Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Meni je upravo stigao ovaj mail A ujedno mi je skinut I novac sa racuna Bez da sam samovoljno to zelela Da li neko moze da mi napise kako da traino uklonim podatke ne zelim da mi se skida novac i da oni to rade kad I kako zele
upload
2025 12 08
.
upload
2025 12 08
Moze li pomoc kako da sa jednog plana predjem na veci? ProPlan na premium plan da li neko zna?
2025 12 09
Uplaćujem mesečno redovno 550 dinara tj. sami skidaju, juče mi se prvi put desilo da nisam mogla da izbacim slike jer navodno moram da ažuriram plan, koji već uveliko koristim, jer sam nadovno dostigla limit. Te slike su mi otišle u nedostupne a nakon toga i izbrisane. Zanima me da li se to još nekome dešava i kako ste to rešile?
2025 12 10
> EnaElena: > Imam pitanje. Sta sa nama koji kupujemo ali ne prodajemo na sajtu?
2025 12 10
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Na koji ziro racun Vam uplacujemo?
2025 12 11
> Enciiii: > > AdminMK: > > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > > Kako će izgledati novi paketi: > > 1. Starter – 150 rsd mesečno > > • Do 10 aktivnih oglasa > > 2. Pro – 350 rsd mesečno > > • Do 30 aktivnih oglasa > > • Bez reklama > > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > > 3. Premium – 550 rsd mesečno > > • Neograničen broj oglasa > > • Bez reklama > > • Prilagodjavanje izgleda profila > > • 100 kredita mesečno > Na koji ziro racun Vam uplacujemo? Ni na koji
2025 12 11
Da li je ovo zazivelo? Na koji broj se uplacuje clanarina?
2025 12 12
> BiljanaPudar: > Da li je ovo zazivelo? Na koji broj se uplacuje clanarina? Naravno da nije,sada je još gore,uspeli su da totalno upropaste sajt. Mnogo je ljudi otišlo odavde,nažalost. 4. mesec kako plaćam nešto a ne dobijam uslugu,ni jedan mesec nije radio normalno-jer uvek nešto popravljaju,ne može se postavljati,ulaziti u poruke i ne možeš im ništa jer nisu registrovani u Srbiji već u Litvaniji. Možeš da se žališ koliko hoćeš-NIKOM ne odgovaraju. Niti vraćaju pare,niti produžavaju izgubljene dane kada nisi imao uslugu za koju si platio. Podrška -NULA.
2025 12 13
> JelenaDuletic: > Meni je upravo stigao ovaj mail > A ujedno mi je skinut I novac sa racuna Bez da sam samovoljno to zelela > Da li neko moze da mi napise kako da traino uklonim podatke ne zelim da mi se skida novac i da oni to rade kad I kako zele Poklanjaju Vam 0 usluga - pa ovo je njihov vrhunac bezobrazluka i blama. Uđite u "nabavite plan" i otkažite pretplatu. Tako ćete zaustaviti plaćanje članarine svakog meseca. Inače,ne skidaju oni Vama novac već ste se pretplatili prilikom prve uplate i dokle god ne otkažete sami pretplatu-oni će skidati iznos koji ste odabrali .
2025 12 13
Da li vi stvarno mislite da je 550 dinara za sajt koji ovako loše radi i baguje realno?
2025 12 13
> Saki82: > > BiljanaPudar: > > Da li je ovo zazivelo? Na koji broj se uplacuje clanarina? > Naravno da nije,sada je još gore,uspeli su da totalno upropaste sajt. > Mnogo je ljudi otišlo odavde,nažalost. > 4. mesec kako plaćam nešto a ne dobijam uslugu,ni jedan mesec nije radio normalno-jer uvek nešto popravljaju,ne može se postavljati,ulaziti u poruke i ne možeš im ništa jer nisu registrovani u Srbiji već u Litvaniji. > Možeš da se žališ koliko hoćeš-NIKOM ne odgovaraju. > Niti vraćaju pare,niti produžavaju izgubljene dane kada nisi imao uslugu za koju si platio. > Podrška -NULA. 👏 Tako je! Ja otkazujem pretplatu,ni jedan admin se ne javlja,niko nas ne ferma🥴
2025 12 13
.
upload
2025 12 14
> IvanaGak: > . Kako si uspela da otkazes pretplatu?
2025 12 15
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno 550 rsd
2025 12 15
1 2 ... 92 93 94 95 96 97 98 ... 116