vi kao kupac ste mogli zatraziti dodatne slike,a ne tako,kao drugo mogli ste 'sprejer' skinuti I staviti na drugi parfem,a ovaj pokvareni na ovaj,kao trece nikada se ne salju poruke Van sajta I kao cetvrto ako Vam se posalju stvari u kutiji,kutiju ste trebali vratiti. Ni jedna prodavnica Vam ne bi prihvatila reklamaciju da im posaljete goli proizvod bez ambalaze u kojoj je bio. > Za prodavca nemam komentar sem da ono vredjaje kupca nije bilo potrebno. > I kupac i prodavac moraju da imaju na umu kad se salju ovakve stvari da su se mogle ostetiti i u transportu. > Slala sam I sama par Avon parfema,uvijala sam ih u decije cebe. Nije bio parfem u originalnoj kutiji nego nekoj kartonskoj christmas kutiju. Da je bila originalna ambalaza parfema ne bih je bacio. Upakovao sam dobro, parfem je bio siguran od ostecenja, samo nije bio u lepoj bozicnoj kutiji. Kako sam mogao da stavim neispravan sprejer? Vidi se da je sprejer sa tog parfema, providna plastika i preko ova pozlata, i da je pojeden kao ostatak parfema. Jedino da sam imao isti takav pa podmetnuo. A pritom neispravnost je u tome sto je usao vazduh u bocu, a ne do tog gore sto se skida. Imam 50 vintage bocica parfema, znam sta radim, da moze da se resi, resio bih, ne bih vracao. Neki sprejeri mi ne rade bas najbolje, ali ovaj uopste ne radi. Jedino da sam probao iglom da izvucem sve u drugu ambalazu, ali koja je onda poenta? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d414f2389036ca698584e3669c798cba.jpg)
2024 02 14
> tashicica94: > Vi kao kupac ste mogli zatraziti dodatne slike Clan ne koristi sajt, verovatno se oslanjao na pouzdanost zbog pozitivnih utisaka koje prodavac ima. > tashicica94: > kao drugo mogli ste 'sprejer' skinuti I staviti na drugi parfem,a ovaj pokvareni na ovaj Sto bi se neko tim bavio? Licno ne bih. > Her_Fashion: > Ne znam šta želite da postignete prijavom, s obzirom da Vam je novac vraćen? Pretpostavljam da skrene paznju na ponasanje prodavca.
2024 02 14
> Vi kao kupac ste mogli zatraziti dodatne slike Ta prica sa dodatnim slikama je skroz bezveze. Doslo je do toga da kao kupac moram da postavljam neka totalno glupa pitanja tipa "Da li je predmet pocepan, isflekan, smrdi i sl." iako bi trebalo da se podrazumeva da to nije slucaj. Ista prica sa parfemima, gde ocigledno moras da pitas da li sprejer funkcionise ili npr, da li je parfem u ispravnom stanju (nije "izlapeo" i sl.). Ja sam platila 9500 za Kezno Jungle koji kao da je nacisto izlapeo, mogu samo da ga gledam. Ako vec prodaju nesto, mogu makar da isprobaju pa da znaju sta uopste salju ljudima, odgovornost je na prodavcu ne na kupcu. Ovo pisem generalno, nije namenjeno prodavcu iz ovog slucaja, ne bih zauzimala strane jer ne znam sta da mislim. Moglo je svakako da se resi na prijatniji nacin. Svakako je kupac bio maksimalno korektan u konverzaciji.
2024 02 14
> Majda87: > > Her_Fashion: > > Ne znam šta želite da postignete prijavom, s obzirom da Vam je novac vraćen? > Pretpostavljam da skrene paznju na ponasanje prodavca. Ok to, mislila sam na samu prijavu Adminima, jer nemaju na sta da reaguju (poruke van sajta, vracen novac svakako).
