Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisu mi objave

Da li neko ima slično iskustvo? Samo vidim da je nestalo
2025 05 02
Nama su slike sa interneta državni problem, bitno da ovo nije 😎 : mojekrpice.rs/forum/t/628062/prevara-sa-tasnama-vise-profila mojekrpice.rs/forum/t/628237/new-balance-is-this-real-oprez mojekrpice.rs/forum/t/628155/prevara-naocare-vise-profila Prevaranti rade na sajtu 24/7.
2025 05 02
Ali sto je najgore nisu sa interneta sve su moje, ne kacim slike sa interneta
2025 05 04
Upravo sam krenula da postavim isto pitanje. Moje su slike. Postoje isti predeti, proverila sam. U istoj kategoriji.
2025 05 04
mojekrpice.rs/items/zene/12484350/vintage-letnja-haljina-unikat-rucno-sivena Ovo nije sa interneta? Ovo će Vam obrisati sigurno. Mora da se vidi cela haljina, čak cela dužina. Vi ste uslikali šav samo, pogledajte bolje. Razmislite sa strane kupca, šta bi ste Vi želeli da neko objasni u tekstu, kakva fotografija bi Vam bila potrebna da zaključite o kakvom materijalu ili kroju se radi.
upload
2025 05 04
mojekrpice.rs/items/zene/12487267/senka-za-oci-za-devojcice-primark Ovo je šminka, tu morate uslikati batch code. Onda u oglasu ponovo napisati taj batch code i do kad je rok trajanja.
upload
2025 05 04
mojekrpice.rs/items/deca/12482414/sveska-hari-poter-harrypotter-a5-3d Stikeri, sveske, traka nisu za sajt, za ono što ne postoji kategorija to ne kačite. Eto nadam se da sam pomogla, to je par stvari da sam primetila da imate problem i zbog toga Vam sigurno brišu.
upload
2025 05 04
> MissDiva: > mojekrpice.rs/items/deca/12482414/sveska-hari-poter-harrypotter-a5-3d > Stikeri, sveske, traka nisu za sajt, za ono što ne postoji kategorija to ne kačite. > Eto nadam se da sam pomogla, to je par stvari da sam primetila da imate problem i zbog toga Vam sigurno brišu. Na žalost i ne baš. Ako sveska npr nije školski pribor, šta jeste? Dalje, kategorija ram za slike postoji. Ali evo ovo me recimo zanima pa možda uspete da mi pomognete https://mojekrpice.rs/items/dom/12219258/tacna-u-obliku-lista-novo Imala sam isti predmet u istoj kategoriji. Moj je obrisan, ovaj je i dalje tu. Razlog?
2025 05 04
> MissDiva: > mojekrpice.rs/items/zene/12487267/senka-za-oci-za-devojcice-primark > Ovo je šminka, tu morate uslikati batch code. Onda u oglasu ponovo napisati taj batch code i do kad je rok trajanja. Ovde je uslikano sve što postoji na pakovanju, kao što se i vidi. Evo, nisam pametna...
2025 05 04
> Papricica: > > MissDiva: > > mojekrpice.rs/items/deca/12482414/sveska-hari-poter-harrypotter-a5-3d > > Stikeri, sveske, traka nisu za sajt, za ono što ne postoji kategorija to ne kačite. > > Eto nadam se da sam pomogla, to je par stvari da sam primetila da imate problem i zbog toga Vam sigurno brišu. > Na žalost i ne baš. Ako sveska npr nije školski pribor, šta jeste? > Dalje, kategorija ram za slike postoji. > Ali evo ovo me recimo zanima pa možda uspete da mi pomognete https://mojekrpice.rs/items/dom/12219258/tacna-u-obliku-lista-novo > Imala sam isti predmet u istoj kategoriji. Moj je obrisan, ovaj je i dalje tu. Razlog? Tacna može, jer je dekoracija za kuću, ram za slike isto. Pardon, moja greška, u pravu ste, sad vidim da ima školski pribor, ali u kategoriji za decu. Ja sve vreme mislim na ovu sekciju dom, a na dečiju sam zaboravila, jer tamo ne ulazim.
