Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> MarianneMary: > Ako je vestacka koza u pitanju torba ne moze biti upisana kao kozna, a ako je zara, ne moze biti mona i h&m ne moze biti zara. Da, baš to sam napisala.
2025 11 30
> Danka123456789: > > ZoricaCalas: > > Šta se dešava sa ovim sajtom, imam tri oglasa postavljena na njemu koliko je dozvoljeno i vec 4 ujutro za redom kada se probudim obrišu mi sva tri oglasa, postavim opet i opet u krug???? Molim za odgovor???? > Možda zbog lažnih tagova. Npr. kod H&M torbe imate tag Zara, a kod Zare tag H&M i Mona. Takođe, navodite da su torbe kožne. Hvala puno na odgovoru razumem gresku!
2025 11 30
> ZoricaCalas: > Hvala puno na odgovoru razumem gresku! Nema na čemu.
2025 11 30
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Ja sam uzela ovaj treći plan, zašto ne mogu da izbacim oglase, piše da sam dostigla maksimalna broj a izbacila sam 10 juče samo?????
2025 11 30
> Danka123456789: > > ZoricaCalas: > > Hvala puno na odgovoru razumem gresku! > Nema na čemu. Zdravo, moram da se nadovežem opet. Postavila sam danas 3 oglasa i naglasila tačne podatke sve i opet su mi obrisani oglasi, tačnije 2 od 3 moguća su mi obrisali. Tako da verujem da nije do toga nego postoji neki drugi problem na sajtu. Vama svakako hvala na odgovoru!
2025 11 30
> ZoricaCalas: > > Danka123456789: > > > ZoricaCalas: > > > Hvala puno na odgovoru razumem gresku! > > Nema na čemu. > Zdravo, moram da se nadovežem opet. Postavila sam danas 3 oglasa i naglasila tačne podatke sve i opet su mi obrisani oglasi, tačnije 2 od 3 moguća su mi obrisali. Tako da verujem da nije do toga nego postoji neki drugi problem na sajtu. Vama svakako hvala na odgovoru! Pa nije drugi problem, napisao Vam je Admin u utisku
upload
2025 11 30
> Her_Fashion: > > ZoricaCalas: > > > Danka123456789: > > > > ZoricaCalas: > > > > Hvala puno na odgovoru razumem gresku! > > > Nema na čemu. > > Zdravo, moram da se nadovežem opet. Postavila sam danas 3 oglasa i naglasila tačne podatke sve i opet su mi obrisani oglasi, tačnije 2 od 3 moguća su mi obrisali. Tako da verujem da nije do toga nego postoji neki drugi problem na sajtu. Vama svakako hvala na odgovoru! > Pa nije drugi problem, napisao Vam je Admin u utisku Razumem nisam znala da ne mogu pored svojih fotografija da dodam i slike sa interneta, hvala!
2025 11 30
znaci admini sve rade,samo ne odgovaraju o problemima profila.
2025 11 30
> ljilja70: > znaci admini sve rade,samo ne odgovaraju o problemima profila. 🤣🤣🤣 Ali bukvalno
2025 11 30
> Ja sam uzela ovaj treći plan, zašto ne mogu da izbacim oglase, piše da sam dostigla maksimalna broj a izbacila sam 10 juče samo????? Ja sam sinoć uplatila članarinu od 550 din (ovo je treći mesec kako uplaćujem, do sada stvarno sa ovim plaćanjem nisam imala problema) i okačila sam par oglasa… meðutim danas više ne mogu da objavim oglas, piše da sam dostigla maksimalan broj i da treba nadogradim plan, iako sam sinoć to uradila i novac je uredno skinut sa računa… U podešavanjima pokazuje da mi VIP članstvo traje do 29. decembra. Nadam se da neće da radi jer je uplaćeno u subotu i jer je vikend, ali možda i nije do toga, nego do nečeg drugog.
2025 11 30
Mene zanima kako da uplatim i gde da izaberem paket?
2025 12 01
> Her_Fashion: > > ZoricaCalas: > > > Danka123456789: > > > > ZoricaCalas: > > > > Hvala puno na odgovoru razumem gresku! > > > Nema na čemu. > > Zdravo, moram da se nadovežem opet. Postavila sam danas 3 oglasa i naglasila tačne podatke sve i opet su mi obrisani oglasi, tačnije 2 od 3 moguća su mi obrisali. Tako da verujem da nije do toga nego postoji neki drugi problem na sajtu. Vama svakako hvala na odgovoru! > Pa nije drugi problem, napisao Vam je Admin u utisku Adminke ..da li su tu da dele negativne ili da se oglase i na forumu ili ćete vi raditi njihov posao? Bezobrazne su katastrofa ..
2025 12 01
> Her_Fashion: > > Elenahana: > > Opet ja ,kako se plaća preko stripe-a > Kao što se plaćalo I do sad, tj kao što inače plaćate onilne, otvori se sistem za plaćanje I ukucate podatke sa kartice itd. > (Manje više isto kao preko Trustapp, ali je Stripe bolji, tj ne bi trebalo da se dešava da Vam novac "ne legne" na Krpice kao što je to ponekad bio slučaj sa Trustapp) > > I sta znaci "kredit"?😳 > Kredit je "virtuelna" valuta na Krpicama koju dobijate uz odabranu članarinu, kojom se plaća VIP i promocije artikala > Za više saveta, zapratite moj YouTube Kanal Her_Fashion_ Krpice_ Helpline 🤣 Da li mozete da mi kazete kako se otkazuje pretplata?🙂
2025 12 01
Postavke>planovi>otkažite pretplatu
upload
2025 12 01
> ninanica: > > Her_Fashion: > Adminke ..da li su tu da dele negativne ili da se oglase i na forumu ili ćete vi raditi njihov posao? Bezobrazne su katastrofa .. Ne znam šta bih rekla stvarno😂
2025 12 01
1 2 ... 90 91 92 93 94 95 96 ... 116