Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Komercijalni Prodavci

> MarianneMary: > Na tik toku prodaje maglu i promovise teror lazne srece. A ovde i pre i sada prodaje to sto prodaje, sto se kaze na nasim prostorima:''snasla se''. Nemojte tako, eto ja sam je uspešno manifestovala, nokte, kao i njene stare naloge, teme na forumu i skandale. Možda manifestujem i Admina, ko zna 😅
2025 05 20
mojekrpice.rs/forum/t/79225/negativna-ocena?page=3&&&
2025 05 20
> Her_Fashion: > Možda misle da mogu da ušiju preko toga neku aplikaciju ili kako se već zovu oni patchevi što se ušivaju na torbe, rančeve odeću itd. Što bi realno i meni palo na pamet da je neki cool ranac u pitanju, pa da ga spasem. > Ovde je veći problem koliko to štrokavo izgleda nego ta rupa. > (A I cena naravno, pa da je i 3 Air Jordana 😅) Materijal je gotov. Duša mu je izvadjena. Rupa je zaista najmanji problem. Ovo me podsetilo na jedan blejzer/sako na Such a Tavan -u. Chanel je u pitanju bio. Stavili oni cenu jedno 900€… A ono laktovi izbočeni, prastaro nešto, nit oblika nit boje.
2025 05 20
Već godinu dana planiram da odnesem neke Gucci torbe tamo da prodam jer znam da ovde nema poente, ali me sad podseti. Imali su neku The Kooples haljinu na sajtu, koju sam merkala da kupim, uglavnom, prodata je i kao nema veze. Pošaljem im poruku tipa nedelju dana nakon toga da imam The Kooples kožnu jaknu i čizme na prodaju i oni mi napišu u fazonu "Ne držimo te brendove" ali onako drsko kao "Pali bednice kod nas samo Chanel ima" 😂🫠
2025 05 20
Evo sad sam otišla bzv da pogledam i sad imaju neku drugu Kooples haljinu. Pa jel realno 😂
upload
2025 05 20
Dzo brate de si?.. ti se najbolje secas svega... 🤠
2025 05 20
> lovesilver: > Dzo brate de si?.. ti se najbolje secas svega... 🤠 Palo mi je na pamet da joj pošaljm temu na Viber, ali mi bzv da je cimam oko gluposti, da ima vremena vrv bi ušla na forum i videla. Mada možda joj i javim jer me živo interesuje kakve su farmerke "sa kikom" što ona devojka na temi hoće da farba i fenira 🤯
2025 05 20
Farmerke sa kikom? Kao rep pozadi ili sta? 🤣🤣🤣🤣
2025 05 21
> Vanesa72: > Farmerke sa kikom? > Kao rep pozadi ili sta? 🤣🤣🤣🤣 Ne znam 🤣
upload
2025 05 21
mojekrpice.rs/nektarinaaa-77900?page=8& komercijalna prodaja ili ne?
2025 05 21
Ta nektarina je ona što sam je pominjala sa prljavim, raspalim patikama. Negde sam kačila, treba ih naći u toliko predmeta.
2025 05 21
@Vanesa "Ne secam se, mislim da su neke farke bile "unikat" made by Irena, pa je valjda bio rep nadogradnje upleten 😂😂😂 Ako se dobro secam... Bilo je napred niz nogavicu pa dole jos onako, natapirano"
2025 05 21
> Her_Fashion: > Već godinu dana planiram da odnesem neke Gucci torbe tamo da prodam jer znam da ovde nema poente, ali me sad podseti. > Imali su neku The Kooples haljinu na sajtu, koju sam merkala da kupim, uglavnom, prodata je i kao nema veze. Pošaljem im poruku tipa nedelju dana nakon toga da imam The Kooples kožnu jaknu i čizme na prodaju i oni mi napišu u fazonu "Ne držimo te brendove" ali onako drsko kao "Pali bednice kod nas samo Chanel ima" 😂🫠 Torbe će ti verovatno prihvatiti. Ipak je to Gucci. Ostale stvari procenjuju koliko su atraktivne na osnovu njihovih kriterijuma. Taj “vintage” momenat stoji u opisu njihove delatnosti samo da bi izbegli “second hand”. Zapravo i oni priželjkuju da im se ponude što novije kolekcije. Osim ako je Chanel… Ja nisam ta osoba koja kupuje high fashion stvari i sl godine prodaje jer nisu najnovija kolekcija, ni po rodjenju ni po ubedjenju 😄 Prodala sam jednu stvar preko njihovog sajta a nekoliko su mi i odbili. Ipak, za nijansu su mi finije te devojke od od HES-a. Izvinjavam se što skrećem s teme, neću više. Torbe probaj odneti/poslati, čini mi se da torbe najradije i prihvataju.
2025 05 21
Skreći slobodno, i nije neka tema 😅 Ja sam prodala jednom neke UGG preko Elendee Moda ili Elonde, tako nešto. Oni prihvataju i te neke manje skupocene brendove. Slikaću ovih dana pa ću videti i za cenu šta će da mi kažu, da li mi se uopšte isplati da prodajem. Mada svakako mi samo stoje u ormaru. Stavila bih ovde ali kad pomislim na pitanja da li je original, pa ako prodam treba to da šaljem Poštom, pa onda šta ako se kupac predomisli jer joj tipa trebaju pare za nešto drugo, 100 nekih scenarija a realno su skupe torbe, bolje da probam preko njih i sl. radnji.
2025 05 21
> Her_Fashion: > Skreći slobodno, i nije neka tema 😅 > Ja sam prodala jednom neke UGG preko Elendee Moda ili Elonde, tako nešto. Oni prihvataju i te neke manje skupocene brendove. > Slikaću ovih dana pa ću videti i za cenu šta će da mi kažu, da li mi se uopšte isplati da prodajem. Mada svakako mi samo stoje u ormaru. > Stavila bih ovde ali kad pomislim na pitanja da li je original, pa ako prodam treba to da šaljem Poštom, pa onda šta ako se kupac predomisli jer joj tipa trebaju pare za nešto drugo, 100 nekih scenarija a realno su skupe torbe, bolje da probam preko njih i sl. radnji. Nisam čula za taj sajt. Pogledaću, hvala!
2025 05 21
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 9