Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Her_Fashion: > > Misenija: > > A da li neko bez problema koristi premium paket? Ja se razmišljm da uplatim ali ako "funkcionise" kao sto ovde devojke pisu, onda je bacanje para... > Meni radi sve normalno vec 3 meseca, kao i mnogim drugima, ali njih necete videti na forumu jer nemaju razlog da se zale. > Naravno, to ne znaci da ce i Vama raditi kako treba, ne znam zasto nekima ne radi premium, sigurno da postoji neki razlog, ali deluje potpuno nasumicno. Ne moze nekima da radi a nekima da ne radi i nema nista nasumično. Osnovno je da se tzv Adminke oglase na forumu..Imale ste sreće ili sta vec nije bitno da vam radi sve kako treba..Nije problem u 500 ili 2000 dinara uplatiti ..na limundu plaćam mnogo više Poenta je da se dotične oglase ..Da je sajt uništen jeste...Uništili su ga nauke ili neuki..Skidanje para sa racuna ..pa ne moze dok ja ne uplatim ..ali ovde sve sto ne valja ustvari je dobro ..Vec sam rekla ne ulazim u to da nekima radi bez problema a većini ne radi i većini se skida novac bez dozvole korisnika racuna...Sto ce reci sta.....Čist bezobrazluk ko god da je osmislio ovakav način rada sajta koji radi 13 godina bez greške.. Uzmi pare nije problem ali isto tako se oglasite kad nešto nije kako treba..azurne su u brisanju artikla i deljenja negativnih ocena A sta ćemo sa SAJTOM ..
2025 12 24
Milion puta smo već pisale o svemu tome. Očigledno da može nekima da radi a drugima ne, jer je bukvalno takva situacija. Rekla sam da deluje nasumično jer ne znam i ne mogu da znam koji je razlog zašto nekima ne radi, tako da je kocka uplatiti, tj. ishod nakon uplate. Dakle, ako devojka koja je postavila pitanje uplati premium ili koji već paket, šanse su 50-50. Ne slažem se da većini ne radi uplaćen paket, pogledajte malo profile i koliko se još uvek kači predmeta na sajt, po čitav dan, članice koje se žale na forumu su manjina. Svima se automatski skida mesečna pretplata (ne nekima) jer tako funkcioniše članarina. (Jeste problematično što o tome nisu obavestili članice) Ne bih dalje da ulazim u priču jer je više smorila ova tema, odgovorila sam devojci koja je postavila konkretno pitanje. Svakako se slažem da su Admini izuzetno neodgovorni i neozbiljni, barem što se tiče komunikacije sa korisnicima, ali to nije bila "tema".
2025 12 24
> ninanica: > > Her_Fashion: > > > Misenija: > > > A da li neko bez problema koristi premium paket? Ja se razmišljm da uplatim ali ako "funkcionise" kao sto ovde devojke pisu, onda je bacanje para... > > Meni radi sve normalno vec 3 meseca, kao i mnogim drugima, ali njih necete videti na forumu jer nemaju razlog da se zale. > > Naravno, to ne znaci da ce i Vama raditi kako treba, ne znam zasto nekima ne radi premium, sigurno da postoji neki razlog, ali deluje potpuno nasumicno. > Ne moze nekima da radi a nekima da ne radi i nema nista nasumično. Osnovno je da se tzv Adminke oglase na forumu..Imale ste sreće ili sta vec nije bitno da vam radi sve kako treba..Nije problem u 500 ili 2000 dinara uplatiti ..na limundu plaćam mnogo više Poenta je da se dotične oglase ..Da je sajt uništen jeste...Uništili su ga nauke ili neuki..Skidanje para sa racuna ..pa ne moze dok ja ne uplatim ..ali ovde sve sto ne valja ustvari je dobro ..Vec sam rekla ne ulazim u to da nekima radi bez problema a većini ne radi i većini se skida novac bez dozvole korisnika racuna...Sto ce reci sta.....Čist bezobrazluk ko god da je osmislio ovakav način rada sajta koji radi 13 godina bez greške.. Uzmi pare nije problem ali isto tako se oglasite kad nešto nije kako treba..azurne su u brisanju artikla i deljenja negativnih ocena A sta ćemo sa SAJTOM .. Pratim forume vec neko vreme. Ne znam zasto se adminke ne oglasavaju ali uredno brišu odredjene objave na forumima !
