Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> ninanica: > > Her_Fashion: > > Meni funkcionise normalno.. takodje neki koji na ovoj temi pisu o "prevari" su bez problema istresli minimum 2-3 dzaka robe na sajt, u zadnjih nedelju dana, pa ocigedno i njima funkcionise.. #samokazem > > PS. Ne znam da li bih savetovala uplacivanje pre nego sto se Admini oglase i daju neki odgovor u vezi svih problema i bug-ova. > > Mnogima radi najnormalnije, ali zato postoje i oni kojima ne radi VIP, nije registrovana pretplata iako su uplatili, itd. > > Zaista mi nije jasno zasto nekima radi a drugima ne. > > PPS. Ocigledno je da Admini citaju sve ovo, pa samo da kazem, mislim da je krajnje vreme da se oglasite, pa makar i da napisete "Ne znamo" jer je ovo zaista neozbiljno. > Admini su konstantno ulogovani..Bezobrazno i ne profesionalno citati tjst spijunirati sta se pise na forumu i te prepiske brisati a pri tom ne udostoje se da se oglase na forumu ..Sramno ..ok pojedinim clanicama radi sve bez problema nznm koji je broj tih sto im radi sve besprekorno alo osnovno je ako si krenula da naplacujes i 20 clanica radi opusteno a 99 ne moze da radi ...PA OGLASI SE ADMINKO HOCETE PARE A CUTITE TO TAKO NE FUNKCIONISE ...Sram vas bilo Ja msm da velikoj većini radi sve, konstantno se postavljaju novi predmeti, neki ih štancaju po ceo dan kao i pre. Ako pogledamo konkretne žalbe na forumu, to je možda 20-30ak njih max (ako ne pričamo o onima koji se žale zato što je sajt spor, izbacuje greške itd. već isključivo problemi sa pretplatom). Svakako, nije u redu što ćute, da sam Admin barem bih se udostojila da napišem "Izvinite, ovi developeri iz Bangladeša ili odakle već su očajni, ali radi se na otklanjaju grešaka" - barem toliko da oštećeni članovi znaju da je neko negde registrovao njihov problem, prihvatio odgovornost i pokušava to da reši (kad tad).
2025 11 06
Imam placen premium paket plus sam dodatno platila VIP I moji oglasi ne izlaze na pocetnoj strani. Poslala sam 3 mail a I help I adminu I niko mi nije odgovorio. Od 30 dana sajt ne radi 15
2025 11 06
Kako ne izlaze na početnoj strani? Ako mislite na VIP Artikli sekciju na vrhu strane, to je sada random, tj nakon svakog refresh-a se menjaju prikazani oglasi.
2025 11 06
Admini niti stida niti srama... Ali kako moze nekome da radi, a nekome ne, kako su mogli da naprave takvu gresku? To ide automatski valjda, ne podesavaju rucno svaki profil?
2025 11 06
Posetila sam hrvatske krpice, i tamo se ne oglasava niko od admina. Cak vidim da ih je jedna clanica i prijavila nekom organu
2025 11 06
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Na koji način moze da se uplati ako nemam visu?
2025 11 06
Ha ha hit su bezobrazluk ne viđeni
2025 11 06
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 11 06
ADMINI BUDITE LJUDI !!!!!!!!!! MAKAR KAZITE IZVINITE ,NE ZNAMO DA LI ĆE SE PROBLEMI REŠITI. -----------. ČOVEČNOST JE VALJDA NA PRVOM MESTU POD OVIM NEBESKIM SVODOM !!!!!! DA LI VAM JE OSMEH NA LICU ZAISTA DOK ČITATE VAPAJ KORISNIKA KOJI PLAĆAJU USLUGE KOJE NEMAJU, DA SE JAVITE!!!!!!!!
2025 11 06
> ljilja70: > ADMINI BUDITE LJUDI !!!!!!!!!! MAKAR KAZITE IZVINITE ,NE ZNAMO DA LI ĆE SE PROBLEMI REŠITI. -----------. ČOVEČNOST JE VALJDA NA PRVOM MESTU POD OVIM NEBESKIM SVODOM !!!!!! DA LI VAM JE OSMEH NA LICU ZAISTA DOK ČITATE VAPAJ KORISNIKA KOJI PLAĆAJU USLUGE KOJE NEMAJU, DA SE JAVITE!!!!!!!! Verujem da su se potresle...85 strana a od njih ni BEEEEE ...Bruka
2025 11 06
> ubavkam: > Posetila sam hrvatske krpice, i tamo se ne oglasava niko od admina. Cak vidim da ih je jedna clanica i prijavila nekom organu Cudno. Pogledala sam kad je bila najava da ce uvesti clanarine i uvek su admini tamo bili aktivni. Da li je nekom ko je platio, a ne radi mu VIP ili ne moze da ubacuje oglase sredjeno u medjuvremenu?
2025 11 07
> Esprit21: > > ubavkam: > > Posetila sam hrvatske krpice, i tamo se ne oglasava niko od admina. Cak vidim da ih je jedna clanica i prijavila nekom organu > Cudno. Pogledala sam kad je bila najava da ce uvesti clanarine i uvek su admini tamo bili aktivni. > Da li je nekom ko je platio, a ne radi mu VIP ili ne moze da ubacuje oglase sredjeno u medjuvremenu? Vanda je tamo Admin koliko sam shvatila I ona je jedina pisala. Ovde je rekla da će ostati samo ona I još jedan Admin, pretpostavljam da je to AdminMK.
2025 11 07
> 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa
2025 11 07
Nemam problem da se naplacuje clanarina, Godinama smo prodavali besplatno. Ali zelim da znam kako ce nas ovo zastiti od prevara, Jer nikad vise kupaca prevaranata se nije javljalo kao u posednjih godinu dana. Treba uvesti registraciju sa licnim podacima i dokumentima ili naplacivati i kupcima isto. Jer ako placam clanarinu, zelim da budem 100% zasticena. Takodje zelim da mi u tom slucaju ne izlaze pop-up reklame koje totalno narusavaju upotrebu sajta. Ovo sada stanje izgleda previse haoticno, ni malo user-friendly, I dok se to ne promeni necu vise koristiti ovaj sajt.
2025 11 07
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Molim vas possljite mi instrukcije za uplatu premium clanstva Srdacan pozdrav
2025 11 08
1 2 ... 82 83 84 85 86 87 88 ... 116