Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako vam se svidja novi izgled MK?

katastrofa jedva cekam jos par stvari da prodam preostalih i ugasim profil jako losa preglednost
2024 04 09
I ja sam mislila da je opet neki bag :D Ali, mislim da se još radi. Nadam se da nije ovo to to. Sa aspekta funkcionalnosti neću još da komentarišem ništa, ali mi deluje da nije najsrećnije rešenje.
2024 04 09
> Esprit21: > Mislim da ga nisu najsrecnije promenili tj. ne deluje mi zavrseno. Gore kad se klikne na profil ne vidi se cela slika, slova deluju zbijeno i pomesano. Pozadina i boja pracenih tema su slicne pa se ne vidi dobro. > To je ono sto sam na prvu primetila, a vi?
2024 04 09
Nekonforan,tesak za snalazenje,ne znam cemu menjanje kad smo navikli na okruzenje
2024 04 09
Stari je po meni mnogo bolji..💗
2024 04 09
Jako losa preglednost, mislim da nije do navike na stari sajt nego je jednostavno prosli bio mnogo pregledniji..
2024 04 09
Više mi se dopada stari
2024 04 09
Da li neko zna kako da listam nove predmete po stranicama? Samo vidim NOVA ROBA listam prvu stranu i to je to...da li sam blesava,ne vidim...
2024 04 09
> ivana162: > Da li neko zna kako da listam nove predmete po stranicama? Samo vidim NOVA ROBA listam prvu stranu i to je to...da li sam blesava,ne vidim... Na ove tri linije gore desno, pa u kategorijama u dnu imate kupi-prodaj, pa na to kupi (počnite odmah), izađe nedavno dodato po stranicama, kao što smo imali na starom.
2024 04 09
Stari bolji sto puta
2024 04 09
Ufff… ranije sam stalno ulazila i listala. Sad nekako nemam vise zelju, jaka je promena i deluje nedovrseno i bledo. Volim sto nije ona drečava pink i sto izgleda modernije ali funkcionalni deo je jako siromasno uradjen, boje su previse blede i neutralno dosadne, treba vreme navici se, ali opet tesko i novim korisnicima. Nek nam je sa srecom.
2024 04 09
Novi sajt nije loš, ima nekih svojih prednosti, mada stvarno ima dosta pravopisnih grešaka, a i navikli smo na stari. Tako da sam za povratak na prethodni izgled sajta.
2024 04 09
Mislim da je totalni promašaj. Ne funkcioniše kao pre
2024 04 09
Meni licno uzasan Ne ulazim kao sto sam do sada Ne listam kao sto sam do sada grozan mi je,ne dopada mi se I nakon 9 godina planiram da napustim sajt ukoliko ne bude vracen na staro ili se barem ovaj dovede u red. Uzas
2024 04 09
Nadam se da ce se potruditi da ga do kraja prevedu na srpski, ja sam morala da guglam hlace, zrcalo i tako neke stvari 😅 ne razumem pola reci. Bas sam se radovala da nesto promene, ali ovo nije tako dobro. Malo modernije izgleda i meni vise ne baguje, to je pozitivno!
2024 04 09
1 2 ... 4 5 6 7 8