Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Ja sam otkazala pretplatu i danas su mi sami skinuli sa kartice 550 din. A plan mi ne radi. Ovo je takva kradja da nije normalno vise.
2025 11 18
> ubavkam: > Ja sam otkazala pretplatu i danas su mi sami skinuli sa kartice 550 din. A plan mi ne radi. Ovo je takva kradja da nije normalno vise. Neverovatno! 1100 din. za ništa, strašno!!! Ja kada sam otkazivala nisam kliktala na link na srpskom Otkažite pretplatu nego na Ažuriranje plaćanja pa na link ka Stripe-u, postaviću skrinšot što sam tada uradila, možda pomogne.
2025 11 18
Ja sam isla na otkazite pretplatu. Mada fora je sto sad nemam uopste opciju da otkazem pretplatu, jer se vodi kao i da nemam paket. Pise mi nabavite plan i tu su ponudjene opcije za pakete
2025 11 18
Sada neće ni fotke da ubaci, otvara stranu za logovanje iako sam ulogovana... imate negde unazad, potražite, dakle ne na srpskom nego se uđe u Ažuriranje pa na link ka Stripeu i tu se otkaže, pisapa sam još tada da se tako uradi ali slabo se čita ovaj kupus od 100 strana. Gde ste vas dve otkazale, preko prozora na srpskom?
2025 11 18
> ubavkam: > Ja sam isla na otkazite pretplatu. Mada fora je sto sad nemam uopste opciju da otkazem pretplatu, jer se vodi kao i da nemam paket. Pise mi nabavite plan i tu su ponudjene opcije za pakete Neverovatni su, znači dobro sam procenila što im nisam verovala nego sam malo čačkala.
2025 11 18
> Bblovee: > Pokusavala sam tako, ali se nista ne desava. Kada udjem sve isto stoji i opet imam opciju otkazite pretplatu, opet izaberem to i sve u krug. Bez da mi pise da je pretplata otkazana Imala sam i ja prozor Otkažite pretplatu sve dok mi plan nije istekao, kao da nisam otkazala a jesam ali na način koji sam gore objasnila. Ako si išla na Stripe, otkazaće se, javi kada bude plan istekao da li je otkazana, meni je otkazalo i o tome sam ovde obavestila članice, potrudite se da malo čitate.
2025 11 18
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 11 18
.
upload
2025 11 18
.
upload
2025 11 18
Meni je prestrašno neodgovaranje admina, nerešavanje problema kao što je Ubavkin i to što naplaćuju usluge koje nisu u stanju da pruže. Rekoše 2 meseca prilagođavanja, to se završilo 01 novembra a sve je manje-više isto kao ranije, sa tim da sada to i naplaćuju iako i dalje baguje, zakucava, neće da ubacuje fotke i svašta još o čemu kukamo. Poboljšanja korisničkog iskustva nema ni na vidiku. Svakako kada rešim da kačim nove predmete uplatiću plan ali sa virtuelnom karticom jer nemam poverenja uopšte. Prema MK nas drži sentiment, da se pojavi Vinted sve bi odlepršale odavde bez ove nostalgičnosti kako volimo ovaj sajt, kako je poseban, kako smo zajednica i te nebuloze.
2025 11 18
> srebrna: > Meni je prestrašno neodgovaranje admina, nerešavanje problema kao što je Ubavkin i to što naplaćuju usluge koje nisu u stanju da pruže. > Rekoše 2 meseca prilagođavanja, to se završilo 01 novembra a sve je manje-više isto kao ranije, sa tim da sada to i naplaćuju iako i dalje baguje, zakucava, neće da ubacuje fotke i svašta još o čemu kukamo. > Poboljšanja korisničkog iskustva nema ni na vidiku. > Svakako kada rešim da kačim nove predmete uplatiću plan ali sa virtuelnom karticom jer nemam poverenja uopšte. > Prema MK nas drži sentiment, da se pojavi Vinted sve bi odlepršale odavde bez ove nostalgičnosti kako volimo ovaj sajt, kako je poseban, kako smo zajednica i te nebuloze. One su ulogovane non stop ..Ocigledno je da pojedinim radi ok a vecini ne radi ..CITANJE KOMENTARA OD NAZOVI ADMINA JE DNO DNA BUKVALNO SU SVESNI DA IM NE MOZE NIKO NISTA I PONASAJU SE BEZOBRAZNO TOTALNO DNO OD LJUDI SRAM VAS BILO PA ODGOVORITE ZENAMA BEKNITE ODRONI BEZOBRAZNI KATASTROFA ALI KATASTROFA
2025 11 18
Kulturno, nema sta!
upload
2025 11 18
Pa, odgovorite zenama, pobogu!!! Kada ste tako fini i kulturni kada uvodite novine, budite isto tako fini i kulturni kada onima koji placaju i podrzavaju platformu usluga ne radi! Mozda tada, i mi koji ne placamo, odlucimo da damo sansu vasoj 'modernizaciji' koja, kako kazete, ide korisniku u prilog.
2025 11 18
> zvezdara123: > Pa, odgovorite zenama, pobogu!!! > Kada ste tako fini i kulturni kada uvodite novine, budite isto tako fini i kulturni kada onima koji placaju i podrzavaju platformu plan ne radi! Mozda tada i mi koji ne placamo odlucimo da damo sansu vasoj 'modernizaciji' koja, kazete, ide korisniku u prilog. Prave se blesave
2025 11 19
Posle prodaje , predmet se briše ( posle klika na OZNAČI KAO PRODATO). Nekim članicama, vidim na sajtu, predmet i dalje ostaje, označen kao PRODATO ( datumi su iz ovog meseca). Molila bih članice za pojašnjenje, ako znaju.
2025 11 21
1 2 ... 87 88 89 90 91 92 93 ... 116