Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Komercijalni Prodavci

Ja se secam tih farmerki sa kikom!!! To ko je jednom video sigurno nece zaboraviti. Jel jos postoji ta tema???
2025 05 22
> Her_Fashion: > @Vanesa > "Ne secam se, mislim da su neke farke bile "unikat" made by Irena, pa je valjda bio rep nadogradnje upleten 😂😂😂 > Ako se dobro secam... Bilo je napred niz nogavicu pa dole jos onako, natapirano" > Ima li neko sliku tih farmerki sa repom?
2025 05 22
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > @Vanesa > > "Ne secam se, mislim da su neke farke bile "unikat" made by Irena, pa je valjda bio rep nadogradnje upleten 😂😂😂 > > Ako se dobro secam... Bilo je napred niz nogavicu pa dole jos onako, natapirano" > > > Ima li neko sliku tih farmerki sa repom? nemojte, molim vas, evo, doručkujem. :,'(
2025 05 22
DžoDžo je rekla da možda negde ima sliku, ali pitanje je, to je pre 12 godina bilo aktuelno 😅 Verovatno da još uvek postoji tema o tome, ali ja ne znam ni gde ni šta da tražim.
2025 05 22
Mora ta kika da se vidi, dajte ko moze da nadje😁🤣
2025 05 22
> Her_Fashion: > > SanjaCos: > > Uvek aktuelna tema. Čini mi se da do pre par godina nije bilo baš ovoliko prodaje iz džakova. To jest, oduvek je bilo profi prodavaca i ovde, ali su bili interesantni, i većina tih "starih" profesionalaca i dan danas prodaje fine stvari. Ali, ovo sada, bukvalno ljudi oglašavaju šta god i čega god se dohvate, bukvalno krpe. > Ja sam primetila od kako je uvedena ova VIP sekcija mnogo više njih, i to na dnevnom nivou se pojavljuju novi. Svi odmah po otvaranju naloga uplaćuju VIP i krenu da postavljaju nenormalne količine predmeta, od kojih, kao što kažete, bar pola krpe. Druga polovina su kopije svega. > Napravili su totalno ruglo od sajta, kad kod udjem na krpice, u VIP sekciji stoje krpe. Isto tako, kad na sajt dodje neki nov "kupac" vrv vidi to, i okrene se i ode 😅 > Što se tiče "starih profesionalaca", slažem se, barem za jednog neimenovanog, postavlja po 10-15 predmeta koji su novi, čisti, uredni i ne penje se nikome na glavu sa tonom krpa. > Ovaj sad aktuelni, duplira predmete kako stigne, kači iznošene stvari kao nove sa/bez etikete. Skoro je kačil gaće kao nove sa etiketom a imale su samo onu etiketu sa sastavom našivenu. > Jednom rečju, ruglo. Hm, ja ne mogu a da ne zakljućim da je možda to što uplaćuju neku siću, taj tobož VIP razlog što ih ne diraju??? Ako preterujem, izvinjavam se.😊
2025 05 22
> MarianneMary: > Meni su jako bitni utisci i kako neko odgovara na negativan utisak, to je na mojim krpicama jako bitno, isto kao i na KP. A limundo je postao sprdnja od sajta(cast izuzecima). Slažem se u potpunosti za Limundo. Napustila sam ga pre 5 godina, baš zbog besprozornih krpetina i džakova. Krivo mi je to krpice idu ka istom.
2025 05 22
Ne znam zaista, nisu ih dirali ni pre nego što je uvedena Vip sekcija a tada apsolutno niko od njih nije uplaćivao VIP (od onih koji su ovde od ranije). I da, naravno da će sve to da završi na deponiji zvanoj Srbija 😅 A i na pravoj deponiji u Srbiji. Ni ne znam više koliko sam stvari koje sam kupila ovde bacila na kraju. Dok sam bila nova i nisam znala o čemu se radi, kupila sam 3 vintage svilene košulje, po jačoj ceni, od isto neke komercijalne što prodaje iz džakova. Jedna trula, raspala se, kad sam povukla pocepala je na pola. Druge 2 sa flekama. To je profil sa finim cenama, naizgled lepim vintage stvarima i preko 1000 pozitivnih, mogu samo da zamislim šta ovi drugi prodaju.
