Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Imam problem , uplatila sam premijum 550,00 pre par dana i postavila jedan predmet , taj predmet sam slučajno obrisala posle dva dana ...sada mi traži nadogradnju (postavila sam samo jedan predmet) Taj predmet sada ne mogu da aktiviram. Treba mi pomoć. Hvala
2025 12 19
Izgleda da vecina ima taj problem....ja sam uplatila pre 5 dana Premium plan i ne mogu nista da postavim....Pisala sam svim adminima i slala vise mejlova ali nista....
2025 12 19
> mimi024: > Izgleda da vecina ima taj problem....ja sam uplatila pre 5 dana Premium plan i ne mogu nista da postavim....Pisala sam svim adminima i slala vise mejlova ali nista.... Ja platila premium jos 9. Pisala adminu, mejlove nistaaa
2025 12 20
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK Postovani Kako da uplatim clanstvo? Instrukcije…kako pristipim bili kom paketu? Korisnicki racun pretplata nigde ne vidim Hvala Moze li postupak za uplatu paketa clanstva? Hvala
2025 12 22
Zdravo, da li se uplata vrši tako što dajem9 sve podatke sa kartice??? Logično je da dostavite br računa i mi uplatimo , šta će vama broj moje kartice???
2025 12 22
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 12 22
Aktivirala bih starter od 150 din.
2025 12 22
A da li neko bez problema koristi premium paket? Ja se razmišljm da uplatim ali ako "funkcionise" kao sto ovde devojke pisu, onda je bacanje para...
2025 12 22
Jutros sam normalno ubacila predmet, sada mi prebacuje u nacrte...a članstvo mi traje do kraja meseca, dakle, nije isteklo
2025 12 23
> Misenija: > A da li neko bez problema koristi premium paket? Ja se razmišljm da uplatim ali ako "funkcionise" kao sto ovde devojke pisu, onda je bacanje para... Meni je funkcionisalo prva 2 meseca super, sad uplaceno ne radi uopste
2025 12 23
li neko moze da mi pomogne? Uplatila sam starter paket jer zbog povrede dugo nisam bila aktivna te sam odlucila da uplatim starter za 10 oglasa. Nakon sto sam uplatila i postavila 2 oglasa trazi mi nadogradnju. Ne mogu da postavljam oglase dok ne uplatim ponovo. Da li neko zna zasto se ovo desava. Necu propasti za 150 din ali nije ni ok mogla sam recimo postaviti na drugom sajtu za taj novac. Hvala
2025 12 23
Izvinjavam se, imala sam premium paket koji sam sada deaktivirala i i dalje ne mogu da postavim oglase. Razmisljam da li opet da uplatim ili ne. Koliko dugo traje ova situacija i sta mi savetujete? Hvala unapred
2025 12 23
Da li možeš da slikaš sekciju istorija naplate i dodaš fotku ovde? Da vidimo za početak da li je to ispravno odradjeno. Bila bi korisna i slika dela iznad istorije naplate gde se vidi koji plan imaš trenutno. Kao i tog obaveštenja koje dobijaš o tome da ti sajt traži nadogradnju. Svako bi morao da ima mogućnost da bar 3 predmeta postavi, to je i besplatno pa je dodatno čudno da staje na drugom. Na tvom profilu vidim 4 artikla trenutno. Inače jedna sam od onih kojima sve uredno funkcioniše, prikaz u istoriji naplate apsolutno ispravan.
2025 12 23
> Jokkss00: > > Misenija: > > A da li neko bez problema koristi premium paket? Ja se razmišljm da uplatim ali ako "funkcionise" kao sto ovde devojke pisu, onda je bacanje para... > Meni je funkcionisalo prva 2 meseca super, sad uplaceno ne radi uopste Hvala na odgovoru.
2025 12 23
> Misenija: > A da li neko bez problema koristi premium paket? Ja se razmišljm da uplatim ali ako "funkcionise" kao sto ovde devojke pisu, onda je bacanje para... Meni radi sve normalno vec 3 meseca, kao i mnogim drugima, ali njih necete videti na forumu jer nemaju razlog da se zale. Naravno, to ne znaci da ce i Vama raditi kako treba, ne znam zasto nekima ne radi premium, sigurno da postoji neki razlog, ali deluje potpuno nasumicno.
2025 12 23
1 2 ... 94 95 96 97 98 99 100 ... 116