Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisu mi objave

> Papricica: > Ah, taj problem sa komercijalnim prodavcnima je tu odavno. Ali baš baš. Čak je bilo kao pravilo da ne sme da se vidi da je slika iz butika. I onda sajt sam sebi skače u usta. > A i jedan zanimljiv update, pokrenula sam istu temu sa pitanjem zašto se ne primenjuje isti princip na sve. Obrisali su :D Možda obrišu i mene ,:) Strašno… Po mom mišljenju bilo bi dobro da se otvori neka tema “pitajte admine” ili sl. gde bi odgovarali na pitanja. Evo kao što ste Vi pitali šta može u koju kategoriju, nije Vam jasno i neko praktično da objasni. Mi smo svi bezveze učili pravila tako što Vam se prvo obriše nešto, pa onda tražite da vidite šta je batch code i gde se proverava. 🤦‍♀️🙄
2025 05 05
> MissDiva: > > Papricica: > > Ah, taj problem sa komercijalnim prodavcnima je tu odavno. Ali baš baš. Čak je bilo kao pravilo da ne sme da se vidi da je slika iz butika. I onda sajt sam sebi skače u usta. > > A i jedan zanimljiv update, pokrenula sam istu temu sa pitanjem zašto se ne primenjuje isti princip na sve. Obrisali su :D Možda obrišu i mene ,:) > Strašno… Po mom mišljenju bilo bi dobro da se otvori neka tema “pitajte admine” ili sl. gde bi odgovarali na pitanja. Evo kao što ste Vi pitali šta može u koju kategoriju, nije Vam jasno i neko praktično da objasni. > Mi smo svi bezveze učili pravila tako što Vam se prvo obriše nešto, pa onda tražite da vidite šta je batch code i gde se proverava. 🤦‍♀️🙄 E to bravo! Ja sam svojevremeno pisala onom admin profilu. Ali to je bilo pre recimo 5god. Takodje, ako je sajt za profi preprodavce garderobe, ok. A ne da obične žene gube vreme i živce.
2025 05 05
mojekrpice.rs/items/zene/12498255/zenski-nemacki-novi-sako-kirsten mojekrpice.rs/items/zene/12498219/barisal-zenski-dugacki-novi-sako mojekrpice.rs/items/zene/12498186/zenski-gravirani-sako-canda-c-a mojekrpice.rs/items/zene/12498147/mexx-vrhunski-novi-zenski-sako mojekrpice.rs/items/zene/12498123/zenski-nemacki-novi-sako-kapalua mojekrpice.rs/items/zene/12497029/s-o-liver-zenski-novi-sako mojekrpice.rs/items/zene/12495806/reserved-nova-haljina Ja samo da ostavim Adminima da brisu, sve navedeno kao "novo sa etiketom", etikete nigde. Hvala na paznji 😅
2025 05 05
> MissDiva: > mojekrpice.rs/items/zene/12484350/vintage-letnja-haljina-unikat-rucno-sivena > Ovo nije sa interneta? Ovo će Vam obrisati sigurno. Mora da se vidi cela haljina, čak cela dužina. Vi ste uslikali šav samo, pogledajte bolje. > Razmislite sa strane kupca, šta bi ste Vi želeli da neko objasni u tekstu, kakva fotografija bi Vam bila potrebna da zaključite o kakvom materijalu ili kroju se radi. Postoji app koja na neki avatar oblaci haljinu da se vidi kako izgleda obucena, tako da je slika apsolutno moja, a osim toga haljina je unikat koja je rucno sivena 💁‍♀️
2025 05 05
