Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Komercijalni Prodavci

> Her_Fashion: > Već godinu dana planiram da odnesem neke Gucci torbe tamo da prodam jer znam da ovde nema poente, ali me sad podseti. > Imali su neku The Kooples haljinu na sajtu, koju sam merkala da kupim, uglavnom, prodata je i kao nema veze. Pošaljem im poruku tipa nedelju dana nakon toga da imam The Kooples kožnu jaknu i čizme na prodaju i oni mi napišu u fazonu "Ne držimo te brendove" ali onako drsko kao "Pali bednice kod nas samo Chanel ima" 😂🫠 Nije istina,drze ali su ponekada prebukirani i to bas sa odecom ja zato i ne nosim tamo jer nemaju velik prostor za sve stvari inace bi ti ona 100% izasla u susret jer je jako prizemna osoba, ali je toliko guzva da se nista ne moze ni videti precizno tamo na stenderima jer su stvari poslagane kao u vakumu,dok se plate troskovi hemijskog ciscenja dok se saceka 6 meseci da se ista proda jer toliko nabijene stvari nisu pregledne za prodaju ,pa se uvek koriguje cena 20-50% od prve dogovorene jer kao treba ipak % u vecini slucajeva da bi se prodalo,dok oni uzmu jos % 25 vecina tih vau komada i cena,se ne proda uopste za veci novac nego ovde,a mnogo se duze ceka....
2025 06 05
> EXCLUSIVE_ORMAN: > > Her_Fashion: > > Već godinu dana planiram da odnesem neke Gucci torbe tamo da prodam jer znam da ovde nema poente, ali me sad podseti. > > Imali su neku The Kooples haljinu na sajtu, koju sam merkala da kupim, uglavnom, prodata je i kao nema veze. Pošaljem im poruku tipa nedelju dana nakon toga da imam The Kooples kožnu jaknu i čizme na prodaju i oni mi napišu u fazonu "Ne držimo te brendove" ali onako drsko kao "Pali bednice kod nas samo Chanel ima" 😂🫠 > Nije istina,drze ali su ponekada prebukirani i to bas sa odecom ja zato i ne nosim tamo jer nemaju velik prostor za sve stvari inace bi ti ona 100% izasla u susret jer je jako prizemna osoba, ali je toliko guzva da se nista ne moze ni videti precizno tamo na stenderima jer su stvari poslagane kao u vakumu,dok se plate troskovi hemijskog ciscenja dok se saceka 6 meseci da se ista proda jer toliko nabijene stvari nisu pregledne za prodaju ,pa se uvek koriguje cena 20-50% od prve dogovorene jer kao treba ipak % u vecini slucajeva da bi se prodalo,dok oni uzmu jos % 25 vecina tih vau komada i cena,se ne proda uopste za veci novac nego ovde,a mnogo se duze ceka.... Pa znam da drže jer sam već 2 puta videla Kooples haljinu. Samo prenosim šta su mi rekli. Moguće je da je moja interpretacija njihovog "tona" u odgovoru bila pogrešna. Što se tiče prodaje, ne znam. Deluje mi da se torbe brzo prodaju, ali nisam sad baš nešto pratila.
2025 06 06
@ Exclusive Orman Kad ste već tu, da pitam. Vidim da imate dosta skupocenih stvari, pa me zanima da li ste nekad nešto tako i prodali ovde? Tipa torbe od 40000 i više? Ja nisam postavljala jer ne verujem da bi iko kupio na Krpicama takve stvari zbog neke sigurnosti, doduše ja sam kupila Zadig et Voltaire torbe ovde, ali ja nisam baš normalna što se toga tiče 🤣🤣
2025 06 06
> Her_Fashion: > @ Exclusive Orman > Kad ste već tu, da pitam. Vidim da imate dosta skupocenih stvari, pa me zanima da li ste nekad nešto tako i prodali ovde? Tipa torbe od 40000 i više? > Ja nisam postavljala jer ne verujem da bi iko kupio na Krpicama takve stvari zbog neke sigurnosti, doduše ja sam kupila Zadig et Voltaire torbe ovde, ali ja nisam baš normalna što se toga tiče 🤣🤣 Imam prilicno dosta stvari prodatih preko 40 000 , ali najvise se prodaju preko 50€ -200€ i naravno cesto imam lepse % za clanice koje kupuju opet i cesto uzimaju vise stvari ,imam pre teskoce sa povoljnijim stvarima u prodaji,zato me i mrzi da ih kacim jer mi profil spada pre pod tematski...sta znam da sam napravila profil odvojen samo za povoljnije stvari da bi to bilo to,lakse I brze bi se prodalo jedno 100x ...ovako sam dosta povoljnijih stvari obrisala zbog toga.