2025 12 24
> Her_Fashion: > Milion puta smo već pisale o svemu tome. > Očigledno da može nekima da radi a drugima ne, jer je bukvalno takva situacija. > Rekla sam da deluje nasumično jer ne znam i ne mogu da znam koji je razlog zašto nekima ne radi, tako da je kocka uplatiti, tj. ishod nakon uplate. > Dakle, ako devojka koja je postavila pitanje uplati premium ili koji već paket, šanse su 50-50. > Ne slažem se da većini ne radi uplaćen paket, pogledajte malo profile i koliko se još uvek kači predmeta na sajt, po čitav dan, članice koje se žale na forumu su manjina. > Svima se automatski skida mesečna pretplata (ne nekima) jer tako funkcioniše članarina. (Jeste problematično što o tome nisu obavestili članice) > Ne bih dalje da ulazim u priču jer je više smorila ova tema, odgovorila sam devojci koja je postavila konkretno pitanje. > Svakako se slažem da su Admini izuzetno neodgovorni i neozbiljni, barem što se tiče komunikacije sa korisnicima, ali to nije bila "tema". Ako vas je smorila ova tema nemojte komentarisati ...Ne znam da li ste primetili članice traze Administratore da se oglase ..Ako ste Administrator ovog sajta onda je to ok
2025 12 24
> ninanica: > > Her_Fashion: > > Milion puta smo već pisale o svemu tome. > > Očigledno da može nekima da radi a drugima ne, jer je bukvalno takva situacija. > > Rekla sam da deluje nasumično jer ne znam i ne mogu da znam koji je razlog zašto nekima ne radi, tako da je kocka uplatiti, tj. ishod nakon uplate. > > Dakle, ako devojka koja je postavila pitanje uplati premium ili koji već paket, šanse su 50-50. > > Ne slažem se da većini ne radi uplaćen paket, pogledajte malo profile i koliko se još uvek kači predmeta na sajt, po čitav dan, članice koje se žale na forumu su manjina. > > Svima se automatski skida mesečna pretplata (ne nekima) jer tako funkcioniše članarina. (Jeste problematično što o tome nisu obavestili članice) > > Ne bih dalje da ulazim u priču jer je više smorila ova tema, odgovorila sam devojci koja je postavila konkretno pitanje. > > Svakako se slažem da su Admini izuzetno neodgovorni i neozbiljni, barem što se tiče komunikacije sa korisnicima, ali to nije bila "tema". > Ako vas je smorila ova tema nemojte komentarisati ...Ne znam da li ste primetili članice traze Administratore da se oglase ..Ako ste Administrator ovog sajta onda je to ok Odgovorila sam devojci koja je postavila konkretno pitanje,(ne Adminima vec osobama koje su uplatile clanarinu) konkretnim odgovorom. Dakle pitala je "Da li nekome radi clanarina" i ja sam odgovorila da radi. Kakve veze ima Vasa prica o Adminima i cemu vec sa mojim odgovorom? A nije smorila tema koliko Vi sa konstantnim ponavljanjem jednog te istog, pogotovo sto to radite kao odgovor na bezbroj mojih postova, koji apsolutno veze nemaju sa tim sto pisete. Slobodno izbacujte frustracije koliko zelite, ali ne morate mene citirati za to, jer to onda mene uvlaci u neku konverzaciju u kojoj ne zelim da budem po stoti put na ovoj temi.
