Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Komercijalni Prodavci

> Noubliezjamais: > > Her_Fashion: > > Opet ovaj sa "prelepim" slikama. 2 negative i jedna neutralna zbog obnavljanja oglasa. Plus štanca te slike kao kineska fabrika. "Ulje na platnu" može da bude jedino ako je boginja Durga (ona sa 100 ruku) 😅 > Nije ista osoba naslikala sve. Vidiš da su potpisi različiti. I stilovi. Možeš grupisati “srodne”. Možda nekoliko slikara drži profil. Nisam ni gledala iskreno, padne mi mrak na oci kad ga vidim. Svakako im nije mesto ovde.
2025 05 24
Ja sam tako jednom zamalo na*ebala ni kriva ni duzna. Platim haljinu 10k,ja licno u radnji,i obucem je jednom na svadbu. Posle par meseci,neplanirano iskrsne neko more,a fali para. Najvrednije sto sam mogla da utopim je bila ta haljina,bunda,i jedne italijanske kozne cipele. Stavim cenu za haljinu 7k,realno tackica nije bila na njoj a i u planu je da spustim jos malo ko je ozbiljan ili pita,ali ne ispod 5000. Za dva dana je haljina imala desetine lajkova i neki nenormalan broj pregleda. Od zamena nisam mogla da zivim! Svi su prvenstveno bili odusevljeni jer niko nigde takvu nije video! Nudili su mi i petostruko za zamenu.. Odem ja na forum i zateknem temu o mojoj haljini!!! Pojavila se jedna ista i kosta 800 din!!!! Komentari haos! Ispalo je da sam ja kupila tu haljinu za 800 i prodajem za 7k. Sreca moja sto sam imala i racun i etiketu sa cenom i sreca sto mi se ta devojka javila i poslala slike. Onda sam okacila slike moje bukvalno nove haljine,i unistene druge koja je ko zna koliko puta oprana u masini i na kojoj je ogromna snala korodirala,poizvlacene zice,prepravljena oko vrata i "dobijena od tetke"... haljinu sam odmah skinula,nosila sam je jos nekoliko puta i nikad vise nisam pomislila da je prodam. Tek posle toga su stizale poruke za nju! Jedna devojka mi mesecima pisala i bukvalno me molila da joj prodam. Jos uvek je imam i odlozila sam je i cuvam mojim cerkama.
2025 05 25
Nemoj vise da nas mamis tim haljinama koje ne prodajes 😅😅 Kao ona cvetna H&M, svakih par dana gledam da slucajno ne iskoci na ebay-u, a ovde sam prelistala 200+ stranica ne bih li je nasla.
2025 05 25
PRE LE PO (osim ove apstrakcije 65, ta i nije nesto)
upload
2025 05 25
> Her_Fashion: > Nemoj vise da nas mamis tim haljinama koje ne prodajes 😅😅 Kao ona cvetna H&M, svakih par dana gledam da slucajno ne iskoci na ebay-u, a ovde sam prelistala 200+ stranica ne bih li je nasla. Ako nadjem vecu,prodacu jednu sigurno! I prvo cu tebi da ponudim 😇
2025 05 26
Ne mamim Her,da ne ispadne sad da je to sad nesto.. ta haljina je bila pojam u to neko davno vreme kad nismo bili ovoliko zatrpani ovom hiper fast modom i stvarima u kojima se gusimo! Tada je turska roba kod nas bila "vratima" i nije moglo da se kupi sve sto se zamisli kao sad. Poenta je u tom mom principu i nezeljenju da se naprdjujem sa nepoznatim personama i da se dokazujem odakle meni i da mi nije pala s neba ili od tetke. .. I bas dugo nisam prodavala nista i resim skoro da prodam jedne cizme koje vrede oko 1500€. Ja ih nisam platila toliko,vec nisam mogla da naplatim dug,i zena mi ponudila te cizme za dug od 500€. Cizme niti su moj broj niti mi trebaju nit mi je to odgovaralo,ali bilo je daj sta das!! I stavim cenu 20000. I stignu mi 3 poruke u jednom danu da li sam pogresila i htela da napisem 2000. Za 2000 nema ni kod kineza. A cizme italijanske,prava koza,rucni rad. Ne mogu ti ja to...
2025 05 26
Ma znam sve, salila sam se 😅 Meni se relativno skoro desilo na forumu da me zena proziva za jaknu koju sam prodavala za 40000 kako nije povoljno jer je tipa njena sestra kupila novu za toliko na snizenju. I ja kao "Ok ja sam moju platila 1000 eur" i ona ode na Kooples sajt i od tada dostupnih 10 koznih jakni izabere najjeftiniju i postavi kao screenshot "Nova 50000". Neko joj posalje Screenshot druge jakne koja je 900 eur i dalje nije imala nista da kaze. A i te situacije po Inboxu su 10x gore, meni nekad takve poruke stignu da mi dodje sve da pobacam i ugasim profil 😅😅
2025 05 26
mojekrpice.rs/taratara1610-269460 Da se vratim na temu na kratko, komercijalna prodaja + okacila 20 najgorih mogucih kopija.
2025 05 26
> Her_Fashion: > mojekrpice.rs/taratara1610-269460 > Da se vratim na temu na kratko, komercijalna prodaja + okacila 20 najgorih mogucih kopija. Da, danas je izbacivala te torbe. Okačila sam je kod EsBeBe u temi.
