Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Eto, tu je najveci problem, greska u kodu, mentalitetu, sta li je!? Odakle uopste polaziste, a i ako ima korene - dosta je, da treba biti strpljiv, imati razumevanje za nekoga ko PRVO naplati usluge, a usluge ne rade, ali ce proraditi MOZDA? To je besmislena filozofija, moramo se otgnuti tog narativa. Pa, nije sajt nase milo cedo, koje se osmelilo da udje u biznis, pa ga mi roditelji, moramo podrzati, pogurati finansijski, dok ne stane na noge. Gde smo mi to skrenuli u kolektivnom nesvesnom? Ako je kontraargument da je do sada bio besplatan, pa nismo mi molili tamo neke da osmisle besplatni sajt, pa nam oni ucinili, pa smo sada beskrajno zahvalni i sl... DA - sluzio nam je svima lepo, DA - bilo bi sjajno da i dalje bude isto, ALI DA NAPLATA OMOGUCI USLUGE. Nekima radi, nekim ne LOL. Ovima sto sve radi cute, gledaju svoja posla, imaju razumevanja - sve ok, ovima sto ne rade - naravno da se zale. Strpljen spasen u porodicnim, prijateljsim i ljubavnim odnosima, ako ima mesta i razloga za to, a ne u kupoprodajnim uslugama.
2025 10 29
> zvezdara123: > Eto, tu je najveci problem, greska u kodu, mentalitetu!? > Odakle uopste polaziste da treba biti strpljiv, imati razumevanje za nekoga ko PRVO naplati usluge, a usluge ne rada, ali ce proraditi MOZDA? To je besmislena filozofija, moramo se otgnuti tog narativa. Pa, nije sajt nase milo cedo koje se osmelilo da udje u biznis, pa ga mi roditelji moramo podrzati, gurati finansijski, dok ne stane na noge. Gde smo mi to skrenuli u kolektivnom nesvesnom? Bravo!
2025 10 29
Ja sam postavila jedan oglas na Moj ormar. Čim stignem,postaviću više,pa videti
2025 10 29
> ubavkam: > > Her_Fashion: > > Pa uradjeno je, treba integrisati Stripe, povezati sve to da radi kako treba. ViP koji je dostupan kao zasebna usluga je sad u takodje u sklopu paketa, pa onda nekima koji su imali uplaćen VIP recimo do 23. a članarinu do 27. u mesecu istekne taj VIP i onda ga nemaju jer nisu dobro odradili to u kodu itd. > Mislim da je sve to uradjeno jos proslog meseca, u prethodnih 10 dana koliko traju celodnevni radovi nijedan problem nije resen, niti postoje neke pozitivne novine. Pa zato što su nesposobni 😅 Samo sam htela malo da pojasnim šta se dešava, pretežno onima koji ne znaju, zbog sveopšte panike na ovoj temi. Imate apsolutno pravo da budete nezadovoljni, to nisam osporila uopšte. Što se mene tiče, radi kako radi, sačekaću I to je to.. Edit: Samo da dodam posto mi se cini da niko nije primetio, promenili su VIP artikle na prvoj strani, i sad se random prikazuju svi VIP artikli i menjaju nakon svakog refresh-a, dok je pre bilo po principu "nova roba", sad je kao "popularni predmeti", sto je prilicno pozitivno jer daje sansu svima sa VIP da budu istaknuti na vrhu strane a ne samo onima sto spamuju 100 predmeta na dan.
