Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Komercijalni Prodavci

Prisetih se kad sam s pocetka otisla u postu da posaljem jedan paketic, cenim super - troje ljudi ispred, brzo ce. Onda ugledam na podu sa strane uz salter 4-5 ogromnih cegera punih stvari i kontam - dobro, neko usput. Kad ono - gospodja ispred mene dolazi na red, hvata se za cegere i vadi pakete. I vadi, i nikad kraja.. Kako su posiljke bile bas amaterski upakovane u tanje crne dzak kese - moglo se videti da su u pitanju neke torbice, garderoba.. Pomislih da mora da je sa mk xD Otplakali smo svi koji smo se nasli iza nje dok smo docekali svoj red.
2025 05 22
Verovali ili ne na limundu sam naisla na korisnika koji ima preko 50 negativnih i jos uvek licitira. Ona sa imenom slikarke(ima preko 100 strana predmeta) dva puta mi je poslala super stvari, treci i cetvrti put krs za kantu 100% je pozitivna, da ne poverujes. I oni muz i zena salju torbu ko da su je izvukli iz kante(nije mi bilo dozvoljeno da dam negativnu).
2025 05 22
Možda bi rešenje bilo da se ograniči broj predmeta koji može stajati na jednom profilu. Onda bi se neko ko kupuje na kg polovnu garderobu s namerom da dalje distribuira zapitao da li će uzeti nova tri džaka ukoliko ovde ne može sve okačiti već mora sačekati da se nešto rasprodada bi se se ispraznio profil. Možda bi malo i selektovali i razmislili šta će okačiti ukoliko bi broj predmeta bio ograničen. I obnovljen oglas da sajt registruje kao nov predmet. Ne bi bilo toliko zatrpano, neka selekcija bi se vremenom napravila, bilo bi preglednije.
2025 05 22
A sto se tice MK, kad sam pocela da prodajem mislila sam da ovaj sajt sluzi da se resimo viska nasih stvari ili nase porodice po simbolicnim cenama. A ne da mi stvari kupuje preprodavac koji ce te stvari preprodavati ovde, a i sire po izuzetnim cenama. Kao sto se preprodaje i od drugih clanica.
2025 05 22
> MarianneMary: > A sto se tice MK, kad sam pocela da prodajem mislila sam da ovaj sajt sluzi da se resimo viska nasih stvari ili nase porodice po simbolicnim cenama. Da, mislila sam i ja da je baš to namena ovog sajta i ideja je odlična. Najviše mi se svidelo to što "ima dušu", za razliku od nekih drugih kupoprodajnih sajtova. Međutim, komercijalni prodavci ugušiše i to im je dozvoljeno. Prevaranata je sve više, a forum je zatrpan negativnim temama. Iako mi slabo ide prodaja u poslednje vreme, da se pohvalim da sam pre neki dan kupila sjajne patike od jedne divne članice. Eto, volim da sam ovde...
2025 05 22
Jedna od mojih najdrazis kupovina ovde, nosila sam je godinama, bila je u super stanju kad sam je kupila.
upload
2025 05 22
> Noubliezjamais: > Možda bi rešenje bilo da se ograniči broj predmeta koji može stajati na jednom profilu. > Onda bi se neko ko kupuje na kg polovnu garderobu s namerom da dalje distribuira zapitao da li će uzeti nova tri džaka ukoliko ovde ne može sve okačiti već mora sačekati da se nešto rasprodada bi se se ispraznio profil. Možda bi malo i selektovali i razmislili šta će okačiti ukoliko bi broj predmeta bio ograničen. I obnovljen oglas da sajt registruje kao nov predmet. > Ne bi bilo toliko zatrpano, neka selekcija bi se vremenom napravila, bilo bi preglednije. Nista to ne bi promenilo, onda bi otvorili jos 5 profila uz taj postojeci.