2025 05 22
> SanjaCos: > > MarianneMary: > > Meni su jako bitni utisci i kako neko odgovara na negativan utisak, to je na mojim krpicama jako bitno, isto kao i na KP. A limundo je postao sprdnja od sajta(cast izuzecima). > Slažem se u potpunosti za Limundo. Napustila sam ga pre 5 godina, baš zbog besprizornih krpetina i džakova. Krivo mi je što krpice idu ka istom.
2025 05 22
> SanjaCos: > > MarianneMary: > > Meni su jako bitni utisci i kako neko odgovara na negativan utisak, to je na mojim krpicama jako bitno, isto kao i na KP. A limundo je postao sprdnja od sajta(cast izuzecima). > Slažem se u potpunosti za Limundo. Napustila sam ga pre 5 godina, baš zbog besprozornih krpetina i džakova. Krivo mi je što krpice idu ka istom.
2025 05 22
> SanjaCos: > > MarianneMary: > > Meni su jako bitni utisci i kako neko odgovara na negativan utisak, to je na mojim krpicama jako bitno, isto kao i na KP. A limundo je postao sprdnja od sajta(cast izuzecima). > Slažem se u potpunosti za Limundo. Napustila sam ga pre 5 godina, baš zbog besprozornih krpetina i džakova. Krivo mi je to krpice idu ka istom. Napustila sam ga skoro, ostavila sam profil otvoren za mog parnera ako mu nesto zatreba, jer je to i njegov profil. Zadnja kupovina su bile cipele za koje sam dobila novac nazad uz pomoc limundo tima. Ispala sam drska i bezobrazna i isfrustriran kupac, jer je htela da mi uvali veci br. A o krpama ne bih, polovno bez ostecenja, a ono iznoseno sa rupama ili suknja sa zardjalim metalnim delovima i sl. i ove ponude od kupaca od 30din i 70din. prosto su ponizavajuce.
2025 05 22
Meni je poslednja kap na Limundu bila kad sam uplaceni predmet nakon negativne dobila posle vise od dva meseca i Miljan koga zovu lopovska majka, clan Limundo tima mi napisao da uklonim negativnu jer sam dobila predmet. Kazem da to nije po pravilima sajta, trajanje saradnje, neodgovaranje na poruke mesecima, on kaze da onda nisam trebala podizati, da nisam trebala saradjivati sa prodavcem cija mi se pravila ne svidjaju (nigde ih nije naveo, a i da jeste). Isti dan se u prodavcevim utiscima pojavljuje pozitivan utisak sa bukvalno istim recima:" Car, njegove stvari, njegova pravila." :-O Onda izbrisan moj negativni. Bye, bye, birdie, Limundo nikad vise, nisi zasticen ni kao kupac, ni kao prodavac, ako nemas licnog Miljana (za njega kazu da je najcrnji, ostali te vrte praznom pricom tipa 'pokusajte da resite sa kupcom/prodavcom.
2025 05 22
Meni je zao sto od komercijalnih ne mozemo naci normalne profile. Niko nema vremena da lista 100+ stranica
2025 05 22
Na Limundo nikad vise. Nakon nekoliko uvala,bezobraznog i bahatog ponasanja,dobijanja "negativnih" ocena jer je MENE neko zeznuo,ne dozvoljavanje Limundo tima da uzvratim sa istim jer oni stite njihove dugogodisnje komercijalne prodavce,konacno sam ****** ***** Limundo timu i obrisala profil. Taj sajt je postao dno dna i nema sile da tamo opet nesto kupim. Nego..sad me bas zanimaju te farmerke sa kikama,ja to nisam jos dozivela😂😂😁
2025 05 22
Moram da spomenem prodavca Snezanu Panic na limundu od koje sam pre nekoliko god. kupila prelepe stvari(zao mi je sto nisam imala vise para da kupim sve sto je prodavala, a meni je bilo zanimljivo). Vidim da se sad neke njene stvari iz tog perioda ovde preprodaju.
2025 05 22
1 2 3 4 5 6 7 8 9