2025 10 29
> zvezdara123: > Eto, tu je najveci problem, greska u kodu, mentalitetu, sta li je!? > Odakle uopste polaziste, a i ako ima korene - dosta je, da treba biti strpljiv, imati razumevanje za nekoga ko PRVO naplati usluge, a usluge ne rade, ali ce proraditi MOZDA? To je besmislena filozofija, moramo se otgnuti tog narativa. Pa, nije sajt nase milo cedo, koje se osmelilo da udje u biznis, pa ga mi roditelji, moramo podrzati, pogurati finansijski, dok ne stane na noge. Gde smo mi to skrenuli u kolektivnom nesvesnom? Ako je kontraargument da je do sada bio besplatan, pa nismo mi molili tamo neke da osmisle besplatni sajt, pa nam oni ucinili, pa smo sada beskrajno zahvalni i sl... DA - sluzio nam je svima lepo, DA - bilo bi sjajno da i dalje bude isto, ALI DA NAPLATA OMOGUCI USLUGE. Nekima radi, nekim ne LOL. Ovima sto sve radi cute, gledaju svoja posla, imaju razumevanja - sve ok, ovima sto ne rade - naravno da se zale. > Strpljen spasen u porodicnim, prijateljsim i ljubavnim odnosima, ako ima mesta i razloga za to, a ne u kupoprodajnim uslugama. Pa ok, kukajte onda, šta da Vam kažem 🤷‍♀️
2025 10 29
Steta sto u Srbiji ne postoji Vinted. Odlican je…
2025 10 29
> Stonesmm: > Razumem logiku sajta da treba od nečega da se finansira. Ali, imam primedbu na rad sajta i administratora i molim da se razmotri. > Naime, sajt svako malo nije dostupan, često dobijam poruku od raznoraznih spamera. > Kada sam imala problem da se ulogujem u svoj nalog administrator nije bio u stanju 2 nedelje da mi odgovori. Odgovor nije bio od pomoći, niti je iko bio zainteresovan da pomogne. > Međutim, kada sam okačila na prodaju više stvari odjednom u jednom oglasu, istog trenutka sam dobila negativnu ocenu jer kršim pravila sajta. Ne kažem da nisam prekršila pravilo, ali ga nisam ni bila svesna do tog momenta. Sajt je pomalo robusan i nesređen, tako da sam pravila pronašla i pročitala tek kasnije. Mislim da bi bilo u redu da se član prvo opomene, a zatim ako ne ispravi grešku oceni negativno. > Predlažem administratorima da budu ažurni i kad nam treba pomoć, a ne samo kad treba da kažnjavaju. > > Takođe, kad smo kod prodaje više stvari odjednom, nije mi jasno zašto lot garderobe može da se prodaje, a ceo "look" ne može. Potpuno se slažem sa vama, ažurni su samo kada treba da obrišu neki oglas iz bog zna kojih razloga, a kada ti treba pomoć i postaviš neko pitanje muk!
2025 10 29
> biljabg: > Steta sto u Srbiji ne postoji Vinted. Odlican je… Mi nismo clan evropske unije zato nema toga. Mi smo zemlja treceg sveta.
2025 10 30
Meni opet ne rade obavestanja na mejl... 😩😩😩😩😫😫😫
2025 10 30
> Her_Fashion: > 4. Nema jednokratne uplate, već je u pitanju mesečni subscription, to svuda piše u procesu pre i posle plaćanja, osim u onome što su Admini napisali jer očigledno ne znaju. > Imam empatije prema svima koji imaju probleme, meni je trenutno jedini problem što sam sajt ne funkcioniše (pretplata mi radi normalno). > Slažem se da je rasulo, programeri su nesposobni, Admini su neodgovorni. To sve stoji, ali dajte malo strpljenja, rešiće se nekako. Samo mislim da bi trebalo da se malo smire strasti i da dosta vas preteruje sa "ukrali su novac i pobegli". Nacin rada sajta je vrlo blizak kriminalu i ovo sto ste napisali pod brojem 4. nije tacno. Ako hocete da se pretplatite na NY Times, on vas pita da li zelite pretplatu na 1, 6 meseci itd i vi to odaberete i POTVRDITE. Sta ovde imamo? Odaberete neki plan,unesete karticu i sitnim slovima pise "By subscribing, you authorize mojekrpice.rs to charge you according to the terms until you cancel"!!! O kojim uslovima (terms) MK se radu? Na sta se pristaje? Gde je SAGLASNOST korisnika da se mesecno skida iznos? Da ne govorumo o tome da je nekim korisnicima, kako navode, novac 2 x mesecno skinut. Nema tu nikakvog strpljenja, ovo je uradjeno kako nije smelo i kako nigde nije dozvoljeno da se radi. Sajt je OZBILJNO DISKREDITOVAN i nejasno je ko stoji iza svega ovoga.