2025 05 26
> DankaDa: > > Her_Fashion: > > mojekrpice.rs/taratara1610-269460 > > Da se vratim na temu na kratko, komercijalna prodaja + okacila 20 najgorih mogucih kopija. > Da, danas je izbacivala te torbe. Okačila sam je kod EsBeBe u temi. Ja sam je okačila kod Admina u Inbox 😇
2025 05 26
> lovesilver: Odem ja na forum i zateknem temu o mojoj haljini!!! Lovesilver mnogo pridajete znacaja tudjem misljenju. A ljudima se nikada nece moci ugoditi.
upload
2025 05 26
A i ja sam inace nedavno htela da napravim neki lep giveaway, rodjendan mi bio pa sam htela da poklonim neke korisne i lepe stvari posto trenutno mogu da priustim, a znam da mnogi ne mogu, a znam dobro osecaj kako je nemati. I uglavnom odustala sam zbog neke teme i komentara na istoj, radilo se o porezu, drzavi. Komsinica mi trazi pare na zajam, nema nista da jede, a ni para, a na toj temi neki tupe i trube kako im je cool sto drzava dere kozu s ledja, i posto joj trebaju pare isto je cool sto izmisljaju na koji nacin da ukradu od naroda. Neko nema da kupi obrok, drugi imaju za 20 i kusur stanova u Bugarskoj, vile u Trstu, miliona na stranim racunima, finansiraju decu sa offshore kompanija, sve ukradeno od nas, i nekima je sve to u redu, a moj mozak sve to ne moze da svari pa sam se iskljucila, prestala da citam i odustala od poklanjanja. Rekoh sebi, blago njima kad ovakav narod imaju. I ja kad vidim takve bisere, da sam na vlasti ja bih jos jace i vise krala nego sto oni rade, narod je to ozbiljno zasluzio. Tako da, na forumu samo neka pitanja ako me nesto zanima, eventualno ostavim negde komentar, nesto od garderobe poklonim i to je to.
2025 05 26
> Esprit21: > A i ja sam inace nedavno htela da napravim neki lep giveaway, rodjendan mi bio pa sam htela da poklonim neke korisne i lepe stvari posto trenutno mogu da priustim, a znam da mnogi ne mogu, a znam dobro osecaj kako je nemati. I uglavnom odustala sam zbog neke teme i komentara na istoj, radilo se o porezu, drzavi. Komsinica mi trazi pare na zajam, nema nista da jede, a ni para, a na toj temi neki tupe i trube kako im je cool sto drzava dere kozu s ledja, i posto joj trebaju pare isto je cool sto izmisljaju na koji nacin da ukradu od naroda. Neko nema da kupi obrok, drugi imaju za 20 i kusur stanova u Bugarskoj, vile u Trstu, miliona na stranim racunima, finansiraju decu sa offshore kompanija, sve ukradeno od nas, i nekima je sve to u redu, a moj mozak sve to ne moze da svari pa sam se iskljucila, prestala da citam i odustala od poklanjanja. Rekoh sebi, blago njima kad ovakav narod imaju. I ja kad vidim takve bisere, da sam na vlasti ja bih jos jace i vise krala nego sto oni rade, narod je to ozbiljno zasluzio. > Tako da, na forumu samo neka pitanja ako me nesto zanima, eventualno ostavim negde komentar, nesto od garderobe poklonim i to je to. Ovde se neki ponasaju i pisu po temama kao da zivimo u skandinaviji, a ne u zemlji treceg sveta. Otud i takva reakcija na porez, zato im je super da se prvo udara po sitnim ribama. A ne vole ni kad se spomene protest.
2025 05 26
> Esprit21: > > lovesilver: > Odem ja na forum i zateknem temu o mojoj haljini!!! > Lovesilver mnogo pridajete znacaja tudjem misljenju. A ljudima se nikada nece moci ugoditi. Fali peta fotka gde npr magarac jaše njih i ovaj “narod” ostaje bez teksta 😊
2025 05 26
> Esprit21: > A i ja sam inace nedavno htela da napravim neki lep giveaway, rodjendan mi bio pa sam htela da poklonim neke korisne i lepe stvari posto trenutno mogu da priustim, a znam da mnogi ne mogu, a znam dobro osecaj kako je nemati. I uglavnom odustala sam zbog neke teme i komentara na istoj, radilo se o porezu, drzavi. Komsinica mi trazi pare na zajam, nema nista da jede, a ni para, a na toj temi neki tupe i trube kako im je cool sto drzava dere kozu s ledja, i posto joj trebaju pare isto je cool sto izmisljaju na koji nacin da ukradu od naroda. Neko nema da kupi obrok, drugi imaju za 20 i kusur stanova u Bugarskoj, vile u Trstu, miliona na stranim racunima, finansiraju decu sa offshore kompanija, sve ukradeno od nas, i nekima je sve to u redu, a moj mozak sve to ne moze da svari pa sam se iskljucila, prestala da citam i odustala od poklanjanja. Rekoh sebi, blago njima kad ovakav narod imaju. I ja kad vidim takve bisere, da sam na vlasti ja bih jos jace i vise krala nego sto oni rade, narod je to ozbiljno zasluzio. > Tako da, na forumu samo neka pitanja ako me nesto zanima, eventualno ostavim negde komentar, nesto od garderobe poklonim i to je to. Nemojte da odustajete od svoje dobre namere, lepe ideje i gesta zbog maliciozne okoline. Bilo kada i bilo gde. Pa ni zbog teme simboličnog naziva Odzvonilo je. Zaista jeste.
2025 05 26
1 2 ... 5 6 7 8 9