> MissDiva: > > Papricica: > > Ah, taj problem sa komercijalnim prodavcnima je tu odavno. Ali baš baš. Čak je bilo kao pravilo da ne sme da se vidi da je slika iz butika. I onda sajt sam sebi skače u usta. > > A i jedan zanimljiv update, pokrenula sam istu temu sa pitanjem zašto se ne primenjuje isti princip na sve. Obrisali su :D Možda obrišu i mene ,:) > Strašno… Po mom mišljenju bilo bi dobro da se otvori neka tema “pitajte admine” ili sl. gde bi odgovarali na pitanja. Evo kao što ste Vi pitali šta može u koju kategoriju, nije Vam jasno i neko praktično da objasni. > Mi smo svi bezveze učili pravila tako što Vam se prvo obriše nešto, pa onda tražite da vidite šta je batch code i gde se proverava. 🤦‍♀️🙄 Ja kad god sam pisala adminima, nikad mi nije odgovoreno
2025 05 05
> Papricica: > > MissDiva: > > > Papricica: > > > Ah, taj problem sa komercijalnim prodavcnima je tu odavno. Ali baš baš. Čak je bilo kao pravilo da ne sme da se vidi da je slika iz butika. I onda sajt sam sebi skače u usta. > > > A i jedan zanimljiv update, pokrenula sam istu temu sa pitanjem zašto se ne primenjuje isti princip na sve. Obrisali su :D Možda obrišu i mene ,:) > > Strašno… Po mom mišljenju bilo bi dobro da se otvori neka tema “pitajte admine” ili sl. gde bi odgovarali na pitanja. Evo kao što ste Vi pitali šta može u koju kategoriju, nije Vam jasno i neko praktično da objasni. > > Mi smo svi bezveze učili pravila tako što Vam se prvo obriše nešto, pa onda tražite da vidite šta je batch code i gde se proverava. 🤦‍♀️🙄 > E to bravo! > Ja sam svojevremeno pisala onom admin profilu. Ali to je bilo pre recimo 5god. > Takodje, ako je sajt za profi preprodavce garderobe, ok. A ne da obične žene gube vreme i živce. Slazem se, slikaj meri, drndaj se i onda corak. Ne mozes ti protiv njih kad uvezu 5t garderobe iz Nemacke, na niske smo mi spali grane kad uvozimo tudje smece
2025 05 05
> damija: > > MissDiva: > > mojekrpice.rs/items/zene/12484350/vintage-letnja-haljina-unikat-rucno-sivena > > Ovo nije sa interneta? Ovo će Vam obrisati sigurno. Mora da se vidi cela haljina, čak cela dužina. Vi ste uslikali šav samo, pogledajte bolje. > > Razmislite sa strane kupca, šta bi ste Vi želeli da neko objasni u tekstu, kakva fotografija bi Vam bila potrebna da zaključite o kakvom materijalu ili kroju se radi. > Postoji app koja na neki avatar oblaci haljinu da se vidi kako izgleda obucena, tako da je slika apsolutno moja, a osim toga haljina je unikat koja je rucno sivena 💁‍♀️ Da, ali ne možete ni AI fotku staviti. Mora biti slika haljine. Imate bukvalno jedan šav uslikan.
2025 05 06
Ne znam šta rade, ali preplavili su sajt sa što džakovima, što ovim šanerima. Tužno… Oni ako prijavite im samo obrišu, sledećeg dana ti profili ponovo objave isto. Čak obnavljaju predmete i menjaju boje npr. tašni, modele dok ne vide za koji bi potencijalno imali kupce. Slike nisu njihove, šalju im sa Tiktok i Instagram stranica, tamo možete tražiti sliku da Vam pokažu tašnu pre kupovine. Ima to u onoj temi o prevarama. Isto rade sa naočarima za sunce i patikama. Niko te profile ne dira, čeka se da nekog prevare za novac, pa tek onda blokiraju profil. A uvaljuju npr. kopije od 10eur po ceni od 5000 - 10. 000 din nekome ko ne zna. Utiske ostavljaju sebi sa svojih 365 profila. Kače stvari inače na više profila. Razrađena šema. Dok bude profita i ovaca, živeće lepo.
