Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sta mislite....

..da li je problem kad se odeca slika na sebi? Vec nekih 10ak godina imam i lutku i ofinger, a od skoro sam dosla na ideju da fotkam i na sebi zbog raznih upita kako neki komad odece stoji. Ovo se jedino ne odnosi na donji ves i kupace kostime. Koji je po vama optimalan nacin fotkanja? 🤔
2025 07 31
Ponekad neko uslika neku stvar, na primer haljinu, na nekoj ravnoj podlozi, a ta stvar nema uobičajenu formu, i onda ne mogu da zamislim kako bi to izgledalo kada se obuče. To nema veze sa građom, već sa modelom određene stvari, i zato je kod tako nekih nestandardnih modela dobro da imamo fotografiju na sebi ili lutki. 🌸
2025 07 31
Kako god da slikate ne valja😅 Ovde toliko ima dokonih devojaka/žena koje ne znaju šta će sa sobom pa postavljaju milion izuzetno glupih pitanja. Meni su tražili slike kako stoji najobičniji kardigan (oni klasični tanki, na kopčanje) Skoro mi je jedna članica koja ima fantastične slike i slika odeću na sebi rekla da joj je devojka poslala poruku "Jel može slika uživo?" 🤣🤣 Slažem se sa članicom iznad, kad kupujem, znam šta kupujem i nisu mi potrebne slike kako stoji. Kad mi neko traži sliku kako stoji košulja ili tako neku glupost, jasno mi je da to nije kupac, u startu. Svakako, ako Vas ne mrzi da se slikate u odeći, ne može da škodi, meni kao kupcu je sasvim svejedno (osim ako nije neki baš čudan i nesvakidašnji kroj).
2025 07 31
Dosta nas prodaje stvari u koje više ne može da udje pa bi bio problem sa slikanjem ali mislim da je tako najbolje dočarati nekome to što prodajete.
2025 08 02
Hvala na odgovorima zene 🤗
2025 08 02