2025 10 30
> AnjaMagicMoon: > > Her_Fashion: > > 4. Nema jednokratne uplate, već je u pitanju mesečni subscription, to svuda piše u procesu pre i posle plaćanja, osim u onome što su Admini napisali jer očigledno ne znaju. > > Imam empatije prema svima koji imaju probleme, meni je trenutno jedini problem što sam sajt ne funkcioniše (pretplata mi radi normalno). > > Slažem se da je rasulo, programeri su nesposobni, Admini su neodgovorni. To sve stoji, ali dajte malo strpljenja, rešiće se nekako. Samo mislim da bi trebalo da se malo smire strasti i da dosta vas preteruje sa "ukrali su novac i pobegli". > Nacin rada sajta je vrlo blizak kriminalu i ovo sto ste napisali pod brojem 4. nije tacno. Ako hocete da se pretplatite na NY Times, on vas pita da li zelite pretplatu na 1, 6 meseci itd i vi to odaberete i POTVRDITE. > Sta ovde imamo? Odaberete neki plan,unesete karticu i sitnim slovima pise "By subscribing, you authorize mojekrpice.rs to charge you according to the terms until you cancel"!!! > O kojim uslovima (terms) MK se radu? Na sta se pristaje? Gde je SAGLASNOST korisnika da se mesecno skida iznos? > Da ne govorumo o tome da je nekim korisnicima, kako navode, novac 2 x mesecno skinut. > Nema tu nikakvog strpljenja, ovo je uradjeno kako nije smelo i kako nigde nije dozvoljeno da se radi. Sajt je OZBILJNO DISKREDITOVAN i nejasno je ko stoji iza svega ovoga. BRAVO....
2025 10 30
> AnjaMagicMoon: > Nema tu nikakvog strpljenja, ovo je uradjeno kako nije smelo i kako nigde nije dozvoljeno da se radi. Sajt je OZBILJNO DISKREDITOVAN i nejasno je ko stoji iza svega ovoga. Sve ste savrseno rekli.
2025 10 30
OK, na Spotify se ne pita za 1, 6 meseci, već se pretplatite beskonačno dok istu ne otkažete, kao i ovde jer ne postoji opcija za 1 off payment. Očigledno je ako se pretplatite na nešto da ste saglasni da Vam skidaju novac? Bukvano ste I sami naveli "By Subscribing you authorise MojeKrpice..itd" - to je saglasnost. Da li su slova sitna ili ne, nebitno. "Skida 2 puta u toku meseca" - žena je menjala i upgrade- ovala pretplatu 6 puta .. Ne znam šta da kažem na ove "OK boomer" momente, zaista (osim toga)🤣 Svakako poenta mog posta nije bila da bilo koga branim već da objasnim ljudima šta se dešava. Da ste lepo pročitali, jasno bi bilo da sam htela da kažem da na nekoliko mesta piše da je obnavljajuća mesečna pretplata (bar je meni to sasvim jasno od početka) ali da su Admini širili dezinformacije vezano za to jer ni sami ne znaju kako funkcioniše, očigledno, i napravili još veću pometnju. (Evo još uvek stoji onaj post od Admina o načinu plaćanja gde piše da može da se plati za jedan mesec, iako ne može) "Sajt je OZBILJNO DISKREDITOVAN " - kada je tačno ovaj sajt bio bilo šta drugo? Smešno je što uopšte postoje osobe ovde sa bilo kakvim očekivanjima, nakon decenije ovog sajta koji je takav kakav jeste. Vrlo je jednostavno, stvari stoje tako kako stoje, u nekom trenutku će se dovesti u neko iole radno stanje i moćićemo da ga koristimo kao i do sad. Poenta mog posta je bila informativna, jer je meni sasvim jasno i očigledno šta se trenutno dešava (nesposobni developeri) a vi svi možete da nastavite ovde da se žalite izmedju sebe jer Admine a i vlasnike očigledno savršeno boli uvo za to, da odete sa sajta ili da sačekate da poprave. Drugih opcija nema.
2025 10 30
Sajt radi kako radi. Ali ako platis nesto, a to ne dobijes to je prevara.
2025 10 30
> > > ubavkam: > > > Sajt radi kako radi. Ali ako platis nesto, a to ne dobijes to je prevara. Pa razumem, I šta sad? Mislim, šta bilo ko od vas planira da uradi povodom toga, osim da piše "prevara" po forumu?
2025 10 30
1 2 ... 79 80 81 82 83 84 85 ... 116