2025 06 06
> EXCLUSIVE_ORMAN: > > Her_Fashion: > > @ Exclusive Orman > > Kad ste već tu, da pitam. Vidim da imate dosta skupocenih stvari, pa me zanima da li ste nekad nešto tako i prodali ovde? Tipa torbe od 40000 i više? > > Ja nisam postavljala jer ne verujem da bi iko kupio na Krpicama takve stvari zbog neke sigurnosti, doduše ja sam kupila Zadig et Voltaire torbe ovde, ali ja nisam baš normalna što se toga tiče 🤣🤣 > Imam prilicno dosta stvari prodatih preko 40 000 , ali najvise se prodaju preko 50€ -200€ i naravno cesto imam lepse % za clanice koje kupuju opet i cesto uzimaju vise stvari ,imam pre teskoce sa povoljnijim stvarima u prodaji,zato me i mrzi da ih kacim jer mi profil spada pre pod tematski...sta znam da sam napravila profil odvojen samo za povoljnije stvari da bi to bilo to,lakse I brze bi se prodalo jedno 100x ...ovako sam dosta povoljnijih stvari obrisala zbog toga,iskreno mislim da se vise trazi skuplje zbog dugotrajnosti i lakse preprodaje posle koriscenja.
2025 06 06
Ljubazna je devojka, ja imam pozitivno iskustvo. Jedan komad garderobe sam prodala preko njih, tri se nisu prodala. Oni zadržavaju pravo da proberu komade koje će staviti na web shop i to se naravno i lakše proda. Ostalo je u tom njihovom prostoru, možda malo zatrpano. Torbe će verovatno slikati i staviti na sajt. HES stavljaju sve na sajt ali kod njih prvo 15€ samo da preuzmu pa plus procenat ako se proda, ukoliko se ne proda za tri meseca još 15€ treba uplatiti. Oni su mi prodali dve haljine ali kada su posle odredjenog vremena otišle u autlet kategoriju u pola cene. Jedne pantalone su vratili. Možda je stvarno jednostavnije ovde staviti. Te pantalone su uslikali na nekim tubastim nogama haha nije čudo što niko nije kupio.
2025 06 09
> Stanka86: > Meni admin ne odgovara vec vise od dve nedelje, mozda je na odmoru 😂 > Ali kako se neki drugi oglasi brisu, to vec ne znam.. > Zaista deluje da nemamo pravo da pitamo, jer jelte nema provizije, pa neka pravila nekad i mogu da se zaobidju, a nekad i ne znas sta si skrivio. A moze i da ne funkcionisu osnovne funkcije. Da ne napisem sad to po naski kako se kaze. Javi molim te ako dobiješ odgovor. I ja čekam
2025 06 16
> Her_Fashion: > Znamo svi da ih ima milion, provlace se neki godinama. Dzakovi, second hand, butici, uvoz iz Turske, kopije svega. Ali ovo sad vec postaje bezobrazno i nepodnosljivo. Toliko javno obavestavaju kupce da je u pitanju komercijalna prodaja "nove ture", "nov nakit", 15 velicina jednog predmeta itd. i nikom nista. > Opet dolazimo do toga da se nekome brisu predmeti zbog tagova, slika sa interneta, batch koda a citavi profili se ostavljaju da nesmetano funkcionisu na sajtu. Meni su obrisali profil zbog komrcijalne prodaje, koje ne da nije bilo, a istim tim ljudima koji imaju preko 1000 ocena profili uredno stoje! Ne, to nije komercijalna prodaja. Nikad se nisi admini udostojili da odgovorene ni na mailove ni na poruke.
2025 06 25
> Bubica993: > > Her_Fashion: > > Znamo svi da ih ima milion, provlace se neki godinama. Dzakovi, second hand, butici, uvoz iz Turske, kopije svega. Ali ovo sad vec postaje bezobrazno i nepodnosljivo. Toliko javno obavestavaju kupce da je u pitanju komercijalna prodaja "nove ture", "nov nakit", 15 velicina jednog predmeta itd. i nikom nista. > > Opet dolazimo do toga da se nekome brisu predmeti zbog tagova, slika sa interneta, batch koda a citavi profili se ostavljaju da nesmetano funkcionisu na sajtu. > Meni su obrisali profil zbog komrcijalne prodaje, koje ne da nije bilo, a istim tim ljudima koji imaju preko 1000 ocena profili uredno stoje! Ne, to nije komercijalna prodaja. Nikad se nisi admini udostojili da odgovorene ni na mailove ni na poruke. Moras pisati Vandi, jedino je ona htela da skloni te zasticene komercijalnce jer ove normalne admine kada sam pitala zasto diraju anonimuse, a ne diraju te zasticene profile, u cemu je fora, nisam dobila odgovor. Kada sam pitala Vandu kako i zasto se banuju neki profili za komercijalu, a otvoreno komercijalni profili sa vise velicina iste robe ne, trazila je da joj posaljem linkove do tih profila, ali nisam. Znam da bi ih uklonila. Mene je samo zanimalo zasto jedne uklanjaju, a druge ne.
2025 06 25
Kako doći u kontakt sa tom Bandom? Imala bi neka pitanja a ne znam kome da ih postavim...
2025 08 04
mojekrpice.rs/natalia-paris-390278 DeanPrvulovic drugi profil, isto mesto, ista roba, isti zid i lutke i prekriven namestaj. Cisto ako nekog Admina zanima.
2025 08 07
1 2 ... 7 8 9