2025 12 24
> Her_Fashion: > > ninanica: > > > Her_Fashion: > > > Milion puta smo već pisale o svemu tome. > > > Očigledno da može nekima da radi a drugima ne, jer je bukvalno takva situacija. > > > Rekla sam da deluje nasumično jer ne znam i ne mogu da znam koji je razlog zašto nekima ne radi, tako da je kocka uplatiti, tj. ishod nakon uplate. > > > Dakle, ako devojka koja je postavila pitanje uplati premium ili koji već paket, šanse su 50-50. > > > Ne slažem se da većini ne radi uplaćen paket, pogledajte malo profile i koliko se još uvek kači predmeta na sajt, po čitav dan, članice koje se žale na forumu su manjina. > > > Svima se automatski skida mesečna pretplata (ne nekima) jer tako funkcioniše članarina. (Jeste problematično što o tome nisu obavestili članice) > > > Ne bih dalje da ulazim u priču jer je više smorila ova tema, odgovorila sam devojci koja je postavila konkretno pitanje. > > > Svakako se slažem da su Admini izuzetno neodgovorni i neozbiljni, barem što se tiče komunikacije sa korisnicima, ali to nije bila "tema". > > Ako vas je smorila ova tema nemojte komentarisati ...Ne znam da li ste primetili članice traze Administratore da se oglase ..Ako ste Administrator ovog sajta onda je to ok > Odgovorila sam devojci koja je postavila konkretno pitanje,(ne Adminima vec osobama koje su uplatile clanarinu) konkretnim odgovorom. > Dakle pitala je "Da li nekome radi clanarina" i ja sam odgovorila da radi. Kakve veze ima Vasa prica o Adminima i cemu vec sa mojim odgovorom? > A nije smorila tema koliko Vi sa konstantnim ponavljanjem jednog te istog, pogotovo sto to radite kao odgovor na bezbroj mojih postova, koji apsolutno veze nemaju sa tim sto pisete. Slobodno izbacujte frustracije koliko zelite, ali ne morate mene citirati za to, jer to onda mene uvlaci u neku konverzaciju u kojoj ne zelim da budem po stoti put na ovoj temi. Slobodno vi mene pratite meni ne smeta očigledno niste shvatili ADMINISTRATORI ne vi žene traze Admine ne vas
2025 12 24
> ninanica: > Slobodno vi mene pratite meni ne smeta očigledno niste shvatili ADMINISTRATORI ne vi žene traze Admine ne vas Pa citirajte onda Admine a ne mene, pa se sa njima raspravljajte 🤣 Bukvalno ne razumem zasto mi se uopste obracate i pisete neke nepovezane stvari, dok sam ja u totalno drugoj konverazaciji sa drugom osobom, koja btw. (ponovo) nema nikakve veze sa Vama niti Adminima
upload
2025 12 24
> Her_Fashion: > > ninanica: > > Slobodno vi mene pratite meni ne smeta očigledno niste shvatili ADMINISTRATORI ne vi žene traze Admine ne vas > Pa citirajte onda Admine a ne mene, pa se sa njima raspravljajte 🤣 > Bukvalno ne razumem zasto mi se uopste obracate i pisete neke nepovezane stvari, dok sam ja u totalno drugoj konverazaciji sa drugom osobom, koja btw. (ponovo) nema nikakve veze sa Vama niti Adminima Rasprava...ovo nije rasprava ...Na svako postavljeno pitanje bilo ko da postavi ne Vama vec onome ko treba da odgovori ...Eto vas da odgovorite ..Vi ne treba da odgovarate vec oni koji treba ..a zna se ko su ..Ovde se konverzacija Moja sa Vama ZAVRSAVA..ko razume shvatice
2025 12 24
> ninanica: > > Her_Fashion: > > > ninanica: > > > Slobodno vi mene pratite meni ne smeta očigledno niste shvatili ADMINISTRATORI ne vi žene traze Admine ne vas > > Pa citirajte onda Admine a ne mene, pa se sa njima raspravljajte 🤣 > > Bukvalno ne razumem zasto mi se uopste obracate i pisete neke nepovezane stvari, dok sam ja u totalno drugoj konverazaciji sa drugom osobom, koja btw. (ponovo) nema nikakve veze sa Vama niti Adminima > Rasprava...ovo nije rasprava ...Na svako postavljeno pitanje bilo ko da postavi ne Vama vec onome ko treba da odgovori ...Eto vas da odgovorite ..Vi ne treba da odgovarate vec oni koji treba ..a zna se ko su ..Ovde se konverzacija Moja sa Vama ZAVRSAVA..ko razume shvatice 🤣 Bukvalno je pitanje postavljeno onima koji su uplatili premium paket, procitajte ponovo kad Vam se razvije frontalni rezanj jos malo.. Pozdrav🌸
