Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Komercijalni Prodavci

Ok, ja ću uredno da poštujem zakon i plaćam porez a npr neki Dean Prvulović koji prodaje smeće iz džakova, na crno, neka ne plaća porez. Jer on je jadan na rubu egzistencije pa zato dodaje u Omiljene isključivo Louis Vuitton stvari 🤣🤣 Ili npr Irena RICH, da je ne zaboravimo, ona isto jadna ne treba da plaća porez.
2025 05 26
Idemo redom prvo krupne ribe, pa onda ostali. I da kao sto clanica Esprit pise, neki ljudi nemaju ni za obrok, dodala bih da nekima kasni plata, neki imaju mizerna primanja, stvaran svet nisu samo skupe krpice, ni taj Dean, niti ona sto promovise laznu srecu.
2025 05 26
Da ali ovo je sajt "Moje Krpice" a ne "Socio-ekonomski problemi u Srbiji"
2025 05 26
> Nemojte da odustajete od svoje dobre namere, lepe ideje i gesta zbog maliciozne okoline. Bilo kada i bilo gde. Pa ni zbog teme simboličnog naziva Odzvonilo je. Zaista jeste. Slažem se. Odzvonilo je nama odavno, kad nam pojedini profili ličnosti vode glavnu reč, što na ovom sajtu, što u realnom životu.
2025 05 26
Izvolite na svoje teme, vise vas necu uznemiravati o socio ekonomskim problemima. Kupujte pametno i ne trosite puno para na stvari koje vam ne odgovaraju, jer se posle tesko prodaju. Kupovna moc vecini ljudi je opala.
2025 05 26
> MarianneMary: > ... stvaran svet nisu samo skupe krpice, ni taj Dean, niti ona sto promovise laznu srecu. Bravo!
2025 05 26
> DankaDa: > > MarianneMary: > > ... stvaran svet nisu samo skupe krpice, ni taj Dean, niti ona sto promovise laznu srecu. > Bravo! To piše ovde, a na svakoj drugoj temi kuka kako preprodavci kupuju od nje jeftino krpice pa preprodaju 😅 Ali da, "stvaran svet je bitniji od krpica, ali samo kad mene lično ne dotiču te krpice". Jasno.
2025 05 26
> Her_Fashion: > > DankaDa: > > > MarianneMary: > > > ... stvaran svet nisu samo skupe krpice, ni taj Dean, niti ona sto promovise laznu srecu. > > Bravo! > To piše ovde, a na svakoj drugoj temi kuka kako preprodavci kupuju od nje jeftino krpice pa preprodaju 😅 Ali da, "stvaran svet je bitniji od krpica, ali samo kad mene lično ne dotiču te krpice". Jasno. Da pisala sam o tome i da ima bitnijih stvari od toga takodje. I da je ok. preprodaja, ali kupovati i preprodavati na istom sajtu nije ok. A vi samo o Deanu vec mesecima. Nadam se da ce svako nesto prodati i da ce se tenzije ovde smiriti. Necu vise nista pisati, sve sam napisala sta sam imala. Prijatno.
2025 05 26
Pa ako već analiziramo moj "život i delo" na forumu, onda bih zamolila da iznosimo činjenice a ne lični dojam. Pišem na raznim temama, o Deanu, i još 100 takvih profila, odgovaram na pitanja "Zašto ne mogu da okačim sliku" a pisala sam i o žuljevima npr. ne znam da li ste ispratili 😂 Dean je ovde idealan primer, jer se na njega i njemu slične odnosila i famozna tema "Odzvonilo je" pa i porezi, naravno dok nije otišla u nekom levom smeru. Svi pišete o nekakvom rubu egzistencije i o krupnim ribama i ok Vam je da se on "snalazi" tako što uvaljuje smeće po krpicama i kupuje LV kofere? Nije Vam palo na pamet da je recimo ona žena koja mu je ostavila negativnu možda zaista na rubu egzistencije, pa je izdvojila npr. 600 dinara da sebe obraduje nekim lepim odevnim komadom a stigao joj je pocepan i smrdljiv džemper? Pola vas ovde nema pojma o životu, i bolje Vam je da ne pišete dalje. Prijatno.