2024 02 14
> Her_Fashion: > > Vi kao kupac ste mogli zatraziti dodatne slike > Ta prica sa dodatnim slikama je skroz bezveze. > Doslo je do toga da kao kupac moram da postavljam neka totalno glupa pitanja tipa "Da li je predmet pocepan, isflekan, smrdi i sl." iako bi trebalo da se podrazumeva da to nije slucaj. Ista prica sa parfemima, gde ocigledno moras da pitas da li sprejer funkcionise ili npr, da li je parfem u ispravnom stanju (nije "izlapeo" i sl.). > Ja sam platila 9500 za Kezno Jungle koji kao da je nacisto izlapeo, mogu samo da ga gledam. Ako vec prodaju nesto, mogu makar da isprobaju pa da znaju sta uopste salju ljudima, odgovornost je na prodavcu ne na kupcu. > Ovo pisem generalno, nije namenjeno prodavcu iz ovog slucaja, ne bih zauzimala strane jer ne znam sta da mislim. Moglo je svakako da se resi na prijatniji nacin. Svakako je kupac bio maksimalno korektan u konverzaciji. Za vintage parfeme mozete se ovde obratiti Ilketu koji ima najvecu i najbolju ponudu vintage parfema na celom sajtu i najpovoljniji je. Poznajem ga sad i licno, maksimalno je korektan, svaku reklamaciju uvazava i svaki nedostatak naznaci u oglasu, drug je skoro uzeo Trussardi Uomo sa kojim nesto nije bilo u redu, bez pogovora je vratio novac. Mi ljubitelji vintage parfema svi kupujemo od njega, a ja kad bih preprodao sve parfeme koje sam kupio od njega na ebay-u mogao bih da kupim finu garsonjeru!! ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0330404cdadcf7dcbfeba0b691948afa.jpg)
2024 02 14
"Super" pa pitajte onda Ilketa za mene, jer dobrih se parfema nakupovao bas kod mene. Eto cisto da znate.
2024 02 14
Inace, gospodja me zove sa nekog drugog broja pa sam je memorisao Hmm. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/4a64ad21b6906dddac1744db927f7365.jpg)
2024 02 14
E, zato je meni frka da kupujem vintage parfeme online od bilo koga, jer ocigledno se prazne originalne flasice otvaraju klestima a unutra se stavlja ko zna sta od kopija pa ko zna, zna jer je koristio nekada, a ko ne zna njemu je super. Ili se pune iglom i spricom... Moguce je i da prodje tu poneki original, ali manje od kopija iz tocionica. Kenzo da izvetri, sile nema, osim da ga je picilo sunce u Sahari i vodopadi dzungle, to si ti platila Her_Fashion ko zna sta... Pa i tvoja boja slona Vukasine mi je upitna, on je providno zuckast i divno se slaze sa neon bojom sa originalne kutije, nije ovako taman cak i vintage mozda od ormara boja se preslikala... Od clanice majami Chopard Wish isto ima cudnu, pretamnu boju, pre reformulacije je bio plav, sada je gotovo providan, na beloj pozadini dodje blago sivkast. Novac je vracen, a ima mi logike da niko namerno ne bi ostetio nesto sto mu se svidja, sto zeli da kupi i nosi, a mozda je i hteo da promeni jer mu se svidja miris, istinu znate samo vas dvoje, svako svoju. Obostrane uvrede ne koriste nikome. Licno, kada god sam prodavala parfeme, uvek sam slikala i prskalicu pored bocice i koda, da se vidi i zna da je sve u redu, da nije pretakano, otvarano, osteceno. Tek da prodajem puno parfema, slikala bih apsolutno svaki moguci detalj a kamoli ostecenje ili bih navela u oglasu.