upload
2025 12 24
Caos, devojke placam ovaj najskuplji paket, i sad sam kupila i ovo dodatno “vip artikli” , ali ja to vip artikli uopste ne znam kako se ukljucuje, da li bi neko mozda mogao da mi objasni, kako se to tacno “ukljucuje”, mislila sam da ce mozda automatski, ali uopste mi se artikli ne prikazuju u toj sekciji vip artikli, bila bih vam jako zahvalna ako biste mi pojasnili, hvala unapred 🤍
2025 12 24
> Bekibeki23: > Caos, devojke placam ovaj najskuplji paket, i sad sam kupila i ovo dodatno “vip artikli”... Odgovorila sam Vam i na drugoj temi, ali evo i ovde: Ako imate premium od 550 din., sa tim paketom se automatski dobija VIP ali neke članice su platilie a nisu imale VIP (pa se u tom slučaju piše poruka Vandi ili nekom drugom Adminu da se to reši). Sad, pitanje je da li ste već imali VIP a da niste znali, pa ste bezveze uplatili dodatno, ili nije radio uopšte. U svakom slučaju, sad imate VIP (žuta ikona pored imena na profilu). Što se samog VIP-a tiče: - Usluga je automatski aktivirana. - Imate u postavkama profila mogućnost da napravite "Kategorije" - kod mene na profilu ćete videti razne, tipa "Torbe", "Obuća" I sl. - Druga bezvezna pogodnost "Statistike" koje ničemu ne služe - Treća pogodnost , možete da dodate svoj custom banner na profilu, što isto ničemu ne služi, ali je lepo 😅 - Na kraju "VIP Artikli" na početnoj strani: Kad su tek uveli tu opciju, svaki novi postavljen predmet je izlazio u "VIP artiklima" ali to više nije tako. Promenjeno je i sada se prikazuju predmeti VIP članova koji su random i menjaju se nakon svakog refresha stranice. (Tj. ne vide se novi postavljeni predmeti u trenutku postavljanja već može da izadje i neki predmet koji je postavljen pre npr godinu dana itd.) Što znači da Vam VIP radi, ali nećete uvek videti svoje predmete, jer jednostavno, menjaju se prikazani predmeti stalno, pa kad naleti i Vaš. Nadam se da sam dovoljno dobro objasnila. Što se mene tiče, ovo je mnogo bolje jer u svakom trenutku potencijalnom kupcu može da iskoči nešto sa Vašeg profila, čak i da ne objavljujete predmete često, dok je pre bilo isto kao "Novi artikli", gde su članovi sa milion predmeta kačili po ceo dan i monopolizovali celu sekciju tako da su uvek oni na vrhu stranice.
2025 12 25
Da dodam i slikovito objašnjenje😅 VIP Artikli kad sam ušla na prvu stranicu
upload
2025 12 25
VIP artikli nakon refresh-a (sekund kasnije)
upload
2025 12 25
> Her_Fashion: > VIP artikli nakon refresh-a (sekund kasnije) Hvala ti puno na ovako detaljnom objasnjenju, konstatno me je zbunjivalo jer u podesavanjima nisam mogla da nadjem, kako da razvrstam, a u stvari ne pise “kategorije” vec “liste”, trebalo je samo malo mućnuti glavom, ali hvala sto si mi otvorila oci 😅🫶🏼
2025 12 25
> Bekibeki23: > > Her_Fashion: > > VIP artikli nakon refresh-a (sekund kasnije) > Hvala ti puno na ovako detaljnom objasnjenju, konstatno me je zbunjivalo jer u podesavanjima nisam mogla da nadjem, kako da razvrstam, a u stvari ne pise “kategorije” vec “liste”, trebalo je samo malo mućnuti glavom, ali hvala sto si mi otvorila oci 😅🫶🏼 Nema na čemu😊 Da, konfuzno je malo, ja sam prvo mislila da su to neke liste na koje mogu da dodajem članove, tipa "Crna lista" dok nisam provalila čemu služe😅
2025 12 25
1 2 ... 95 96 97 98 99 100 101 ... 116