Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

x-) uđem još pokatkad na ovu temu da se nasmejem, ako ništa drugo. srećna stota stranica i hiljadupetstoti post, ko slavi, svi slavimo, normalno :')
2026 01 11
Da li je još nekome skinut novac sa računa za članstvo, a da ze nije aktivirala usluga?? Pisala sam Adminu i na glavnom profilu i mejlu i niko ne odgovara. Ne znam kome da se obratim. Na glavnom Adminovom profilu piše da nije bio aktivan 2 meseca. Ovo stvarno nema smisla da ljudima skidaju sa računa, a da se ne aktivira usluga, preko svega tpga i da sajt ovoliko baguje i ne radi. Sramota živa!
2026 01 12
Da li neko jos ima problem sa postavljenjem oglasa? Sa racuna su skinuli, a evo vec 2-3 dana ne mogu uopste da postavim nista, ne ucitava slike uopste…
2026 01 12
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Pozz ne mogu da uplatim paket kako funkcionise?
2026 01 12
Dobro Jutro Danas je sve isto kao i juče i prekjuče 🤣😂😂😂
2026 01 12
> mimi024: > > KristinaKikiBg: > > Ma ja sam placala od samog starta pretplatu, svakog meseca kreiram novu virtuelnu karticu samo za to i ne moze mi automatski skidati iznos. Ovo je prvi put da mi se paket nije aktivirao, pise da vec imam aktiviranu clanarinu, ne mogu opet kupiti npr. I sad nznm, hoce li proraditi u nekom momentu ili sta 😂 > Nece,dok ne prodje rok,do kada kao vazi ,ja sam isto prosla Prelepoo :') Ništa, da otvorimo temu ovde na forumu gde ćemo kačiti oglase, s obzirom da smo platili a uslugu kačenja oglasa nemamo?
2026 01 12
> ubavkam: > > KristinaKikiBg: > > Ma ja sam placala od samog starta pretplatu, svakog meseca kreiram novu virtuelnu karticu samo za to i ne moze mi automatski skidati iznos. Ovo je prvi put da mi se paket nije aktivirao, pise da vec imam aktiviranu clanarinu, ne mogu opet kupiti npr. I sad nznm, hoce li proraditi u nekom momentu ili sta 😂 > Ja sam imala taj problem. Nece vam proraditi. Proradice tek kad vam naplate sledecu clanarinu. Tako je bilo kod mene. Hocete da kazete da ste uplatili novac a niste dobili uslugu?
2026 01 12
> > Ja sam imala taj problem. Nece vam proraditi. Proradice tek kad vam naplate sledecu clanarinu. Tako je bilo kod mene. > Hocete da kazete da ste uplatili novac a niste dobili uslugu? Da. Pisala sam ovde na forumu puno tada o problemu. Znaju devojke koje su aktivne na forumu. Niko od admina mi nije pomogao. I dalje se smatram pokradenom od sajta za tih mesec dana.
2026 01 12
Da biste naplacivali morate prvo da popravite sajt posto svaki treci dan baguje i ne mogu da se ulogujem i danas kada sam zelela da postavim oglas nije hteo da mi ucita slike! Koja je logika da platim nesto sto malo malo pa ne radi?
2026 01 12
Od septembra plaćam, i prvi put mi se sada desilo da se nakon plaćanja ne aktivira paket. Da li sam ja juče ubola momenat kada je sajt bagovao pa nije povezao plaćanje sa aktivacijom...ko će ga znati...
2026 01 12
najgore mi je što treba čekati sad mesec dana da prođe ne bih li dobila šansu da probam aktivaciju ponovo. A 36 oglasa mi prebačeno u neaktivne...
2026 01 12
> KristinaKikiBg: > najgore mi je što treba čekati sad mesec dana da prođe ne bih li dobila šansu da probam aktivaciju ponovo. A 36 oglasa mi prebačeno u neaktivne... Mozda postoji sansa da se vama poveze placanje kada prestane bag. Kada sam ja tada uplatila nije bio bag na sajtu, jednostavno meni i jos nekim devojkama se poremetilo, pisalo je da imamo placen premium plan, a zapravo nista nismo mogle da uradimo. Cak ni da otkazemo pa uplatimo pomovo. Jer se vodilo kad da imamo plan.
2026 01 12
> ubavkam: > > KristinaKikiBg: > > najgore mi je što treba čekati sad mesec dana da prođe ne bih li dobila šansu da probam aktivaciju ponovo. A 36 oglasa mi prebačeno u neaktivne... > Mozda postoji sansa da se vama poveze placanje kada prestane bag. Kada sam ja tada uplatila nije bio bag na sajtu, jednostavno meni i jos nekim devojkama se poremetilo, pisalo je da imamo placen premium plan, a zapravo nista nismo mogle da uradimo. Cak ni da otkazemo pa uplatimo pomovo. Jer se vodilo kad da imamo plan. Ja sam uplatila i ista situacija, ali ako se niko od amina ne oglašava, pritom su mi skinute pare sa računa, postoje i drugi načini rešavanja
2026 01 12
Ma nema šanse da će se aktivirati ako nije do sada. Najgore od svega je što ja sad vidim da su se i oglasi obrisali. Imala sam ih preko 350, sada 302. Juce neaktivnih 36, danas 1. I to bez ikakvog smisla, stariji oglasi su tu a neki mlađi nestali. Baš tugica, def se ne isplati više ovde kačiti, potrošila vreme bzvz..
2026 01 12
> Fashionpashion: > Da biste naplacivali morate prvo da popravite sajt posto svaki treci dan baguje i ne mogu da se ulogujem i danas kada sam zelela da postavim oglas nije hteo da mi ucita slike! Koja je logika da platim nesto sto malo malo pa ne radi? Baš tako
2026 01 12