Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Postovani, Uplatila sam starter paket u iznosu od 150,00 dinara, medutim nisam nista objavila za prodaju. Danas mi je posle nepunih 30 dana ponovo skinut isti iznos. Molim Vas da mi ne skidate vise novac, jer paket nisam ponovo aktivirala bez da ja to odlucim. Hvala unapred. Pozdrav.
2026 01 12
Samo da vas pitam nesto, uplatika sam u "novcanik" 500 kinti i odante platila clanarinu od 200 din, da li ce mi sledeci mesec sami skinuti iz novcanika, ili su negde sacuvali karticu da mi skidaju sa kartice? Ako je tako to mi senikako ne svidja. Gde se cuva broj kartice hocu to da obrisem
2026 01 13
I jos nesto, postavila sam 3 predmeta, trazi mi jos love da bi postavila jos i ne pita da platim iz "novcanika" vec me vidi na placanje karticom. Ne mogu platiti iz "novcanika"?
2026 01 13
Clanarina se ne placa iz novcanika, nego sa kartice
2026 01 13
Samo da javim, pisala sam mail na podrsku istog dana, odg su mi juce i trazili link ka profilu da bi resili pretplatu. Jutros je aktivirano 🥳 Cekam da mi odgovore da vidimo mogu li mi vratiti obrisane oglase 🥺
2026 01 13
> AnaIgrackeIlic: > Da li neko jos ima problem sa postavljenjem oglasa? Sa racuna su skinuli, a evo vec 2-3 dana ne mogu uopste da postavim nista, ne ucitava slike uopste… Ja sam sada probala da ubacim novi oglas ali nema nista slika se ne ucitava uopšte 🤣
2026 01 13
Je l prijavljujete to na Podrska mail? Ja sam sada i to prijavila, kontam da ima smisla sto vise nas to prijavi.
2026 01 13
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2026 01 13
U zadnjih par dana, ne mogu da postavim slike za oglase, da li jos neko ima problem? 🫤
2026 01 13
> MILICASTULIC: > U zadnjih par dana, ne mogu da postavim slike za oglase, da li jos neko ima problem? 🫤 Da,,ni ja.....
2026 01 13
Do daljnjeg necu da placam nesto sto ne radi, a pritom da placam isto kao oni sto imaju gomilu, meni se ne isplati.
2026 01 14
I dalje ne radi. Nepoverljiva sam postala u celu pricu.
2026 01 14
> KristinaKikiBg: > Je l prijavljujete to na Podrska mail? > Ja sam sada i to prijavila, kontam da ima smisla sto vise nas to prijavi. Da li su vam odgovorili nesto?
2026 01 14
> ubavkam: > Esprit, sta da prilozimo kao dokaz da nismo dobili uslugu? Izvini, tek sad vidim ovo. Mislim da je procedura da odete do banke i objasnite da ste prevareni i kako. Kazete im sta ste kupili, da to niste dobili, ako ste se obracali za pomoc i podrsku opet kazete sta se desilo (npr. da nisu odgovorili) tako da ste platili uslugu koju niste dobili od sajta i onda ce vam dati neki formular da popunite i vratice vam novac. I mislim da to moze samo u roku od 3 meseca od kupovine, tako da pozurite
2026 01 14
> ubavkam: > > KristinaKikiBg: > > Je l prijavljujete to na Podrska mail? > > Ja sam sada i to prijavila, kontam da ima smisla sto vise nas to prijavi. > Da li su vam odgovorili nesto? Nisam dobila odg ali sam dobila jutros mail od Krpica kao da mi je ponovo aktiviran paket, tako da kontam da su nesto radili…i sada mi ucitava slike. Tako da taman kad zavrsim sa poslom danas probacu da okacim neki oglas. Za sada mi jos nista nisu sredili sto se tice 50ak oglasa koji su mi obrisani 😢
2026 01 14