Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> BALONKA: - da je stranica pod bot napadom. Pod bot napadom 10 dana 😂
2026 01 16
Ako već plaćam 550 rsd članarinu svakog meseca, očekujem da nije potrebno da se logujem 50 puta pre nego što jednom udjem na sajt ili barem da mogu okačiti oglas. Već danima me mogu da okačim sliku na sajt, kao ni da pošaljem nekome ko je zainteresovan kroz poruku.
2026 01 17
> AdminMK: > ČESTA PITANJA > 1. Moram li odmah odabrati paket? > Ne. Novi korisnici mogu besplatno objaviti do 3 oglasa. > Postojeći korisnici dobice 2 meseca za prilagodjavanje. Tokom tog perioda mogu odlučiti hoće li ostati na besplatnoj verziji (do 3 oglasa) ili aktivirati jedan od paketa. > 2. Šta će se dogoditi s mojim oglasima ako ih imam više od 3? > Ako ne odaberete paket, svi oglasi iznad limita od 3 biće prebačeni u “Nacrt” (draft). > Oglasi u nacrtu neće biti vidljivi drugima, a nakon 14 dana će se automatski izbrisati, osim ako ih ponovno ne aktivirate uz odabir paketa. > 3. Šta ako želim objaviti više oglasa? > Možete odabrati jedan od sledećih pretplatničkih paketa: > *Starter – 150 rsd mesecno - do 10 aktivnih oglasa > *Pro – 350 rsd mesecno - do 30 aktivnih oglasa > bez reklama, 20 kredita mesečno > *Premium – 550 rsd mesecno - neograničen broj oglasa > bez reklama, personalizacija profila, 100kredita mesečno > > 4. Kako mogu promeniti svoj paket? > U bilo kojem trenutku možete: > - Preći na veći paket (upgrade) – razlika u ceni obračunava se za tekući mesec (npr. ako imate Starter za 150 rsd i pređete na Premium za 550 rsd, naplaćuje se 400 rsd razlike za taj mesec). > - Smanjiti paket (downgrade) – plan ostaje aktivan do kraja tekućeg meseca, a novi paket kreće sledeći mesec. > 5. Gde mogu upravljati pretplatom? > U postavkama korisničkog računa biće novi odeljak “Pretplata”, gde možete: > - Imati uvid u svoj trenutni paket > - Nadograditi ili otkazati pretplatu > - Ažurirati podatke za plaćanje > - Videti istoriju plaćanja i promene paketa Pozdrav, koji su koraci u produzavanju mesecnog paketa. Pretplacujem se treci put, ne znam kako da produzim kredit koji dopunim. Iako sam uzeo Premium paket, nista se nije promenilo, aplikacija koci, ne mogu da okacim novu garderobu, sve je i dalje lose odradjeno.
2026 01 17
Dragi svi koji ovo citate- da li je iko od Vas IT strucnjak i moze li sazeto da mi objasni DA LI JE MOGUCE DA SE DESAVA OVO STO SE DESAVA TRENUTNO na MK, jer mi je tesko da poverujem da je tooooliki problem i da ne mogu resiti danimaaaa. Hvala unapred.
2026 01 18
> Muskekrpice: > Pozdrav, koji su koraci u produzavanju mesecnog paketa. > Pretplacujem se treci put, ne znam kako da produzim kredit koji dopunim. > Iako sam uzeo Premium paket, nista se nije promenilo, aplikacija koci, ne mogu da okacim novu garderobu, sve je i dalje lose odradjeno. Ako mozete malo da pojasnite o cemu se radi, kako to mislite "Pretplacujem se treci put"? Kada jednom uplatite clanarinu ona se iz meseca u mesec obnavlja, ne morate Vi nista da produzavate. Kredit je nesto drugo (dopunjjuje se preko novcanika) i sluzi za promocije artikala. Da li ste uplacivali pa otkazivali pretplatu? Kada ste poslednji put uplatili i koji paket? Ako je premium od 550 rsd, trebalo bi da imate i VIP, a koliko vidim, nemate VIP, pa Vam mozda nije ni registrovana uplata. Inace sajt trenutno ima neke.. "tehnicke probleme" pa niko ne moze da postavlja predmete itd., to nije do Vas. Ako kojim slucajem uspete da postavite slike predmeta pa pri pokusaju da ga objavite sajt trazi pretplatu, onda postoji neki problem.
2026 01 18
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Pozdrav da li i mi sto ponekad kupujemo, za licnu upotrebu, znaci nista ne prodajemo , treba da placamo članarinu , i ako ne plaćamo , da li su nam vidljivi svi oglasi za prodaju? Hvala na odgovoru.
2026 01 18
> zana62: > Pozdrav da li i mi sto ponekad kupujemo, za licnu upotrebu, znaci nista ne prodajemo , treba da placamo članarinu , i ako ne plaćamo , da li su nam vidljivi svi oglasi za prodaju? Hvala na odgovoru. Ako ne prodajte, ne morate da plaćate članarinu I svi oglasi na sajtu su Vam vidljivi. Svakako imate opciju da okačite 3 predmeta besplatno.
2026 01 18
Caoo svimaa, razmisljala sam da pocnem da prodajem garderobu koju i imam i tako zaradim nesto novca i usput se oslobodim nje, sve stvari su kao nove i vecina je markirana. Citalaa sam dosta negativnih recenzija o sajtu pa ne znam da li vredi poceti. Zamolila bih vas od vas koji ste duze vreme ovde i imate iskustva da mi ako ste voljni date savet da li vredi kretati i tako to. Hvala unapred❤️
2026 01 19
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK Kako da uplatim
2026 01 19
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2026 01 19
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2026 01 21
2026 01 22
550din 10 aktivnih 9glasa
2026 01 22
Meni se ne viđa. Nisam prodala odavno a kupovala sam. Zaštone uvedete da se plati nešto simbolično akos proda roba u zavisnostiod cene prodaje kao što rade kupindo i limundo. To bi bilo poštenije. Ovako vi zarađujete a mi ništa ne prodamo. Videla sam Replay kratke čizmice 38 broj 2000 dinara su bile, htela sam da ih kupim za dva dana su nestale verovatno ste ih izbrisali. Devojka koja ih prodaje neka mi se javi da mi pošalje slike da vidim da su te.
2026 01 27
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK Pozdrav Treba mi pomoc Uplatila sam 550 din u Novcanik Kako da prebacim novac za premijum plan
2026 01 27