Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Ovo mi je trenutan plan
upload
2026 01 05
Slažem se sa komentarima koji su navedeni, ali bih imala da dodam još nešto. Da bi nplatili uslugu mislim da prvo trebate debelo da utegente sajt i očistite od bagova. Listanje stranica ne radi kako treba, u filteru mi stoji da prikazuje 24 oglasa, ja klikćem da menjam stranice negde mi se prikaže 4 negde se pikaže 1 oglas što je van svake pameti??? Dodjem do neke stanice npr 10 i vidim da ima jos desetina/stotina stranica u toj kategoriji, ali klikom na str 11 ona ne radi kaže "Nema proizovda za prikaz", a ne mogu da kliknem na sledeću jer se ne vidi sekcija sa stranicama, ako u url-u ručno izmenim tako da preskočim tu koja ne radi npr 12 onda mi se prikaže dalje izlistavanje, ali svakako ne sa brojem oglasa koju je označen u filteru. Sredite sajt i onda osmilite fer način za naplatu tako da odgovara većini. Pogledate fotografiju pa će vam biti jasno o čemu pričam...
upload
2026 01 06
Mogu li ja znati zasto se bez mog odobrrenja skinuo novac za vip clanstvo kad sam ga otkazala. To zaista nije u redu?
2026 01 07
Ne znam kako vas nije sramota da nam skidate redovno novac sa racuna a krpice vise ne rade nego sto su u funkciji Ukoliko nam skidate novac a za uzvrat ne mozemo da koristimo to sto smo platili onda smo mi PREVARENI I DOVEDENI U ZABLUDU Refunfirajte nam troskove do sada i probajte da uozbiljite sajt da funkcionise ili ga totalno ugasite
2026 01 10
Ja sam im pisala,novac su skinuli onog momemta kada je uplaceno a nisu aktivirali Premium,katastrofa!!!!!!!!!! Cekam i niko nista,prave se mrtvi.
2026 01 10
UREDNO SKIDATE NOVAC SVAKOG MESECA ZA PROMOCIJE, A SAJT VISE NE RADI NEGO STO RADI. DA LI SMO MI TO SVI CLANOVI OVDE PREVARENI S NAMEROM ILI O CEMU SE VISE OVDE RADI ? AKO MOZE BILO KO OD ADMINA DA SE OGLASI
2026 01 10
Postovani, Verovatno procitate poruke clanova.. Trazimo odgovor. Uplatila sam premijum paket juce 550,00 din ,ne mogu da postavim nista.. Gde je problem??
2026 01 11
Postovani, Imam aktivno i placeno Vip clanstvo,ali mi je uskraceno ionemuceno postavljanje otografija i prodaja. Napominjem da nisam jedina-isti prolem imaju i drugi clanovi sajta,sto ukazuje na sistemski kvar. Clanarina se uredno naplacuje,dok usluga nije dostupna,a na prethodne poruke nisam dobila odgovor. Molim za hitno obavestenje i resavanje problema ,ili povracaj sredstava. Ukoliko se situacija ne resi u razumnom roku,bicu prinudjena da se obratim banci i instituciji za zastitu potrosaca. Srdacno Sanda R.
2026 01 11
evo dokaza
2026 01 11
> supersandy: > Postovani, > Imam aktivno i placeno Vip clanstvo,ali mi je uskraceno ionemuceno postavljanje otografija i prodaja. > Napominjem da nisam jedina-isti prolem imaju i drugi clanovi sajta,sto ukazuje na sistemski kvar. > Clanarina se uredno naplacuje,dok usluga nije dostupna,a na prethodne poruke nisam dobila odgovor. > Molim za hitno obavestenje i resavanje problema ,ili povracaj sredstava. > Ukoliko se situacija ne resi u razumnom roku,bicu prinudjena da se obratim banci i instituciji za zastitu potrosaca. > Srdacno Sanda R. Ja kad pisem da pojedinima radi bez problema odmah me ujedaju te iste ...Admini ili kako vec sebe nazivaju nece vam se javiti iz prostog razloga sto ovaj sajt nema ADMINISTRATORE...koliko sam primetila postoje tzv admini u pokusaju ali one ne mogu nista da urade mogu samo da pametuju a to vama nista ne znaci ...NOVAC KOJI VAM SE SKIDA NECE BITI NIKADA VRACEN ..internet prevare je tesko kontrolisati
2026 01 11
> supersandy: > Postovani, > Verovatno procitate poruke clanova.. > Trazimo odgovor. > Uplatila sam premijum paket juce 550,00 din ,ne mogu da postavim nista.. > Gde je problem?? Kontaktirajte banku i trazite povracaj sredstava jer niste dobili uslugu.
2026 01 11
Esprit, sta da prilozimo kao dokaz da nismo dobili uslugu?
2026 01 11
Podelimo negativne adminu,mozda im tako privucemo paznju i postanemo vidljivi Svi smo prevareni za neki novac sa njihove strane,dakle kolektivna prevara je u pitanju,a ne verujem da ce nam refundirati troskove
2026 01 11
Devojke ,niste uskraćene samo vi koje uplaćujete članarine. Sajt je nefunkcionalan vrlo često i na više polja . Uvek imam aktivna samo tri besplatna oglasa, da ne bih ulazila u igranku bez prestanka kao članice koje uplaćuju mesečno za usluge koje ne dobiju . Juče sam pokušala da izmenim jedan oglas, umesto da se otvori stranica za izmenu - oglas je nestao . Od tada pokušavam da ponovo postavim isti oglas ,međutim nemoguće je postaviti fotografije. Jednostavno nemoguće. Ne funkcioniše. Nakon 5 meseci sajt i dalje ne funkcioniše, kakvi su to operateri koji ne mogu 5 meseci da urede sajt ? Admini ne odgovaraju, korisničke podrške nema, sve je stihijski pa kako se kome zalomi. Dakle sveukupno smo obmanuti - svi . Obzirom da sajt nije registrovan u našoj zemlji, naši zakoni nisu primenjivi. Jednom rečju - prevara na svim nivoima.
2026 01 11
Udruženje potrošača Efektiva . Ako nastave da vam skidaju novac.
2026 01 11
1 2 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 116