Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Jel se desilo jos nekom?

Danas primecujem da mi nema nekih 10ak predmeta koji stoje na profilu mesec dva, sto originali sto kopije a i stvarcice bez marki (kupljene u radnjama nepoznatih marki) Naravno, sve su bile moje slike. Vise puta sam ih i podizala na pocetnu stranu profila sa snizenim cenama i sad vidim nema vise oglasa.
2025 05 14
Isto tako kad hocu da udjem u profil menjaju mi se mesta oglasa
2025 05 14
oglas koji sam postavila danas zameni mesto sa nekim oglasom koji je postavljen pre mesec,dva
2025 05 14
Jel jos neko primetio to? Gledam pravila, nigde nisam nesto prekrsila sto je za brisanje oglasa Da li se u medjuvremenu nesto promenilo, jel neko zna?
2025 05 14
Evo, ni temu ne mogu lepo da iskucam, ocigledno ogranicili broj slova 😂😂 Bitno da se monine, gess i druge torbe kao i nb patike preprodavaca ne brisu
2025 05 14
Verovatno tehnicki problem. Btw, kopije su zabranjene. Mislim da i nije neki argument da i drugi krse pravila.
2025 05 14
Mislim da nije bag jer od ove teme do sad je obrisano jos 20 predmeta
2025 05 14
Znaci niste samo vi primetili, meni se danas brišu već nekoliko puta objave ja ne znam sta je ovo. Gde je ovde neko ko je zadužen za ovo da mi pojasni o čemu se radi jer ja ceo dan izbacujem a meni se briše prvo ništa nisam pogrešno izbacila, nisam nikoga uvredila a tako nešto nema smisla
2025 05 16
Pročitajte pravila. Imate parfem, nije uslikan a ni napisan batch. Imate 2 ista kaputa na profilu (duplirani predmeti). Oba slučaja oglasi za brisanje. Pretpostavljam da je i to što Vam je obrisano takođe bilo za brisanje.
2025 05 16
Pozdrav svima, objavila sam oglas za haljinu za posebne prilike sa 5 realnih fotografija i sa tekstom koji je u skladu sa pravilima sajta. Medjutim oglas se stalno brise, bez ikakvog obrazlozenja od strane admina. Poslala sam tri mejla i nemam nikakav odgovor. Jako ruzno i neprofesionalno da ne znam ni razlog. Da li postoji nacin da stupim u kontakt i saznam? Kakva su vasa iskustva? Hvala!
2025 05 23
> jovanasimic90: > Pozdrav svima, objavila sam oglas za haljinu za posebne prilike sa 5 realnih fotografija i sa tekstom koji je u skladu sa pravilima sajta. Medjutim oglas se stalno brise, bez ikakvog obrazlozenja od strane admina. > Poslala sam tri mejla i nemam nikakav odgovor. Jako ruzno i neprofesionalno da ne znam ni razlog. Da li postoji nacin da stupim u kontakt i saznam? Kakva su vasa iskustva? > Hvala! Uglavnom ne odgovore ili vas samo upute na pravila sajta. Mozda da uslikate iz nekog drugog ugla ili na drugom mestu, ne znam ni ja. I meni su obrisali nekih 50ak oglasa tako da to planiram da uslikam ponovo i da izbacim pa sta bude. Samo da vidim prvo sta je obrisano jer od mnogo stvari ne mogu ni da se setim sta sve imam 😂
2025 05 23