Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Her_Fashion: > > > > ubavkam: > > > > Sajt radi kako radi. Ali ako platis nesto, a to ne dobijes to je prevara. > Pa razumem, I šta sad? Mislim, šta bilo ko od vas planira da uradi povodom toga, osim da piše "prevara" po forumu? Pa nema sta, dat im je neki rok, nakon toga se ide pravnim putem i to je to. Ako bilo sta moze da se uradi.
2025 10 30
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno 2
2025 10 30
> Her_Fashion: > OK, na Spotify se ne pita za 1, 6 meseci, već se pretplatite beskonačno dok istu ne otkažete, kao i ovde jer ne postoji opcija za 1 off payment. > Očigledno je ako se pretplatite na nešto da ste saglasni da Vam skidaju novac? > Bukvano ste I sami naveli "By Subscribing you authorise MojeKrpice..itd" - to je saglasnost. Da li su slova sitna ili ne, nebitno. > "Skida 2 puta u toku meseca" - žena je menjala i upgrade- ovala pretplatu 6 puta .. > Ne znam šta da kažem na ove "OK boomer" momente, zaista (osim toga)🤣 > Svakako poenta mog posta nije bila da bilo koga branim već da objasnim ljudima šta se dešava. > Da ste lepo pročitali, jasno bi bilo da sam htela da kažem da na nekoliko mesta piše da je obnavljajuća mesečna pretplata (bar je meni to sasvim jasno od početka) ali da su Admini širili dezinformacije vezano za to jer ni sami ne znaju kako funkcioniše, očigledno, i napravili još veću pometnju. > (Evo još uvek stoji onaj post od Admina o načinu plaćanja gde piše da može da se plati za jedan mesec, iako ne može) > "Sajt je OZBILJNO DISKREDITOVAN " - kada je tačno ovaj sajt bio bilo šta drugo? Smešno je što uopšte postoje osobe ovde sa bilo kakvim očekivanjima, nakon decenije ovog sajta koji je takav kakav jeste. > Vrlo je jednostavno, stvari stoje tako kako stoje, u nekom trenutku će se dovesti u neko iole radno stanje i moćićemo da ga koristimo kao i do sad. > Poenta mog posta je bila informativna, jer je meni sasvim jasno i očigledno šta se trenutno dešava (nesposobni developeri) a vi svi možete da nastavite ovde da se žalite izmedju sebe jer Admine a i vlasnike očigledno savršeno boli uvo za to, da odete sa sajta ili da sačekate da poprave. Drugih opcija nema.
2025 10 30
> Her_Fashion: > > > > ubavkam: > > > > Sajt radi kako radi. Ali ako platis nesto, a to ne dobijes to je prevara. > Pa razumem, I šta sad? Mislim, šta bilo ko od vas planira da uradi povodom toga, osim da piše "prevara" po forumu? Nazalost, opet sirite neistine. Ja sam lepo napisala da kada unesete karticu gde sitnim slovima pise "By subscribing, you authorize mojekrpice.rs to charge you according to the terms until you cancel"!!! Vi ne znate na sta ste pristali, da li na mesecno skidanje, da li na skidanje svakih 15 dana, da li skidanje svakih 7 dana. To NIJE saglasnost, to se zove OBMANJUJUCE POSLOVANJE i nedozvoljeno je. I mozda nije cudno sto je ADMIN davala druge informacije. Da li je ona bila upucena u to? Ovaj sajt jeste zakoracio nelegalnim vodama, ma kako se vi upinjali da to minimizirate, ne znam samo zasto.
