Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Radi, okacio mi se oglas upravo
2026 01 14
Da li je profesionalno da naplaćujete redovno a da danima ne mogu da postavim normalno oglase a sada se ne vide ni fotografije? To nije sva sata problem već danima. A kad treba da se naplati problema nema. Zašto ćutite? Zašto nema obaveštenja? Koja je to politika sajta? Po kojim pravilima funkcionišete? Sramno...
2026 01 14
Ne radi ponovo. Ne moze se okaciti novi oglas. Kartica sa koje mi se skida mesecna clanarina ce biti blokirana, a do tada ce na njoj biti 0 dinara, jer vise ne verujem u sigurnost ove price
2026 01 15
> ubavkam: > Clanarina se ne placa iz novcanika, nego sa kartice Hoces da kazes da ce mi skinuti sa kartice sledeci mesec SAMI?!
2026 01 15
> ManjauMA: > > ubavkam: > > Clanarina se ne placa iz novcanika, nego sa kartice > Hoces da kazes da ce mi skinuti sa kartice sledeci mesec SAMI?! Ako ne otkazete pretplatu hoce
2026 01 15
Prijavite na Podrsku da ne mozete okaciti oglas, meni su resili.
2026 01 15
> KristinaKikiBg: > Prijavite na Podrsku da ne mozete okaciti oglas, meni su resili. Probajte sad da postavite oglas, pa mi javite da li radi ucitavanje slika
2026 01 15
Da, problemi treba da se prijavljuju na mejl. Na dnu strane imate Pomoć (a ima i email adresa pod Kontakti). Na help adresu šaljete mejl. Poruke na forumu neće rešiti problem... Ovde samo delimo muku i iskustva jedni s drugima. 😊
2026 01 15
Zasto ne m oh u da ubacim sliku ni jednu i samim tim ne mogu da postavim oglas. Placam a ne mogu da koristim sajt? Ne razumem?
2026 01 15
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2026 01 15
Postovani. Pokusavam vas kontaktirati, uplatila sam i 500 i 550 din,imam problem sa objavom artikla za prodaju
2026 01 15
> Editafeniks: > Postovani. Pokusavam vas kontaktirati, uplatila sam i 500 i 550 din,imam problem sa objavom artikla za prodaju Jooj, baaas ste u nevreme uplatili clanarinu. Necete moci da objavite oglas do kraja nedelje. To su meni odgovorili na mail. Pisite im na mail. Ovo je samo forum..
2026 01 16
Ja sam bila kupac. Nikada nisam prodavala. Odlazim sa ove aplikacije koja je i onako bagovala i pretvara se u Limundo i KP. Zbogom ostajte
2026 01 16
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2026 01 16
Pošto ne mogu da okačim jedan oglas i obratila se za "Pomoć"na sajtu moje MK, dobila sam izvinjenje i odgovor za par minuta - - da je stranica pod bot napadom. Žao mi je što ne mogu ni ovde okačiti ceo tekst.
2026 01 16