Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisu mi objave

> Papricica: > > Noubliezjamais: > > Papricica, da li možete da mi kažete koja je to app koja prikazuje naš komad garderobe na Al modelu? > > Hvala unapred. > > Ne pitam zbog primene na ovom sajtu, ne bih da mi brišu oglase, jedva stignem i jednom da objavim, premerim, peglam pre slikanja… > > Nego bih baš volela da vidim kako bi neke moje ručno pravljene stvari izgledale. Skroz je zanimljivo ☺️ > > Što se mene tiče, ja sam zakucala jedan ekser na beli zid, opeglam pa na vešalicu pa na taj ekserčić pri dnevnom svetlu i to mi je skroz ok, bolje ne mogu. > Nisam ja pisala o toj mogućnosti, ali da, zvuči interesantno. Ah sada vidim 🤦‍♀️☺️
2025 05 07
I šta ima AdminkMK u omiljenima mojekrpice.rs/luxgarderoba-271671 :
upload
2025 05 07
Pa kaže : Patike nosene par puta , broj 37 Preudobne prelepe,porucene sa coco shoes i placene 350e . mojekrpice.rs/items/zene/12505440/balenciaga , oglas na profilu: mojekrpice.rs/jasamekskluziva-217987
upload
2025 05 07
I ovu prate administratori i nikom ništa...
upload
2025 05 07
> Noubliezjamais: > > damija: > > Ali sto je najgore nisu sa interneta sve su moje, ne kacim slike sa interneta > Hej damija da li može info koja je to app? > Hvaaala! nisam damija, ali ja sam probala preko chatgpt da mu dam prompt sta da uradi i stavila sliku samo haljine, evo kako je on rekreirao i kako haljina izgleda na meni:
upload
2025 05 07
Dakle, prilicno verodostojno. Avatar je rendom, nisam nista specijalno trazila, sam je ovako izabrao. Ali imam osecaj da bi admin obrisao tu objavu i predmet, a mozda i zalepio opet negativnu, posto im je to omiljeno :)
upload
2025 05 07
> Her_Fashion: > Pa kad smo kod duplih arsina, zašto se njemu sve dozvoljava a nekoj tamo devojci se brišu predmeti I preti brisanjem profila? Ako je to bilo pitanje za mene, na MK je to pitanje nad svim pitanjima poput onoga da li je starija kokoska ili jaje i treba ga postaviti adminu, ne meni. Ne znamo i necemo znati zasto je to tako kao sto ne znamo sto nisu vise dozvoljeni kolazi, slike sa neta, dekanti (to mi je posebno krivo), zasto se mozemo samo 2x oceniti... zasto pojedini otvaraju i imaju teme u svakom glavnom podforumu... ali znamo da nema autoclicka vise :* Protiv damije nemam ama bas nista, sta se mene tice neka ima 20 profila sa 400 istih predmeta iako se ne slazem sa tim, to promeniti ne mogu i ne mozemo. Argumentovano sam i kulturno odgovorila, nisam nikoga napadala ali dobro, ne mogu i ne trebaju svi da me vole i da se sa mnom slazu <3
2025 05 07
Za slike sa interneta negativna? Pa sram-da-vas-bidne, mogli ste da valjate neku BalenCiagu, neki LongChamp, MiuMiu… 😅 Ne budite toliki plebs…
2025 05 07
> srebrna: > > Her_Fashion: > > Pa kad smo kod duplih arsina, zašto se njemu sve dozvoljava a nekoj tamo devojci se brišu predmeti I preti brisanjem profila? > Ako je to bilo pitanje za mene, na MK je to pitanje nad svim pitanjima poput onoga da li je starija kokoska ili jaje i treba ga postaviti adminu, ne meni. > Ne znamo i necemo znati zasto je to tako kao sto ne znamo sto nisu vise dozvoljeni kolazi, slike sa neta, dekanti (to mi je posebno krivo), zasto se mozemo samo 2x oceniti... zasto pojedini otvaraju i imaju teme u svakom glavnom podforumu... ali znamo da nema autoclicka vise :* > Protiv damije nemam ama bas nista, sta se mene tice neka ima 20 profila sa 400 istih predmeta iako se ne slazem sa tim, to promeniti ne mogu i ne mozemo. Argumentovano sam i kulturno odgovorila, nisam nikoga napadala ali dobro, ne mogu i ne trebaju svi da me vole i da se sa mnom slazu <3 🙄🙄🙄
2025 05 07
Da li je to kulturno ili nekulturno prevrtanje ocima, pitam se? x-)
2025 05 07
> srebrna: > > Her_Fashion: > > Pa kad smo kod duplih arsina, zašto se njemu sve dozvoljava a nekoj tamo devojci se brišu predmeti I preti brisanjem profila? > Ako je to bilo pitanje za mene, na MK je to pitanje nad svim pitanjima poput onoga da li je starija kokoska ili jaje i treba ga postaviti adminu, ne meni. > Ne znamo i necemo znati zasto je to tako kao sto ne znamo sto nisu vise dozvoljeni kolazi, slike sa neta, dekanti (to mi je posebno krivo), zasto se mozemo samo 2x oceniti... zasto pojedini otvaraju i imaju teme u svakom glavnom podforumu... ali znamo da nema autoclicka vise :* > Protiv damije nemam ama bas nista, sta se mene tice neka ima 20 profila sa 400 istih predmeta iako se ne slazem sa tim, to promeniti ne mogu i ne mozemo. Argumentovano sam i kulturno odgovorila, nisam nikoga napadala ali dobro, ne mogu i ne trebaju svi da me vole i da se sa mnom slazu <3 Nigde nisam rekla da se ne slazem, nebitno je mrzi me da objasnjavam. Ako trebaju neki dekanti --> inbox 😆😆
2025 05 07
Nema tu davno kuture @srebrna. Deluje vise kao nerazumno visok osecaj sopstvene vaznosti i vrednosti.
2025 05 07
> AnaDjxx: > Dakle, prilicno verodostojno. Avatar je rendom, nisam nista specijalno trazila, sam je ovako izabrao. Ali imam osecaj da bi admin obrisao tu objavu i predmet, a mozda i zalepio opet negativnu, posto im je to omiljeno :) Hvala! Baš je slaaatko 😍 Da, to bi verovatno obrisali. Ne nameravam koristiti za MK, nego hoću za neke moje unikatne džempere da probam koristiti. Ja sve redom pitam koja je app u pitanju i redom se obraćam a nikako da pogodin ko je pomenuo. Haha kao s marsa da sam pala.
2025 05 07
> MissDiva: > mojekrpice.rs/items/zene/12487267/senka-za-oci-za-devojcice-primark > Ovo je šminka, tu morate uslikati batch code. Onda u oglasu ponovo napisati taj batch code i do kad je rok trajanja. Bili ste skroz u pravu, obrisali su predmet. Reklama ovde je svakako i pomogla. NO, ja ne budem lenja i pogledam malo detaljnije, KAD ONO na predmetu POSTOJI KOD! Ali je izgleda svakoga mrzelo da uveća sliku i pogleda.
2025 05 09
Slikaj i napisi ga u tekstu. Vidi kako je kod mene za Estee bronzer, za sve ove godine mi nikada nisu brisali kozmetiku jer pratim pravila.
2025 05 09