2025 05 06
Evo dovoljno je da kliknem na tašnu bilo kog brenda… Sve prevaranti. Cifre nisu uopšte male. mojekrpice.rs/items/zene/12496381/mini-icon-classic
upload
2025 05 06
> damija: > > Papricica: > > > MissDiva: > > > > Papricica: > > > > Ah, taj problem sa komercijalnim prodavcnima je tu odavno. Ali baš baš. Čak je bilo kao pravilo da ne sme da se vidi da je slika iz butika. I onda sajt sam sebi skače u usta. > > > > A i jedan zanimljiv update, pokrenula sam istu temu sa pitanjem zašto se ne primenjuje isti princip na sve. Obrisali su :D Možda obrišu i mene ,:) > > > Strašno… Po mom mišljenju bilo bi dobro da se otvori neka tema “pitajte admine” ili sl. gde bi odgovarali na pitanja. Evo kao što ste Vi pitali šta može u koju kategoriju, nije Vam jasno i neko praktično da objasni. > > > Mi smo svi bezveze učili pravila tako što Vam se prvo obriše nešto, pa onda tražite da vidite šta je batch code i gde se proverava. 🤦‍♀️🙄 > > E to bravo! > > Ja sam svojevremeno pisala onom admin profilu. Ali to je bilo pre recimo 5god. > > Takodje, ako je sajt za profi preprodavce garderobe, ok. A ne da obične žene gube vreme i živce. > Slazem se, slikaj meri, drndaj se i onda corak. Ne mozes ti protiv njih kad uvezu 5t garderobe iz Nemacke, na niske smo mi spali grane kad uvozimo tudje smece Odavno smo mi na nistkim granama :D Al znate kako kažu, svaka roba ima svog kupca. I ok, ja ne ulazim u to ko šta želi, privatna stvar. Ono što je loše je što sajt ne poštuje sopstvena pravila. I time već godinama ima ne baš zavidnu reputaciju. I kao pomisliš hajde da dam šansu opet i vidiš da je isto sve. Ili npr, deo sa profi preprodavcima na veliko. Deo za ostale koji prodaju svoje stvari. Sve može da se reši ako postoji volja.
2025 05 06
Pa ne smeju da imaju preprodavce i nelegalnu trgovinu na sajtu. Nije sajt namenjen za to, čak je zapravo ideja da bude to neki vid reciklaže između devojaka - ne stoji Vam neka haljina, omašila ste broj, višak Vam je itd. Da se ovde zarađuje ne znam kakav novac, apsolutno nije ideja.
2025 05 06
@damija ni ti ne postujes pravila, tako da je potpuno nefer kuditi druge a raditi isto... Duple predmete imati nije dozvoljeno, eto ova haljina ovde je bas okej https://mojekrpice.rs/items/zene/11279894/vintage-haljina-vel-38-ns-slanje
2025 05 06
> srebrna: > @damija ni ti ne postujes pravila, tako da je potpuno nefer kuditi druge a raditi isto... > Duple predmete imati nije dozvoljeno, eto ova haljina ovde je bas okej https://mojekrpice.rs/items/zene/11279894/vintage-haljina-vel-38-ns-slanje Hvala sto ste mi detaljno pogledali profil 😂 Ja sam min 10x kliknula da je obrisem i ona ne zeli da bude obrisana 💁‍♀️
2025 05 06
Nisam detaljno, usla sam da vidim sta imas jer bi mozda nesto kupila od tebe pa sam primetila da je to ta haljina koju je aplikacija kreirala (to mi je bio bas interesantan podatak) a o kojoj ste pisale na dve strane. Meni brisanje radi besprekorno, danas sam obrisala dva predmeta sta sam prodala, jedan malopre. Ne dotice me da li ce neko duplirati predmete po sto puta, to admini resavaju ili ne resavaju ali da se imaju dupli arsini to me dotice, zato i komentarisem.
2025 05 06
🙄🙄🙄
2025 05 07