Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Esprit21: > U tom slucaju je bolje da ne uplacuju nista dok ne savladaju osnove koriscenja interneta, sajtova i placanja. 😂
2025 11 26
da li mi neko moze pomoci?Istekao mi je plan od 350 dinara i zelela sam da ga obnovim,jedini nacin za to je bio da idem na veci...kliknem na njega i on mi ponudi neku razliku 180 dinara da platim..uplatim to medjutim ne radi..pokusavam da se vratim na stari plan nece zapravo nista mi ne da da uplatim da mogu da nastavim sa koriscenjem,ne znam sta je ovo
2025 11 27
Pa ako su skinuli novac,sto ne dozvole ubacivanje predmeta,kaze kupite Vip clanstvo,pa skinuli ste sami,nisam otkazala a nemam dozvolu .Jos pre podne prebacen novac na internet karticu i skinut iznos od 550din. Svasta!!!!!
2025 11 27
Gospodo admini, 3 medeca vec placam 550 din, u svoj profil ne ulazim,,u novcaniku imam dodatno 1400 din ,a usluge promocija mi je onemoguceno da koristim,novac u novcaniku stoji tako mesecima unazad ,,svojim artiklima i svom profilu ne mogu prici,,,treba li svakoga dana da pisem da bi mi neko konacno rekao da li ce se resiti problem?NARAVNO DA SAM LJUTA ZBOG IGNORISANJA PROBLEMA.
upload
2025 11 29
> Her_Fashion: > Da dodam, to za računicu o kojoj pričaš, mislim da barem recimo jedna strana predmeta treba da bude besplatna - 20ak ili koliko već ide po stranici. A ako su baš zapeli za 10 - 150din, možda da se nakon nekog vremena uvede ta izmena, kad se sajt malo "oporavi" i članovi postanu aktivniji. > Tj da u početku postoji neka veća tolerancija za neplaćanje članarine, pa kad se stvari ovde malo dovedu u red da povećaju cenu, tj smanje broj besplatnih predmeta. Ne moze da se "oporavi " zar ste zaboravili da je sajt ukrajin.
2025 11 29
> jasmincvetna: > > Her_Fashion: > > Da dodam, to za računicu o kojoj pričaš, mislim da barem recimo jedna strana predmeta treba da bude besplatna - 20ak ili koliko već ide po stranici. A ako su baš zapeli za 10 - 150din, možda da se nakon nekog vremena uvede ta izmena, kad se sajt malo "oporavi" i članovi postanu aktivniji. > > Tj da u početku postoji neka veća tolerancija za neplaćanje članarine, pa kad se stvari ovde malo dovedu u red da povećaju cenu, tj smanje broj besplatnih predmeta. > Ne moze da se "oporavi " zar ste zaboravili da je sajt ukrajin. ?? Sajt je vlasništvo privatne firme iz Litvanije
2025 11 29
> ljilja70: > Gospodo admini, 3 medeca vec placam 550 din, u svoj profil ne ulazim,,u novcaniku imam dodatno 1400 din ,a usluge promocija mi je onemoguceno da koristim,novac u novcaniku stoji tako mesecima unazad ,,svojim artiklima i svom profilu ne mogu prici,,,treba li svakoga dana da pisem da bi mi neko konacno rekao da li ce se resiti problem?NARAVNO DA SAM LJUTA ZBOG IGNORISANJA PROBLEMA. Kako ne ulazite na profil kad ste ubacili preko 1000 predmeta, juče poslednji? Da bi ste koristili novac iz novčanika, možda prvo da označite "novčanik" u selekciji pa tek onda da kliknete "plati"? 😂
2025 11 29
> Esprit21: > U tom slucaju je bolje da ne uplacuju nista dok ne savladaju osnove koriscenja interneta, sajtova i placanja. Treba da promeniš ime u Njegoš21 🙏
2025 11 29
Uplatila sam clanarinu, a ne mogu i dalje da objavim oglas. Traze mi i dalje nadogradnju
2025 11 29
> Her_Fashion: > > ljilja70: > > Gospodo admini, 3 medeca vec placam 550 din, u svoj profil ne ulazim,,u novcaniku imam dodatno 1400 din ,a usluge promocija mi je onemoguceno da koristim,novac u novcaniku stoji tako mesecima unazad ,,svojim artiklima i svom profilu ne mogu prici,,,treba li svakoga dana da pisem da bi mi neko konacno rekao da li ce se resiti problem?NARAVNO DA SAM LJUTA ZBOG IGNORISANJA PROBLEMA. > Kako ne ulazite na profil kad ste ubacili preko 1000 predmeta, juče poslednji? > Da bi ste koristili novac iz novčanika, možda prvo da označite "novčanik" u selekciji pa tek onda da kliknete "plati"? 😂 Mogu da postavljam,i vidljivi su samo za ostale clanove,,svoju listu ne vidim,,,,,,izbacuje mi error kada idem na svoj profil od kada sam pocela sa uplatama,,
2025 11 29
Osim što ste uveli članarine, na sajtu ništa popravili niste. Stranice ne mogu da se učitaju, satima ne moze da se pristupi sajtu.
2025 11 29
Šta se dešava sa ovim sajtom, imam tri oglasa postavljena na njemu koliko je dozvoljeno i vec 4 ujutro za redom kada se probudim obrišu mi sva tri oglasa, postavim opet i opet u krug???? Molim za odgovor????
2025 11 30
> ZoricaCalas: > Šta se dešava sa ovim sajtom, imam tri oglasa postavljena na njemu koliko je dozvoljeno i vec 4 ujutro za redom kada se probudim obrišu mi sva tri oglasa, postavim opet i opet u krug???? Molim za odgovor???? Možda zbog lažnih tagova. Npr. kod H&M torbe imate tag Zara, a kod Zare tag H&M i Mona. Takođe, navodite da su torbe kožne.
2025 11 30
> Danka123456789: > > ZoricaCalas: > > Šta se dešava sa ovim sajtom, imam tri oglasa postavljena na njemu koliko je dozvoljeno i vec 4 ujutro za redom kada se probudim obrišu mi sva tri oglasa, postavim opet i opet u krug???? Molim za odgovor???? > Možda zbog lažnih tagova. Npr. kod H&M torbe imate tag Zara, a kod Zare tag H&M i Mona. Takođe, navodite da su torbe kožne. Ako je vestacka koza u pitanju torba ne moze biti upisana kao kozna, a ako je zara, ne moze biti mona i h&m ne moze biti zara.
2025 11 30
Koliko dugo traje premijum plan?
2025 11 30
1 2 ... 89 90 91 92 93 94 95 ... 116