Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisu mi objave

@srebrna Ja prva, kad vidim da se neko žali na brisanje, otvorim profil I napišem gde greše. U 90% slučajajeva devojke krše pravila i onda kukaju na forumu o nepravdi. I pisala sam na više tema, Admini ne mogu sve da vide i sve da postignu, pa se nekom obriše nekome, ne. Kako kome zapadne. I to stoji. Rešenje je poštovati pravila. Ipak, postoji druga strana priče, evo danima se razglaba na drugim temama o onom Deanu, kačila sam i ja, DzoDzo, Diva, gomile i gomile predmeta gde čovek krši pravila. Dobije neutralnu, pa nastavi. Onda negativnu, i dalje nastavlja. Poslala sam Adminu pre 2 dana 20+ linkova gde je svaki predmet stavljen kao "novo sa etiketom" a nijedan nema etiketu, evo još stoje predmeti. Njega ne mogu da ne vide, jer je konstantno, po ceo dan, na prvoj strani, tj na vrhu strane i kači predmete do besvesti. Čak ga je i moj muž zapamtio, i kad otvorim na kompu krpice kaže "Opet ovaj". 😂 Pa kad smo kod duplih arsina, zašto se njemu sve dozvoljava a nekoj tamo devojci se brišu predmeti I preti brisanjem profila?
2025 05 07
Žena koja je objavila temu ima ukupno 17 utisaka, naravno, da pola pravila ni ne zna i nije joj jasno. Zato sam na kulturan način sela da joj napišem, bez ikakvog osuđivanja i prebacivanja. Nova je članica. Evo za školski pribor, ni ja nisam znala da je u dečijoj kategoriji. 🤦‍♀️ Sve se može kulturno reći! Lepo pita i nije joj jasno, videla je da drugi kače tako, pa je i ona okačila. A videla je i da se njoj briše, a drugima ne. Isto da sam nova na sajtu, verovatno bih gledala kako je neko drugi objavio oglas i šta drugi prodaju, pa bih to isto nudila i ja. Sad ti reci novom članu da nešto ne može, a 99% sajta to isto rade. I nekima se apsolutno toleriše! E pa znate šta, da će neko trčati da poštuje, nešto što sami administratori krše? Sigurno neće i sad bi trebalo u nedogled da se komentariše. 🙄
2025 05 07
mojekrpice.rs/mmarija77-369081 Evo ti čega hoćeš u asortimanu, ovo nije obrisano. Cene kopija kao original. Slika sa interneta. 🙄🤦‍♀️
upload
2025 05 07
mojekrpice.rs/items/zene/11642060/balenciaga-original-patike 🙄🙄🙄
upload
2025 05 07
Evo AdminMK prati profil, ali ne reaguje očigledno… Dakle može…
upload
2025 05 07
mojekrpice.rs/dzabalook-195370 onda jedan lep uvoz iz Turske… Only for moje krpice.
upload
2025 05 07
A princip rada je, zar ne vidiš da valjam robu u više veličina iz Turske, nemo’ se žališ..
upload
2025 05 07
mojekrpice.rs/items/zene/11998184/velika-ponuda-parfema-pisite-za-ostatak Pa kako ti je ovo promaklo? Bukvlano prodaje otrove na sajtu, kad bi samo ljudi znali koliko su ove kopije nebezbedne za upotrebu..
upload
2025 05 07
Papricica, da li možete da mi kažete koja je to app koja prikazuje naš komad garderobe na Al modelu? Hvala unapred. Ne pitam zbog primene na ovom sajtu, ne bih da mi brišu oglase, jedva stignem i jednom da objavim, premerim, peglam pre slikanja… Nego bih baš volela da vidim kako bi neke moje ručno pravljene stvari izgledale. Skroz je zanimljivo ☺️ Što se mene tiče, ja sam zakucala jedan ekser na beli zid, opeglam pa na vešalicu pa na taj ekserčić pri dnevnom svetlu i to mi je skroz ok, bolje ne mogu.
2025 05 07
> Her_Fashion: > mojekrpice.rs/items/zene/11998184/velika-ponuda-parfema-pisite-za-ostatak > Pa kako ti je ovo promaklo? Bukvlano prodaje otrove na sajtu, kad bi samo ljudi znali koliko su ove kopije nebezbedne za upotrebu.. Nisu ni originali bezbedni. Skoro sam citala sta se sve stavlja u njih
2025 05 07
> Noubliezjamais: > Papricica, da li možete da mi kažete koja je to app koja prikazuje naš komad garderobe na Al modelu? > Hvala unapred. > Ne pitam zbog primene na ovom sajtu, ne bih da mi brišu oglase, jedva stignem i jednom da objavim, premerim, peglam pre slikanja… > Nego bih baš volela da vidim kako bi neke moje ručno pravljene stvari izgledale. Skroz je zanimljivo ☺️ > Što se mene tiče, ja sam zakucala jedan ekser na beli zid, opeglam pa na vešalicu pa na taj ekserčić pri dnevnom svetlu i to mi je skroz ok, bolje ne mogu. Nisam ja pisala o toj mogućnosti, ali da, zvuči interesantno.
2025 05 07
> Her_Fashion: > mojekrpice.rs/items/zene/11998184/velika-ponuda-parfema-pisite-za-ostatak > Pa kako ti je ovo promaklo? Bukvlano prodaje otrove na sajtu, kad bi samo ljudi znali koliko su ove kopije nebezbedne za upotrebu.. Pa nemoj tako, to se vidi da je jedno poštenje od prodavca. 🤣 Nego idi vidi tamo da li ima neka nekomercijalna članica, koja prodaje svoj original parfem, sve je uslikala, ali npr. batch code nije navela? E njoj negativan da se ostavi i obriše oglas. Zbog pravila sajta. 😂😎 Mnogo “volemo” pravila sajta.
2025 05 07
mojekrpice.rs/lunakiki-364970 i zašto Luna Kiki ovo može da valja? Za ove pare?
upload
2025 05 07
I to sve prati AdminMK i ništa… Svima lepo.
upload
2025 05 07
> damija: > Ali sto je najgore nisu sa interneta sve su moje, ne kacim slike sa interneta Hej damija da li može info koja je to app? Hvaaala!
2025 05 07