Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Bowie777: > > Her_Fashion: > > @AdminMK DELEN > > Samo da privučem pažnju, nestao mi je VIP 😂❤ > > (Morala sam) > Ciao, ciao, moram Vas da pitam, jer ste najmerodavniji.. Naime, dobila sam sa hrvatskog sajta moje krpice da imam pravo na besplatne VIP usluge. Jel to ok ili je neka obmana? Zasto sa hrvatskog sajta? I to se desava vec drugi mesec za redom .. Pritom, ni ne znam da aktiviram VIP, niti sam ikada koristila tu uslugu. Hvalaaa unapred, srdacan pozdrav. Dajte screenshot da vidim, sećam se kroz maglu da je neko to negde objavio. U principu, prevara može da bude ako traže nekakve podatke, bilo sa kartice, login detalje za Vaš nalog itd., ako ne traže ništa, tj stigao je samo melj kao obaveštenje, onda je ok. Vi imate VIP trenutno, on dolazi sa premium paketom automatski. Verovatno da je mejl stigao kao obaveštenje jer su manuelno dodali VIP, tj nije se automatski uključio, a to za MojeKrpice HR, nemam pojma, slali su sa tog domena obaveštenje samo jer je neki haos i sa bazama podataka i svime..
2025 11 09
(Pretpostavljam da je tako)
2025 11 09
Dobro vece, Uplatila sam najveci paket tj 550 dinara I sve je uredno naplaceno medjutim ne mogu da izbacim oglas kaze mi da sam dostigla malsimum. Ako je neko imao ovu situaciju i resio je Ja bih zamolila za pomoc u vidu informacije Hvala Vam
2025 11 09
> JelenaDuletic: > Dobro vece, > Uplatila sam najveci paket tj 550 dinara I sve je uredno naplaceno medjutim ne mogu da izbacim oglas kaze mi da sam dostigla malsimum. > Ako je neko imao ovu situaciju i resio je Ja bih zamolila za pomoc u vidu informacije > Hvala Vam Desilo vam se isto sto i meni. Niko mi nije resio od 19. oktobra. Niti se udostojio da me obavesti u cemu je problem i kako napreduje. Kada ste uplatili?
2025 11 09
Hvala Vam na odgovoru pre svega Uplatila sam juce i postavila sam 50-ak oglasa koji su mi bili u nacrtu od septembra meseca (Sada Sam prvi put uplatila) medjutim od veceras ne mogu da postavljam jos i non stop me vraca na to da kupim neku pretplatu 😒
2025 11 09
Potpuno isto se desilo i meni. Radilo mi je jedan dan nakon uplate. Postavila sam i ja sigurno 30ak oglasa iz nacrta, i to je bilo to, nakon toga je izlazilo obavestenje da moram da nadogradim paket (iako sam uplatila najskuplji - premium). Mozda ce sada Her biti jasnije sta se desilo. Da li je moguce da su postavili neki limit iako je nas placen plan bez limita?
2025 11 09
Meni je ovih 20ak dana potpuno neupotrebljiv profil, ne mogu da postavljam oglase, ne mogu da spustim-korigujem cene, nista... i iskreno ne verujem da ce nam resiti problem 😭
2025 11 09
Ako bi neko od moderatora odgovorio jako bih bila zahvalna jer Nema smisla da placamo odredjene pakete koji nemaju limit za Broj oglasa a ipak smo ograniceni Pored toga ako smo vec platili pemium paket I mesec dana imamo te pogodnosti spram paketa to vise nije to . Dok dobijemo odgovor tih mesec dana ce proci a mi cemo biti uskracene za ono sto smo platile-tj limit u postavljanju oglasa .
2025 11 09
Pa da, meni ne radi od 19. oktobra, uskoro ce da istekne tih mesec dana. Pitala sam admine da li ce mi vratiti novac, nisu zeleli da mi odgovore na poruku. Ja se osecam prevareno, najblaze receno
2025 11 09
Evo ne znam, a i da znam ne bih mogla da popravim. Moze da bude milion toga, ali u sustini, najiskrenije i najednostavnije receno, raspad sistema 😂 Meni se sad nakon sto su mi skinuli novac sa kartice vratio i VIP (iz nekog razloga je on deaktiviran u ponoc a clanarina je ostala). Vas 2 imate taj problem, neko nema VIP uopste pa dokupljuje, nekome nije ni radilo tih 24h.. Jedna devojka kaze da njoj nije skinut automatski novac itd.. Mozemo samo da cekamo.. Msm i nama kojima radi nije idealno jer kad oni popravljaju to sto ne radi, ne mozemo da pristupimo sajtu u 90% slucajeva, a isto tako i kupci itd.
2025 11 09
Pa da, ali evo vec nedelju dana kao da nema radova, ja sasvim normalno pristupam, ne izbacuje nikakve greske
2025 11 09
Mozda odmaraju oci malo 😂 Edit: Salu na stranu, ne mora da znaci da samo rade kad "sajt ne radi", tj. da ce doci server error-a, pada servera iliti gasenja istog kad god se nesto radi.
2025 11 09
Poštovane članice, da li i dalje važi da je do 3 oglasa besplatno?
2025 11 10
> AlexxNS: > Poštovane članice, da li i dalje važi da je do 3 oglasa besplatno? Da
2025 11 10
> Her_Fashion: > > AlexxNS: > > Poštovane članice, da li i dalje važi da je do 3 oglasa besplatno? > Da Nadam se da su ti dali besplatan premium paket koliko odgovoras umesto admina
2025 11 10
1 2 ... 84 85 86 87 88 89 90 ... 116