Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> ninanica: > > supersandy: > > Postovani, > > Imam aktivno i placeno Vip clanstvo,ali mi je uskraceno ionemuceno postavljanje otografija i prodaja. > > Napominjem da nisam jedina-isti prolem imaju i drugi clanovi sajta,sto ukazuje na sistemski kvar. > > Clanarina se uredno naplacuje,dok usluga nije dostupna,a na prethodne poruke nisam dobila odgovor. > > Molim za hitno obavestenje i resavanje problema ,ili povracaj sredstava. > > Ukoliko se situacija ne resi u razumnom roku,bicu prinudjena da se obratim banci i instituciji za zastitu potrosaca. > > Srdacno Sanda R. > Ja kad pisem da pojedinima radi bez problema odmah me ujedaju te iste ...Admini ili kako vec sebe nazivaju nece vam se javiti iz prostog razloga sto ovaj sajt nema ADMINISTRATORE...koliko sam primetila postoje tzv admini u pokusaju ali one ne mogu nista da urade mogu samo da pametuju a to vama nista ne znaci ...NOVAC KOJI VAM SE SKIDA NECE BITI NIKADA VRACEN ..internet prevare je tesko kontrolisati Ovo nije sajt kako ga nazivaju ovde ,nego je obican FORUM , koji i nije nesto puno zasticen. Nije iskljuceno da ce doci i taj dan da taj isti forum neko hakuje i da nam svima tuto kompleto isposkidaju sav novac sa racuna. Sto se tice nazovimo Admina ovo je jedna velika sramota ,ljudima su isposkidali novac , naplatili promocije,a sajt je u bagu dva dana ,a pri tom da se niko oglasi povodom ovog problema,da zamoli clanove za strpljenje, da kazu da su mozda neki radovi u toku ,ma sta god, samo da se neko oglasi . Stvarno sramota kome sve punimo dzepove. Pametno bi bilo da svi predjemo na V
2026 01 11
Meni se sada desilo posle nekoliko uspešno plaćenih članarina i korišćenja, da je uplata prošla a paket nije aktiviran. Da li se nekome aktivirao u međuvremenu ili ništa?
2026 01 11
Vec drugi mesec plaćam Vip paket i nije aktivan...treba sve devojke ,da se udruze i tuze sajt....ovo je bezobrazno
2026 01 11
Ma ja sam placala od samog starta pretplatu, svakog meseca kreiram novu virtuelnu karticu samo za to i ne moze mi automatski skidati iznos. Ovo je prvi put da mi se paket nije aktivirao, pise da vec imam aktiviranu clanarinu, ne mogu opet kupiti npr. I sad nznm, hoce li proraditi u nekom momentu ili sta 😂
2026 01 11
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Molim vas samo da mi javite na koji žiro račun da vam uplatim , jer nemam aplikaciju preko telefona pa bih članarinu uplatila preko uplatnice Hvala
2026 01 11
> KristinaKikiBg: > Ma ja sam placala od samog starta pretplatu, svakog meseca kreiram novu virtuelnu karticu samo za to i ne moze mi automatski skidati iznos. Ovo je prvi put da mi se paket nije aktivirao, pise da vec imam aktiviranu clanarinu, ne mogu opet kupiti npr. I sad nznm, hoce li proraditi u nekom momentu ili sta 😂 Nece,dok ne prodje rok,do kada kao vazi ,ja sam isto prosla
2026 01 11
> KristinaKikiBg: > Ma ja sam placala od samog starta pretplatu, svakog meseca kreiram novu virtuelnu karticu samo za to i ne moze mi automatski skidati iznos. Ovo je prvi put da mi se paket nije aktivirao, pise da vec imam aktiviranu clanarinu, ne mogu opet kupiti npr. I sad nznm, hoce li proraditi u nekom momentu ili sta 😂 Ja sam imala taj problem. Nece vam proraditi. Proradice tek kad vam naplate sledecu clanarinu. Tako je bilo kod mene.
2026 01 11
> Molim vas samo da mi javite na koji žiro račun da vam uplatim , jer nemam aplikaciju preko telefona pa bih članarinu uplatila preko uplatnice > Hvala Ja ne verujem da neko postavlja ovakva pitanja i posle 100 stranica
2026 01 11
Zasto ne mogu da postavim oglas? Da li je to problem samo kod mene ili kod ostalih?
2026 01 11
Kod svih
2026 01 11
Dobro vece, upravo sam prvi put odabrala paket i uplatilq clanarinu, 350 din. Pise da je sve ok, ali kad udjem na nalog ne mogu da objavim novi oglas niti da izmenim postojeci. Da li neko moze da mi objasni jer sad vec ozbiljno pocinjem da histerisem???
2026 01 11
Kako se kupuje Starter?
2026 01 11
> Jovanao91: > Dobro vece, upravo sam prvi put odabrala paket i uplatilq clanarinu, 350 din. Pise da je sve ok, ali kad udjem na nalog ne mogu da objavim novi oglas niti da izmenim postojeci. Da li neko moze da mi objasni jer sad vec ozbiljno pocinjem da histerisem??? Ne moze niko da postavi oglas
2026 01 11
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Cao kako da aktiviram ovaj paket?
2026 01 11
> AdminMK: > 6. Šta su "krediti"? > Krediti su digitalna valuta na Mojekrpice koju možete koristiti za: > Isticanje oglasa > Povećanje vidljivosti > Pristup dodatnim pogodnostima > 7. Šta ako pokušam objaviti oglas, a nemam paket ili sam dostigao limit? > Pojaviće vam se obaveštenje (popup) da ste dostigli svoj limit. Ponudiće vam opciju da aktivirate ili nadogradite paket i nastavite s objavom. > 8. Šta je “Nacrt” (draft)? > “Nacrt” je privremeno spremište za oglase koje ne možete trenutno objaviti jer ste dostigli svoj limit. > Ti oglasi nisu vidljivi drugim korisnicima > Ako ih ne aktivirate kroz 14 dana biće izbrisani > 9. Gde mogu videti stanje svog računa? > U korisničkom profilu možete videti: > Trenutno plaćeni paket > Preostali broj oglasa > Preostale kredite > Oglase u nacrtima Mene vise interesuje sta sa nama sto placamo sve 550 din a ne mozemo redovno da koristimo aplikaciju jer je uvek u nekom bagu i padu. Evo sad vec par dana ne mozemo da postavljamo oglase??? Decembar mesec i novembar preko 20 dana nismo mogli da udjeno u sajt i aplikaciju!!!
2026 01 11