upload
2025 05 04
> Papricica: > > MissDiva: > > mojekrpice.rs/items/zene/12487267/senka-za-oci-za-devojcice-primark > > Ovo je šminka, tu morate uslikati batch code. Onda u oglasu ponovo napisati taj batch code i do kad je rok trajanja. > Ovde je uslikano sve što postoji na pakovanju, kao što se i vidi. Evo, nisam pametna... Morate navesti batch code sa pakovanja i rok trajanja u opisu oglasa. Zbog toga će Vam obrisati sigurno.
2025 05 04
> MissDiva: > > Papricica: > > > MissDiva: > > > mojekrpice.rs/items/zene/12487267/senka-za-oci-za-devojcice-primark > > > Ovo je šminka, tu morate uslikati batch code. Onda u oglasu ponovo napisati taj batch code i do kad je rok trajanja. > > Ovde je uslikano sve što postoji na pakovanju, kao što se i vidi. Evo, nisam pametna... > Morate navesti batch code sa pakovanja i rok trajanja u opisu oglasa. Zbog toga će Vam obrisati sigurno. Nema ništa sem ovoga. Tako je kupljeno. Jedino da prijavimo Primark :')
2025 05 04
> MissDiva: > > Papricica: > > > MissDiva: > > > mojekrpice.rs/items/deca/12482414/sveska-hari-poter-harrypotter-a5-3d > > > Stikeri, sveske, traka nisu za sajt, za ono što ne postoji kategorija to ne kačite. > > > Eto nadam se da sam pomogla, to je par stvari da sam primetila da imate problem i zbog toga Vam sigurno brišu. > > Na žalost i ne baš. Ako sveska npr nije školski pribor, šta jeste? > > Dalje, kategorija ram za slike postoji. > > Ali evo ovo me recimo zanima pa možda uspete da mi pomognete https://mojekrpice.rs/items/dom/12219258/tacna-u-obliku-lista-novo > > Imala sam isti predmet u istoj kategoriji. Moj je obrisan, ovaj je i dalje tu. Razlog? > Tacna može, jer je dekoracija za kuću, ram za slike isto. > Pardon, moja greška, u pravu ste, sad vidim da ima školski pribor, ali u kategoriji za decu. > Ja sve vreme mislim na ovu sekciju dom, a na dečiju sam zaboravila, jer tamo ne ulazim. Zbunili ste me bili skroz... A ovo za tu tacnu... Dakle ubedjena sam da se ne tretiraju svi oglasi i članovi isto. Par godina nisam koristila sajt, dosta ljudi se žalilo. I kao rešim da dam šansu opet i nema 5 dana i opet nešto...
2025 05 04
Pa vidite i ja sam kačila nov losion, sa celofanom, onaj što se dobija uz parfem. Batch code je verovatno bio na kutiji koja je bila zajedno sa parfemom, u onako poklon pakovanju je sve to bilo. Novo, tako je kako je, nedavno kupljeno, ali sam proizvod nije imao batch code i obrisan mi je oglas, jer sam stavila kod koji je bio na losionu, ali nije bio batch code verovatno. Bilo mi je svejedno, pa sam ga zadržala. Pokloniću nekoj drugarici, šta god. Meni je višak. Neke proizvode ne vredi ni kačiti na sajt. Sa druge strane je to što se svašta toleriše i što postoje komercijalni prodavci kojima se dopušta sve.
2025 05 04
Ah, taj problem sa komercijalnim prodavcnima je tu odavno. Ali baš baš. Čak je bilo kao pravilo da ne sme da se vidi da je slika iz butika. I onda sajt sam sebi skače u usta. A i jedan zanimljiv update, pokrenula sam istu temu sa pitanjem zašto se ne primenjuje isti princip na sve. Obrisali su :D Možda obrišu i mene ,:)
2025 05 04
1 2 3 4 5