Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> ljilja70: > ADMINI,trepnite ako ste oteti . 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2025 10 26
Skidaju sami novac sa racuna a ne dozvoljavaju otkazivanje predplate posto sajt ne radi nikada. Sajt ne radi nikako ,za cega da placam,prodajem robu ispod nabavne cene,samo da ode a oni uzimaju bez Pitanja ,skidaju novac. Mi budale🤦 Za sta placamo,da im punimo dzepove a sajt nikada gori. Sreca imam internet karticu i vise nece imati odakle da uzmu. Sramota!!!!!
2025 10 26
> MissCoffe: > Veliki broj korisnika, uključujući i mene, uplatio je novac putem vašeg sistema za dopunu kredita / plaćanja kako bi mogli da postavljaju predmete na sajt. Međutim, nakon izvršene uplate, objava artikala nije moguća, a usluga koja je naplaćena nije pružena. > S obzirom na to da ste primili uplate, a korisnicima niste omogućili korišćenje plaćene funkcionalnosti, time ste prekršili odredbe Zakona o zaštiti potrošača Republike Srbije (član 52 i 54 – neizvršena usluga i obmanjujuća poslovna praksa), kao i Zakona o elektronskoj trgovini (član 17 – obaveze pružaoca usluga informacionog društva). > Zahtevamo da: > 1. U najkraćem roku (najkasnije u roku od 7 radnih dana) omogućite normalno funkcionisanje naloga i objavu plaćenih oglasa, ili > 2. Izvršite povraćaj uplaćenih sredstava svim pogođenim korisnicima. > Ukoliko se problem ne reši u navedenom roku, korisnici će biti prinuđeni da se udruže radi pokretanja grupne tužbe i da slučaj prijave Tržišnoj inspekciji, Ministarstvu trgovine i Udruženju potrošača Srbije. > Molim vas da što pre odgovorite na ovu pritužbu i navedete plan rešavanja problema. Mislim da od te prijave nasim sudovima nema nista, negde sam procitala da sajt nije nigde registrovan u Srbiji kao preduzece, firma, bilo sta.
2025 10 27
Meni je apsolutni hit da se niko od admina ne oglašava. Vide,čitaju komentare,a savršeno nezainteresovani da makar malo "odbrane" celu papazjaniju. Hit godine!!!!
2025 10 27
> ZeljkaRaskovic: > Meni je apsolutni hit da se niko od admina ne oglašava. Vide,čitaju komentare,a savršeno nezainteresovani da makar malo "odbrane" celu papazjaniju. Hit godine!!!! Pa ovo je neodbranjivo, mislim da su i oni toga svesni.
2025 10 27
> ZeljkaRaskovic: > Meni je apsolutni hit da se niko od admina ne oglašava. Vide,čitaju komentare,a savršeno nezainteresovani da makar malo "odbrane" celu papazjaniju. Hit godine!!!! Ne znam da li imaju opciju brisanja komentara jer mog komentara nigde nema… aktivni su po pitanju brisanja oglasa bez razloga i po pitanju naplacivanja clanarine.. druge stvari nisu ni bitne, pa sta sad ako sajt ne radi, ajde molim te 😂😂
2025 10 27
Sramota živa da sajt ovako loše radi, a da se naplaćuje. Admin ne odgovara na poruke. Celi dan ne mogu ući na sajt, ali zato je uplata odmah skinuta. Admine, oglasi se!
2025 10 27
A kako se uopšte prijaviti ništa nisam razumela?
2025 10 27
> AnjaMagicMoon: > > MissCoffe: > > Veliki broj korisnika, uključujući i mene, uplatio je novac putem vašeg sistema za dopunu kredita / plaćanja kako bi mogli da postavljaju predmete na sajt. Međutim, nakon izvršene uplate, objava artikala nije moguća, a usluga koja je naplaćena nije pružena. > > S obzirom na to da ste primili uplate, a korisnicima niste omogućili korišćenje plaćene funkcionalnosti, time ste prekršili odredbe Zakona o zaštiti potrošača Republike Srbije (član 52 i 54 – neizvršena usluga i obmanjujuća poslovna praksa), kao i Zakona o elektronskoj trgovini (član 17 – obaveze pružaoca usluga informacionog društva). > > Zahtevamo da: > > 1. U najkraćem roku (najkasnije u roku od 7 radnih dana) omogućite normalno funkcionisanje naloga i objavu plaćenih oglasa, ili > > 2. Izvršite povraćaj uplaćenih sredstava svim pogođenim korisnicima. > > Ukoliko se problem ne reši u navedenom roku, korisnici će biti prinuđeni da se udruže radi pokretanja grupne tužbe i da slučaj prijave Tržišnoj inspekciji, Ministarstvu trgovine i Udruženju potrošača Srbije. > > Molim vas da što pre odgovorite na ovu pritužbu i navedete plan rešavanja problema. > Mislim da od te prijave nasim sudovima nema nista, negde sam procitala da sajt nije nigde registrovan u Srbiji kao preduzece, firma, bilo sta. Naravno da nema ovo je klasična internet zavrzlama ..Da se drugačije ne izražavam..
2025 10 28
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno POKUŠAVA DA MI SE SKINE NOVAC SA RAČUNA IAKO SAM OTKAZALA PRETPLATU, REAGUJETE
2025 10 28
Skinuli su mi novac dva puta, a kada zelim da ubacim nesto pise da uplatim. OVO JE STVARNO KRAJNjE BEZOBRAZNO!
2025 10 28
> Zoxyili: > Skinuli su mi novac dva puta, a kada zelim da ubacim nesto pise da uplatim. OVO JE STVARNO KRAJNjE BEZOBRAZNO! Isto i kod mene vec 10 dana, obavesteni su, a nisu mi resili problem.
2025 10 28
Ja odoh na delen. rs, mada se plašim da i oni ne postanu kao ovi jazavci ovde... Sajt je danima neupotrebljiv, ovo zaista više nema smisla... A hit mi je što i dalje ima zainteresovanih da uplate članarinu, posle čitave ove prepiske ovde 🤣🤣🤣. Prva sam bila u fazonu da im treba dati šansu i vreme da reše bagove, ali ovo, da je sajt sa svakim danom sve gori i nestabilniji, a od admina ni traga ni glasa, da malo sputi loptu...No comment...
2025 10 28
> Zoxyili: > Skinuli su mi novac dva puta, a kada zelim da ubacim nesto pise da uplatim. OVO JE STVARNO KRAJNjE BEZOBRAZNO! više nije samo bezobrazno, sada je očigledan kriminal. doveli su u sumnju i inicijalni motiv za naplatu članarine.
2025 10 28
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Poštovana, ja sam uplatila članarinu ali evo je treći dan sajt ne funkcioniše kako treba, nove predmete ne mogu da postavim, jedva se i ulogujem. Kada će ti problemi u funkcionisanju sajta biti rešeni? Hvala na odgovoru.
2025 10 28
1 2 ... 77 78 79 80 81 82 83 ... 116