Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Postovane, Zakasnila sam jedan dan sa uplatom mesecne clanarine i opet dopunila ali nece automatski da skine, da li neko mozda zna koje je resenje? Pozdrav🍀🩷
2026 02 06
Ja sam platila ovaj pocetni plan i pose da vazi do 22 februara. Sada da dopunila novcanik i platila 200 din za onaj neki pro plan. Nije mi vidljiv a skinuto je tih 200din. Artikle ne mogu da dodajem u aktivne, ide mi sve u nacrt. O cemu se radi? Imam duze vreme profil ali tek sada aktivno prodajem. Da ki ce ovo biti vidljivo posle 22 og februara ili sta?
2026 02 07
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK Htela sam da postavim tri predmeta za prodaju i nisam mogla. Da li prosao period prilagodjavanja za stare članove ?
2026 02 08
Zna li se kad ce se srediti sajt, nemoguce je koliko oglasi nestaju. Bukv se nista kupiti ne moze, nestaju iz omiljenih, ne vide se u pretrazi, ako kucas lupam crne sandale od 30 stranica imas ih nepunih 10…posle trece strane vec vidis po jedan, dva, tri oglasa…haos
2026 02 08
Ja imam starter paket, sinoc sam kupila pro ali ne dozvoljava mi da dodajem artikle sve ih salje u nacrt. Moze li mi neko objasnit o cemu se radi?
2026 02 08
> Aminaslatkica: > Ja imam starter paket, sinoc sam kupila pro ali ne dozvoljava mi da dodajem artikle sve ih salje u nacrt. Moze li mi neko objasnit o cemu se radi? Da li ste otkazali starter paket pre nego što ste kupili pro? Ne znam kako ide prelazak na veći paket i da li sajt to sajt dobro registruje. Pošaljite mejl administratorima, verujem da mogu da provere i srede. Na dnu stranice ima opcija Pomoć, a email se može naći i u Kontakti, u pitanju jr help adresa. Ne odgovaraju brzo, pa treba sačekati dan ili dva na odgovor.
2026 02 08
mrzi me da citam dalje ali nemam pojma kako da uplatim,moze pomoc
2026 02 09
moze li da se izvrsi uplata preko uplatnice?
2026 02 09
Kada pocnu ovi sto prodaju na veliko i koji prodaju jako skupe stvari da placaju vise od 550din. tada ce imati smisla da mi koji ne prodajemo vise od 200 stvari da placamo ovo od 550din. Ja sam na V sajtu, tamo je besplatno postavljanje.
2026 02 09
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Gde uplacujemo novac ?
2026 02 12
> peschici: > > Aminaslatkica: > > Ja imam starter paket, sinoc sam kupila pro ali ne dozvoljava mi da dodajem artikle sve ih salje u nacrt. Moze li mi neko objasnit o cemu se radi? > Da li ste otkazali starter paket pre nego što ste kupili pro? Ne znam kako ide prelazak na veći paket i da li sajt to sajt dobro registruje. > Pošaljite mejl administratorima, verujem da mogu da provere i srede. Na dnu stranice ima opcija Pomoć, a email se može naći i u Kontakti, u pitanju jr help adresa. Ne odgovaraju brzo, pa treba sačekati dan ili dva na odgovor. Nisam otkazala ali pise kao ako dokupite skuplji doplacujete samo razliku, ja sam cijeli iznos ali u svemu tome nije ni aktivan plan pro. Ovo je strasno zaista, pisala sam mail ali nema odgovora.
2026 02 13
Pozdrav, uplaceno je standardno 550din ali niti sam dobila 100 kredita niti VIP status.... Kada ce to da se desi??
2026 02 14
> JelenaVV: > Pozdrav, uplaceno je standardno 550din ali niti sam dobila 100 kredita niti VIP status.... Kada ce to da se desi?? I ja se pitam. Uplaćeno, radilo samo par sati. Sad mi stoji naslovna fotografija, znak vip članstva, ali broj dozvoljenih oglasa 3. 😡
2026 02 14
> kekakeka: > > JelenaVV: > > Pozdrav, uplaceno je standardno 550din ali niti sam dobila 100 kredita niti VIP status.... Kada ce to da se desi?? > I ja se pitam. > Uplaćeno, radilo samo par sati. > Sad mi stoji naslovna fotografija, znak vip članstva, ali broj dozvoljenih oglasa 3. 😡 Samo administratori mogu da reše problem ako se članstvo nije aktiviralo. Ovde niko ne može pomoći ako je tehnički problem u pitanju. Pošaljite mejl ponovo ukoliko niste dobili odgovor. Nadam se da će brzo rešiti... Imali su i dugi članovi taj problem i rešili su ga, samo mora malo da se sačeka odgovor.
2026 02 15
> AnnchieF: > moze li da se izvrsi uplata preko uplatnice? Ne moze i ja sam pitala moze samo preko kartice
2026 02 15