2024 02 14
Ok je Slonce, ne brinite. Previse se ja razumem i imam iskustva da bi mi neko uvalio napunjen parfem. Pritom znam od koga kupujem i sta. Parfemi koje sam dobio su oba ok sto se tice djusa, problem je boca. Drugi parfem je skroz ok, vintage iz 1998 sto se vidi po batch kodu iako gospodja kaze da nema kod jer je vintage, a ne zna da parfemi iz te ere kada je distributer bio Sanofi svi imaju batch kod, isto kao sto na nekim drugim oglasima pise nema batch jer ona ne zna da ga pronadje na boci ili ne zna da je na kutiji. Gospodja se jednostavno ne razume u parfeme, a mulja. Zato i jesam otvorio temu, da ukazem da gospodja nije za saradnju i da je treba zaobici.
2024 02 14
> Vukasin2709002: > Ok je Slonce, ne brinite. Previse se ja razumem i imam iskustva da bi mi neko uvalio napunjen parfem. Pritom znam od koga kupujem i sta. Parfemi koje sam dobio su oba ok sto se tice djusa, problem je boca. Drugi parfem je skroz ok, vintage iz 1998 sto se vidi po batch kodu iako gospodja kaze da nema kod jer je vintage, a ne zna da parfemi iz te ere kada je distributer bio Sanofi svi imaju batch kod, isto kao sto na nekim drugim oglasima pise nema batch jer ona ne zna da ga pronadje na boci ili ne zna da je na kutiji. Gospodja se jednostavno ne razume u parfeme, a mulja. Zato i jesam otvorio temu, da ukazem da gospodja nije za saradnju i da je treba zaobici. Samo bih vas lepo zamolila da me ostavite vise na miru.
2024 02 14
Ja ću sad da hijack-ujem temu, pošto mi deluje da ste završili 😂 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7677260ef6d5722fc941a40837c865de.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/fe8291b4b20ba0f6ecd42a2a9c06a98e.jpg) Ovaj mali slon bi trebalo da je jedno od prvih izdanja iz 96. i njega sam kupila na sajtu. Ovaj veći je novo pakovanje/formula, kupljen pre nekih 6 godina u Duty Free-u. Da budem iskrena, ne razumem se dovoljno u parfeme da mogu da procenim, ali mi je ovaj "Vintage" slon cudan i slab, pretpostavila sam da je lose cuvan godinama, pa je eto doslo do toga da izvetri, sad sam ga prsnula i bass kad se unesem da "njusim" deluje kao da je nekad bio Kenzo. Nebitan je novac skroz, parfem sam kupila iz sentimentalnih razloga, pa bih volela da mi je stigao u boljem stanju.
2024 02 14
Meni ovaj tvoj od 50 ml deluje kao kopija. Boja parfema, cevcica, sam slon, nozice, glava, rep, monstera iznad repa... Oba su tvoja pa uporedi razlike.
2024 02 14
Tesko je uporediti jer bi taj od 50 ml trebalo da je iz 1996, a ovaj moj je iz recimo 2018-2019 (tj tad je kupljen, ali je svakako novo pakovanje pa su samim tim i realne razlike). A nemam ni jednu od tih staric bocica da uporedim.
2024 02 14
Doduse jeste mi cudno koliko novo ovaj "vintage" izgleda.
2024 02 14
Što je teško uporediti, bočica, čep, položaj cevčice nisu menjane. Pa valjda u ruci osetiš da čep ima težinu, da je kvalitetan, valjda vidis da ne sme biti viškova ni manjkova metala na čepu u odnosu na original. Parfem se reformulisao, flašica nije. I moja boja novog, reformulisanog je tamnija od te tvoje iz 1996. Upitno je i to da 1996 je puna mililitraža, to će svako ko zna vintage parfeme da ti kaže. Mogu i ja moj da ti postavim ako ti je lakše ali je malo bezobrazno jer tema nije o slonu. Ako hoćeš, šaljem u inbox. Msm da su ti uvalili kopiju iz neznanja plus da ON izvetri... ma nema šanse.
2024 02 14
1 2 3 4 5 6 ... 9