2025 10 30
> AnjaMagicMoon: > Nazalost, opet sirite neistine. Ja sam lepo napisala da kada unesete karticu gde sitnim slovima pise "By subscribing, you authorize mojekrpice.rs to charge you according to the terms until you cancel"!!! Vi ne znate na sta ste pristali, da li na mesecno skidanje, da li na skidanje svakih 15 dana, da li skidanje svakih 7 dana. > To NIJE saglasnost, to se zove OBMANJUJUCE POSLOVANJE i nedozvoljeno je. > I mozda nije cudno sto je ADMIN davala druge informacije. Da li je ona bila upucena u to? > Ovaj sajt jeste zakoracio nelegalnim vodama, ma kako se vi upinjali da to minimizirate, ne znam samo zasto. Ja znam vrlo dobro na sta sam pristala, to sto Vi ne znate, Vasa stvar.
upload
2025 10 30
Nije dobro uradjeno/zavrseno i "nacrtano" clanovima, ali nije ni prevara. Vi svakako imate pravo na svoje misljenje, kao i da sirite paniku ovde ukoliko zelite, samo ne znam zasto.. Ovde se iskljucujem jer me realno boli uvo za ovu temu vise.. Ako sam nekome razjasnila neke stvari, super, ako ne, isto super.
2025 10 30
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK Da li može da se izvrši uplata za paket za koji se odlučimo na račun, a ne način ostavljanja podataka sa platnih kartica ?
2025 10 30
> Her_Fashion: > > > > ubavkam: > > > > Sajt radi kako radi. Ali ako platis nesto, a to ne dobijes to je prevara. > Pa razumem, I šta sad? Mislim, šta bilo ko od vas planira da uradi povodom toga, osim da piše "prevara" po forumu? Ako se ne pise o prevari,ona moze biti vecna,,ako se pise mora joj doci kraj,,,/bas kao u sadasnjoj politici drzave/ ,,,i svako ko ima problem treba da pise o tome,ovo ne sme da se zataskava,sto Vi upravo pokusavate da ucinite,,Zasto sputavati clanice da iznose problem,da li to Vas licno ugrozava nesto?
2025 10 30
Ja sam napravila na Intesa aplikaciji karticu za jednokratnu upotrebu, odnosno online karticu i sa njom uplatim clanarinu. Onda ne mogu da mi skidaju jer kartica vise ne postoji. Inace, prvi put kad sam to uradila izabrala sam jeftiniji paket, nije mi odgovarao i mislila sam da cu moci samo da dodam jos novca za veci paket jer je ako sam dobro procitala pisalo da moze tako, medjutim morala sam dodanih 550 din da uplatim, ono prethodno nije vazilo iako je razmak bio 10 min,jos mi se zakomplikovalo toliko da sam na kraju otprilike 1000 din potrosila da bih imala premijum paket... moze se reci da sam bacila pare.
2025 10 31
Da li ima neko da mu ne tadi VIP usluga?
2025 10 31
Meni ovde ništa nije jasno,ali ako su se pojedine cenkale za jednu stvar koja je 700 rsd kako li će onda da prežive plaćanje članarine?🤣
2025 11 02
> jooovana: > Da li ima neko da mu ne tadi VIP usluga? Ja sam sa hrvatskog sajta moje krpice dobila poruku da imam te vip usluge... Ali ni ne znam kako se to koristi... Iskreno, ja mislim da to ni ne pomaze preterano u prodaji. Samo niske cene. Ne niske, preniske. U tome se stvarno trudim, da maximalno spustim cene i plus pokloni. A ta VIP opcija...nisam je jos uvek proucila, ni ne znam koje su privilegije
2025 11 03
> fashionjelena: > Meni ovde ništa nije jasno,ali ako su se pojedine cenkale za jednu stvar koja je 700 rsd kako li će onda da prežive plaćanje članarine?🤣 Ako su samo kupci na krpicama, onda ni ne placaju clanarinu...
2025 11 03
Pozdrav, molim za info da li je moguce placanje clanarine izvrsiti putem uplatnice a ne platnom karticom? Hvala.
2025 11 03
> Matmata: > Pozdrav, molim za info da li je moguce placanje clanarine izvrsiti putem uplatnice a ne platnom karticom? Hvala. Nije. Odgovoreno je vec X puta. Samo kartice primaju
2025 11 04
1 2 ... 80 81 82 83 84 85 86 ... 116