2025 05 26
> Esprit21: > > lovesilver: > Odem ja na forum i zateknem temu o mojoj haljini!!! > Lovesilver mnogo pridajete znacaja tudjem misljenju. A ljudima se nikada nece moci ugoditi. Draga moja,ovo je slikica je moj zivotni moto.
2025 05 27
> Esprit21: > A i ja sam inace nedavno htela da napravim neki lep giveaway, rodjendan mi bio pa sam htela da poklonim neke korisne i lepe stvari posto trenutno mogu da priustim, a znam da mnogi ne mogu, a znam dobro osecaj kako je nemati. I uglavnom odustala sam zbog neke teme i komentara na istoj, radilo se o porezu, drzavi. Komsinica mi trazi pare na zajam, nema nista da jede, a ni para, a na toj temi neki tupe i trube kako im je cool sto drzava dere kozu s ledja, i posto joj trebaju pare isto je cool sto izmisljaju na koji nacin da ukradu od naroda. Neko nema da kupi obrok, drugi imaju za 20 i kusur stanova u Bugarskoj, vile u Trstu, miliona na stranim racunima, finansiraju decu sa offshore kompanija, sve ukradeno od nas, i nekima je sve to u redu, a moj mozak sve to ne moze da svari pa sam se iskljucila, prestala da citam i odustala od poklanjanja. Rekoh sebi, blago njima kad ovakav narod imaju. I ja kad vidim takve bisere, da sam na vlasti ja bih jos jace i vise krala nego sto oni rade, narod je to ozbiljno zasluzio. > Tako da, na forumu samo neka pitanja ako me nesto zanima, eventualno ostavim negde komentar, nesto od garderobe poklonim i to je to. Te sto su laprdale,prve bi se javile za poklon.
2025 05 27
> Her_Fashion: > Pa ako već analiziramo moj "život i delo" na forumu, onda bih zamolila da iznosimo činjenice a ne lični dojam. Ne znam više šta se na koga odnosi, pa da se ogradim. Ja nisam analizirala Vaš život i delo, a Vi ne iznosite previše činjenica o sebi ili bar ja to nisam videla. Ispratim uglavnom teme, ali sajt je nekad toliko spor da nemam strpljenja da čekam da učita stranicu. Na ono što je navela članica MarianneMary sam napisala bravo posebno zbog poslednje stavke, a to se ne odnosi na Vas.
2025 05 27
> DankaDa: > > Her_Fashion: > > Pa ako već analiziramo moj "život i delo" na forumu, onda bih zamolila da iznosimo činjenice a ne lični dojam. > Ne znam više šta se na koga odnosi, pa da se ogradim. Ja nisam analizirala Vaš život i delo, a Vi ne iznosite previše činjenica o sebi ili bar ja to nisam videla. Ispratim uglavnom teme, ali sajt je nekad toliko spor da nemam strpljenja da čekam da učita stranicu. Na ono što je navela članica MarianneMary sam napisala bravo posebno zbog poslednje stavke, a to se ne odnosi na Vas. Odnosi se na Marriene Mary i komentar kako "samo o Deanu" pišem mesecima, ne na Vas.
2025 05 27
Eto ga u rubrici ''najaktivniji korisnici meseca''. On je tu da bi postavio sto vise predmeta i da bi prodavao i to je to. Onih koji prodaju iz dzakova ima mnogo nije jedini i bice ih jos.
upload
2025 05 27
https://mojekrpice.rs/items/zene/12462196/torbica Em kopija, em komercijala (dostupno u drugim bojama, moze se i poruciti, lepo kaze sve
2025 05 31
1 2 ... 6 7 8 9