Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako vam se svidja novi izgled MK?

Mislim da kad bi se napravila aplikacija sve bi ovo bilo lakse sto puta
2024 04 09
Bolji mi je bio prethodni logo, ovo MojeKrpice sa plavim mi uopšte ne ide uz sajt. Navikla sam na jarku roze boju, sad izgleda bledo. Jedina pohvala što se vide pregledi i srca bez ulaženja na profil.
2024 04 09
Stari je bolji mnogostruko
2024 04 09
Joj meni je ovo uzasno,mozda je do mog telefona ali slike su toliko sitne nista se ne vidi,totalno nepregledno,ni malo mi se ne dopada,nadam se da ce vratiti stari izgled izgubila sam volju da gledam
2024 04 09
Da li neko zna kako da nadjem poruke, omiljene stvari? Ja uopste ne mogu da se snadjem na ovom novom sajtu
2024 04 09
malo je bolja funkcionalnost ali ima mesta za usavrsavanje dizajna pogotovo tj. user experience ali se sajt ucitava brze sto je dobro :")
2024 04 09
Da se i ja pridruzim.Nisam dugo bila i sad udjem i vidim ovo. Ni meni se uopste ne svidja. Navikla sam na staru verziju. Nisam bog zna sta prodala ali sam kupovala. Ukucam sta me zanima izbaci mi i ako mi se nesto svidi kupim. A sad ovo ne znam. Bezveze je.
2024 04 09
kao i svaki logo na svetu koji su usrali tako i ovaj, sve sto je imalo zivot postaje bezlicno, ok je da unaprede sajt i treba jer ima 101 manu i nije popravljan 10 godina, bolje da su aplikaciju napravili jer u 2024 ovakav sajt nema aplikaciju i uz to preko tel. je muka ziva da se koristi... ako su vec hteli da menjaju dizajn mogli su ali da zadrze svoj imidz, ovo je kao kad ti prijatelj kaze "e ja cu to da ti zavrsm besplatno" ustvari ima 3.5 meseca kursa ima volje ali ne razume sustinu
2024 04 09
Ukratko, dobra ideja, losa realizacija, svakako je sajtu trebalo osvezenje, ali ovo kao da je radjeno u zurbi, trebalo je dosta stvari ispaglati pre nego sto se pusti online, verujem da ce se srediti vremenom, ali u tom slucaju je trebao ostati stari izgled dok ovaj ne bude gotov i u potpunosti funkcionalan.
2024 04 09
Bezveze totalno. Nego, navici cemo se...
2024 04 09
Uzas . Ja sam više vremena provodila na MK nego da drustvenim mrežama ,sada nemam volju da udjem ,kada rasprodam stvari sa profila ,definitivno ga više necu koristiti . Verzija uopšte nije prilagodjenja za mobilni telefon ,sve izgleda jadno,verujem da će mnogi korisnici napustiti sajt. 🥹
2024 04 10
Vratite stari. Jako loša preglednost. Slike male nepregledne, nabacane, nema mogućnost da listaš u nedogled nedavno postavljene predmete, već samo prvih par. Baš, baš LOŠE. Ne kritikujem inače nikada ali ovo je UŽAS. Neću ga više ni posećivati ako ga ne vratite, ne privlači me ovako uopšte.
2024 04 10
Koliko negativnih utisaka, mozda i vrate nesto od starog ako krenu da citaju komentare. ,:)
2024 04 10
> kekakeka: > > ivana162: > > Da li neko zna kako da listam nove predmete po stranicama? Samo vidim NOVA ROBA listam prvu stranu i to je to...da li sam blesava,ne vidim... > Na ove tri linije gore desno, pa u kategorijama u dnu imate kupi-prodaj, pa na to kupi (počnite odmah), izađe nedavno dodato po stranicama, kao što smo imali na starom. Hvala najlepse😊
2024 04 10
Ni meni se iskreno ne dopada…. Ne mogu lepo da vidim predmete, zelja za kupovinom ravna nuli
2024 04 10
1 2 ... 5 6 7 8