2025 05 23
Sajt je jednostavno narastao od 2011. i potpuno izgubio svoj prvobitni koncept, sada ima ali bukvalno svega i svasta se tolerise. U tom slucaju bi najbolje bilo da se menjaju pravila i da se selektivno ne sprovode vise. Davno sam rekla da nam ukinu forum bili bi kao Lalafo i zaista to mislim. Ne mogu da otvorim stranicu sa Clanovima pa da vidim koliko nas ima, ali verovatno oko 400000 registrovanih. Od tih 400000 neka i 200000 aktivno koristi sajt za kupoprodaju, od tih 200000 mozda par posto aktivno koristi forum, bilo da komentarise bilo da cita. 10% je mnogo za forum. Clanovi ni ne znaju pravila niti ih interesuju niti su otisli ikada na deo O nama da se malo informisu. Ko zna kakve se sve prevare i incidenti desavaju o kojima ne znamo bas nista. Nekada su postojali profili koji su se samo i iskljucivo menjali, sto je nekada u pocetku bila susta sustina sajta, prava ideja od koje je sve krenulo, reciklaza, a sada bi svi samo da prodaju, poneko i da kupi. Ranije od pitanja za razmenu nisi mogao da zivis, sada maltene i nemam tih upita ili pitaju pa se izmisljaju. Sajt ima dusu, volimo ga ali nema svrhe nervirati se, ko ce da postuje pravila, postovace, ko nece, nece, ko prodaje dronjke, vrsi prevare, laze, takav je i za druge stvari u zivotu... Treba u sustini uzivati u saradnjama a nema svrhe nervirati se ni oko bagova, erora, losih fotki. Sajt je takav kakav je, kome se ne svidja moze da ga ne koristi.
2025 05 23
Pre otvaranja naloga na ovom sajtu sam procitala pravila, prvo iz razloga sto nisam zelela da koristim nesto a da ne znam koliko kosta clanstvo, drugo jer sam videla da ima forum, te sam smatrala da je sigurniji od ostalih. Pojedine clanice umesto "dobrodosla" su se podsmevale mojoj prvoj otvorenoj temi (bez "izvini" na kraju) i to sve jer su vodjene samodopadnim clanom koji je, primetim, lazni "isterivac pravde" (citaj: samoreklamiranje u vidljivim podforumima). Misle da neko ko ima 0 ocena: -nema pravo glasa -nije pismen da bi ucestvovao na forumu bilo koje digitalne zajednice. Kroz odgovore i misljenja lako je stvoriti delimicnu sliku o nekome i drago mi je sto mogu da uvidim da ima ispravnih, pre svega objektivnih clanova i pozdrav za sve. I zaista se radujem buducim uspesnim kupovinama.
2025 05 23
> srebrna: > > Noubliezjamais: > > Možda bi rešenje bilo da se ograniči broj predmeta koji može stajati na jednom profilu. > > Onda bi se neko ko kupuje na kg polovnu garderobu s namerom da dalje distribuira zapitao da li će uzeti nova tri džaka ukoliko ovde ne može sve okačiti već mora sačekati da se nešto rasprodada bi se se ispraznio profil. Možda bi malo i selektovali i razmislili šta će okačiti ukoliko bi broj predmeta bio ograničen. I obnovljen oglas da sajt registruje kao nov predmet. > > Ne bi bilo toliko zatrpano, neka selekcija bi se vremenom napravila, bilo bi preglednije. > Nista to ne bi promenilo, onda bi otvorili jos 5 profila uz taj postojeci. Da… Zaboravila sam na taj sitni detalj da svako može otvoriti više profila 🫣
2025 05 23
Opet ovaj sa "prelepim" slikama. 2 negative i jedna neutralna zbog obnavljanja oglasa. Plus štanca te slike kao kineska fabrika. "Ulje na platnu" može da bude jedino ako je boginja Durga (ona sa 100 ruku) 😅
upload
2025 05 24
Ja verujem da Admini čitaju ove teme, molim Vas rešite već jednom ovakve profile. Ili lepo recite da može pa da otvorimo i mi po neki butik ovde, ili galeriju, kako god.
2025 05 24
Ocigledno da je komercijalna i prodaja na veliko dozvoljena. Pravila su samo mrtvo slovo na ekranu. I da se kupi za simbolicnu cenu i preprodaje od drugih clanica, sve je dozvoljeno.
2025 05 24
> Her_Fashion: > Opet ovaj sa "prelepim" slikama. 2 negative i jedna neutralna zbog obnavljanja oglasa. Plus štanca te slike kao kineska fabrika. "Ulje na platnu" može da bude jedino ako je boginja Durga (ona sa 100 ruku) 😅 Nije ista osoba naslikala sve. Vidiš da su potpisi različiti. I stilovi. Možeš grupisati “srodne”. Možda nekoliko slikara drži profil.
2025 05 24
Na hr mojim krpicama ovo pise u pravilniku, mi smo ipak fleksibilniji.
upload
2025 05 24
1 2 ... 4 5 6 7 8 9