Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Ćao pošalji mi račun na koji treba da uplatim 150za postavku proizvoda ? Hvala
2025 11 04
sad sam videla oglase za prodaju slika i tepiha ovde, to jos nije bilo haha
2025 11 04
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK POSTOVANI, NA KOJI RACUN TREBA IZVRSITI UPLATU?
2025 11 04
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Premium 550
2025 11 04
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Kako da uplatim
2025 11 04
zasto ne mogu da otkazem pretplatu?
2025 11 05
Uplatila sam pretplatu i sve, medjutim i dalje neće da mi se okače oglasi. Koji je razlog?
2025 11 05
Da prijavim clanicama koje prate, uspesno mi je odjavio plan i nije automatski naplatio sledeci mesec, otkazala sam pretplatu preko kompa.
2025 11 05
> tamara2003: > Uplatila sam pretplatu i sve, medjutim i dalje neće da mi se okače oglasi. Koji je razlog? I meni se to desilo. Nisu mi popravili vec 20 dana
2025 11 05
> srebrna: > Da prijavim clanicama koje prate, uspesno mi je odjavio plan i nije automatski naplatio sledeci mesec, otkazala sam pretplatu preko kompa. Ja cim sam otkazala pretplatu obrisao mi je placen plan (koji nije ni radio 😂), bio je placen do 18. novembra
2025 11 05
Da li nekom ko je uplatio pretplatu funkcionise ovo? O cemu se radi ovde i sta komplikuju, zelim da uplatim, ali i dalje sam skepticna. Da li ce ovo ikad da se vrati u normalu, ili treba strpljenja. Nista mi vise nije jasno
2025 11 05
Meni funkcionise normalno.. takodje neki koji na ovoj temi pisu o "prevari" su bez problema istresli minimum 2-3 dzaka robe na sajt, u zadnjih nedelju dana, pa ocigedno i njima funkcionise.. #samokazem PS. Ne znam da li bih savetovala uplacivanje pre nego sto se Admini oglase i daju neki odgovor u vezi svih problema i bug-ova. Mnogima radi najnormalnije, ali zato postoje i oni kojima ne radi VIP, nije registrovana pretplata iako su uplatili, itd. Zaista mi nije jasno zasto nekima radi a drugima ne. PPS. Ocigledno je da Admini citaju sve ovo, pa samo da kazem, mislim da je krajnje vreme da se oglasite, pa makar i da napisete "Ne znamo" jer je ovo zaista neozbiljno.
2025 11 05
Citaju. Obrisali su temu o novom sajtu ekspresno
2025 11 06
> Esprit21: > Citaju. Obrisali su temu o novom sajtu ekspresno Znam, zato i kazem.. (nestalo je i odavde dosta komentara za druge sajtove) Btw, nisam nasla nigde u pravilima (a citala sam ih uzduz i popreko) da ne smeju da se pominju drugi sajtovi, pa mi nije jasno zasto se te teme i komentari brisu. Na Krpice HR ima milion tema i komentara o Vintedu, Njuskalu itd. Meni su ovde obrisali temu za "bug report", umesto sami da je naprave..
2025 11 06
> Her_Fashion: > Meni funkcionise normalno.. takodje neki koji na ovoj temi pisu o "prevari" su bez problema istresli minimum 2-3 dzaka robe na sajt, u zadnjih nedelju dana, pa ocigedno i njima funkcionise.. #samokazem > PS. Ne znam da li bih savetovala uplacivanje pre nego sto se Admini oglase i daju neki odgovor u vezi svih problema i bug-ova. > Mnogima radi najnormalnije, ali zato postoje i oni kojima ne radi VIP, nije registrovana pretplata iako su uplatili, itd. > Zaista mi nije jasno zasto nekima radi a drugima ne. > PPS. Ocigledno je da Admini citaju sve ovo, pa samo da kazem, mislim da je krajnje vreme da se oglasite, pa makar i da napisete "Ne znamo" jer je ovo zaista neozbiljno. Admini su konstantno ulogovani..Bezobrazno i ne profesionalno citati tjst spijunirati sta se pise na forumu i te prepiske brisati a pri tom ne udostoje se da se oglase na forumu ..Sramno ..ok pojedinim clanicama radi sve bez problema nznm koji je broj tih sto im radi sve besprekorno alo osnovno je ako si krenula da naplacujes i 20 clanica radi opusteno a 99 ne moze da radi ...PA OGLASI SE ADMINKO HOCETE PARE A CUTITE TO TAKO NE FUNKCIONISE ...Sram vas bilo
2025 11 06
1 2 ... 81 82 83 84 85 86 87 ... 116