Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Stanitslava22: > Pitanje za članice (potencijalno i za admine ako neki vidi 🥹): > Šta se dešava ako nam uplata ne prođe? Da li ponovo treba da obnavljamo plan ili kako? > Povuklo mi je danas sa online kartice za članarinu, međutim zaboravila sam da prebacim novac, i pisalo je fail. Prebacila sam sada ima, ali ne znam dal će da povuče sam ili dal nešto treba uraditi. Da mi se ne gasi plan ili brišu artikli. Meni se desilo da nisam imala dovoljno novca na računu za teretanu kad je bila obnova, prebacila sam novac i sutradan je skinulo (mada mi je stigao melj da će nakon 24h biti pokušano ponovo pre otkazivanja članarine), tako je sa većinom pretplata. Ovde možemo samo da nagadjamo, pitanje je kako su to odradili, ako ne skine automatski u nekom vremenskom roku, možda da pokušate pre otkazivanja da promenite način plaćanja i ponovo ubacite podatke sa kartice pa onda prodje uplata? Ne znam zaista, jedino mi to pada na pamet kao nešto što može da se pokuša, da li ćete uspeti, nemam pojma. Što se tiče predmeta, msm da se neće obrisati, jer koliko vidim, predmeti još stoje onima koji nisu uplatili, valjda nisu krenuli sa brisanjem dok ne srede ovaj haos.
2025 11 16
Admini trepnite ako ste oteti :)
2025 11 16
> Meni se desilo da nisam imala dovoljno novca na računu za teretanu kad je bila obnova, prebacila sam novac i sutradan je skinulo (mada mi je stigao melj da će nakon 24h biti pokušano ponovo pre otkazivanja članarine), tako je sa većinom pretplata. Hvala Her, ovako je i bilo :")
2025 11 16
> Stanitslava22: > > Meni se desilo da nisam imala dovoljno novca na računu za teretanu kad je bila obnova, prebacila sam novac i sutradan je skinulo (mada mi je stigao melj da će nakon 24h biti pokušano ponovo pre otkazivanja članarine), tako je sa većinom pretplata. > Hvala Her, ovako je i bilo :") Neočekivano, ali super, tj. samo da potvrdim - Skinulo je posle novac i sad radi ok?
2025 11 16
(Moram da pitam jer mi je prosto neverovatno da nešto radi kako treba) 🤣
2025 11 16
Ne dopada mi se uopste ideja.
2025 11 17
Ne zelim da se oglasavam vise ovde
2025 11 17
> Her_Fashion: > (Moram da pitam jer mi je prosto neverovatno da nešto radi kako treba) 🤣 Meni je neverovatno da se administracija jos uvek nije oglasila nego cute kao da sve najnormalnije funkcionise. I dalje se vrsi naplata i pored toga sto postoje problemi u funkcionisanju planova. Nema ih da daju neki update, da se oglase i kazu gde je problem, da li se radi na otklanjanju i da ce za to vreme sajt biti besplatan. Skroz neprofesionalno. Ali se zato brisu poruke gde se spominje drugi besplatan sajt. I na hrvatskim krpicama se vidim zale na odsustvo admina. Posto su krpice slo besplatne mozda mozemo tamo preci i objavljivati
2025 11 17
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > (Moram da pitam jer mi je prosto neverovatno da nešto radi kako treba) 🤣 > Meni je neverovatno da se administracija jos uvek nije oglasila nego cute kao da sve najnormalnije funkcionise. I dalje se vrsi naplata i pored toga sto postoje problemi u funkcionisanju planova. Nema ih da daju neki update, da se oglase i kazu gde je problem, da li se radi na otklanjanju i da ce za to vreme sajt biti besplatan. Skroz neprofesionalno. Ali se zato brisu poruke gde se spominje drugi besplatan sajt. > I na hrvatskim krpicama se vidim zale na odsustvo admina. Ne znam šta se dešava sa Adminima, pitanje je da li AdminMK uopšte ima kontakt sa ovima iz IT-a itd. Ne znam da li si primetila objave administratora, ali to je copy/paste sa hrvatskih krpica, tj. copy/paste od Vande. Vanda je tamo admin, a i ovde, pa logično ako ne piše ovde da neće ni tamo. Kad je tražila volontere tamo krajem Septembra, ja sam se javila da vidim o čemu se radi i da li mogu da pomognem, kroz priču sam došla do zaključka da su dužnosti isključivo vezano za brisanje nedozvoljenih predmeta, blokiranje prevaranata itd., nije bilo pomena o korisničkoj podršci uopšte, pa ako AdminMK radi po tom principu, možda je to razlog ćutanja, tj. te informacije koje su nama potrebne mogu da dođu samo od Vande (ne znam da li imaju podforum za Admine itd gde prenose info, sve je upitno). Nagađam samo, stvarno nemam pojma, ali prosto nemam drugu ideju zašto bi jedini aktivan Admin ćutao kad vidi kakva je situacija. > Posto su krpice slo besplatne mozda mozemo tamo preci i objavljivati Iskreno, i pored svega što se ovde dešava, meni je sasvim ok, sve normalno funkcioniše kao i do sad i nemam potrebu da prelazim bilo gde.
2025 11 17
> Neočekivano, ali super, tj. samo da potvrdim - Skinulo je posle novac i sad radi ok? Da, sve je okej skinulo je 16. 350din i tjt, sve je vraćeno, radi plan, i sve normalno. Da ne ureknem sad 😅
2025 11 17
Nekome radi, nekome ne radi, ko kako izvuce ocigledno. Ovima sto radi, cute i rade, boli ih uvo realno. Mozda bi tako i mene. A sto se nastavlja kradja nikom nista...
2025 11 17
Ja imam problem sa otkazivanjem.. istice mi za par dana i zelim da otkazem, jer pise da se automatski obnavlja clanstvo.. od admina nikakvog odgovora.. jel mozda neko zna da li se moze obnoviti bez mog odobrenja?
2025 11 17
> Bblovee: > Ja imam problem sa otkazivanjem.. istice mi za par dana i zelim da otkazem, jer pise da se automatski obnavlja clanstvo.. od admina nikakvog odgovora.. jel mozda neko zna da li se moze obnoviti bez mog odobrenja? Skinuce bez odobrenja. U Planu ides na Azuriranje plaćanja i otkazes pretplatu tj. cancel subscription. Ja sam otkazala plan i nije se obnovio.
2025 11 17
Možete li mi reci kako da otkažem pretplatu od 150din
2025 11 18
Pokusavala sam tako, ali se nista ne desava. Kada udjem sve isto stoji i opet imam opciju otkazite pretplatu, opet izaberem to i sve u krug. Bez da mi pise da je pretplata otkazana
2025 11 18
1 2 ... 86 87 88 89 90 91 92 ... 116