Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Esprit21: > > BrankaBaki: > > Posle ovo i odgovora nemaaa > Pogledajte na aplikaciji banke da li se stvarno skinulo, ne gledajte sta pise na sajtu. I posaljite im skrinsot dokaza sa aplikacije banke da se skidalo vise puta. Pisite i Vandi. Ako je stvarno tako, ne mogu da kradu novac sa kartica i da onda ignorisu korisnike. Pa tako sam i videla tako sto mi je skinulo sa kartice.
2025 10 23
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Bilo bi dobro da ste pre uvodjenja ovog unapredili sajt da ne baguje svako malo i da je tesko ostvariti bilo kakve dogovore zbog vaseg sajta
2025 10 23
> AdminMK: > 6. Šta su "krediti"? > Krediti su digitalna valuta na Mojekrpice koju možete koristiti za: > Isticanje oglasa > Povećanje vidljivosti > Pristup dodatnim pogodnostima > 7. Šta ako pokušam objaviti oglas, a nemam paket ili sam dostigao limit? > Pojaviće vam se obaveštenje (popup) da ste dostigli svoj limit. Ponudiće vam opciju da aktivirate ili nadogradite paket i nastavite s objavom. > 8. Šta je “Nacrt” (draft)? > “Nacrt” je privremeno spremište za oglase koje ne možete trenutno objaviti jer ste dostigli svoj limit. > Ti oglasi nisu vidljivi drugim korisnicima > Ako ih ne aktivirate kroz 14 dana biće izbrisani > 9. Gde mogu videti stanje svog računa? > U korisničkom profilu možete videti: > Trenutno plaćeni paket > Preostali broj oglasa > Preostale kredite > Oglase u nacrtima Toliko sam vremena uložila da postavim oglase, preko 300 artikala sam imala, i sad su svi obrisani, deaktivirani i sl. Uopšte nisam pratila obavestenja. Da li mi možete odgovoriti da li se isti mogu vratiti. Mnogo je vremena uloženo da se svaki artikal fotografiše i premeri. Ponovo sve to raditi nema puno smisla. Zahvaljujem se! OohLaLa
2025 10 24
Sistem sajta je ocajan. Nadam se da cete i to poboljsati? Stalno baguje i prijavljuje probleme, ne otvara lepo olgase itd
2025 10 24
> OohLaLa: > > AdminMK: > > 6. Šta su "krediti"? > > Krediti su digitalna valuta na Mojekrpice koju možete koristiti za: > > Isticanje oglasa > > Povećanje vidljivosti > > Pristup dodatnim pogodnostima > > 7. Šta ako pokušam objaviti oglas, a nemam paket ili sam dostigao limit? > > Pojaviće vam se obaveštenje (popup) da ste dostigli svoj limit. Ponudiće vam opciju da aktivirate ili nadogradite paket i nastavite s objavom. > > 8. Šta je “Nacrt” (draft)? > > “Nacrt” je privremeno spremište za oglase koje ne možete trenutno objaviti jer ste dostigli svoj limit. > > Ti oglasi nisu vidljivi drugim korisnicima > > Ako ih ne aktivirate kroz 14 dana biće izbrisani > > 9. Gde mogu videti stanje svog računa? > > U korisničkom profilu možete videti: > > Trenutno plaćeni paket > > Preostali broj oglasa > > Preostale kredite > > Oglase u nacrtima > Toliko sam vremena uložila da postavim oglase, preko 300 artikala sam imala, i sad su svi obrisani, deaktivirani i sl. Uopšte nisam pratila obavestenja. Da li mi možete odgovoriti da li se isti mogu vratiti. Mnogo je vremena uloženo da se svaki artikal fotografiše i premeri. > Ponovo sve to raditi nema puno smisla. > Zahvaljujem se! > OohLaLa Proverite u delu Neaktivni
2025 10 24
ADMINI,trepnite ako ste oteti .
2025 10 24
> ljilja70: > ADMINI,trepnite ako ste oteti . x-)
2025 10 24
> BrankaBaki: > > Esprit21: > > > BrankaBaki: > > > Posle ovo i odgovora nemaaa > > Pogledajte na aplikaciji banke da li se stvarno skinulo, ne gledajte sta pise na sajtu. I posaljite im skrinsot dokaza sa aplikacije banke da se skidalo vise puta. Pisite i Vandi. Ako je stvarno tako, ne mogu da kradu novac sa kartica i da onda ignorisu korisnike. > Pa tako sam i videla tako sto mi je skinulo sa kartice. Obavezno im se javite u DM i trazite refundaciju. Sad nesto gledam i vidim da oni koji su najvise zaradjivali od ovog sajta (preprodavci) su otisli sa istog cim je uvedeno ovo placanje. Njima je mnogo da daju 550, a zaradili ko zna koliko i jos su bili tolerisani dok su druge komercijalne profile gusili i blokirali. Sto znaci da ovaj sajt trebaju finansirati oni koji od njega ne zaradjuju nista, sto nece funkcionisati tako da nece ovaj sajt jos dugo ziveti ako je suditi po ovome. Jedino ako uloze u privlacenje novih korisnika, u sta sumnjam da hoce.
2025 10 24
Esprit21, ma kakva refundacija. Evo ja sam potegla to pitanje, jer sam platila najskuplji paket, koji mi ne radi. Naravno da mi nisu odgovorili na poruku.
2025 10 25
Veliki broj korisnika, uključujući i mene, uplatio je novac putem vašeg sistema za dopunu kredita / plaćanja kako bi mogli da postavljaju predmete na sajt. Međutim, nakon izvršene uplate, objava artikala nije moguća, a usluga koja je naplaćena nije pružena. S obzirom na to da ste primili uplate, a korisnicima niste omogućili korišćenje plaćene funkcionalnosti, time ste prekršili odredbe Zakona o zaštiti potrošača Republike Srbije (član 52 i 54 – neizvršena usluga i obmanjujuća poslovna praksa), kao i Zakona o elektronskoj trgovini (član 17 – obaveze pružaoca usluga informacionog društva). Zahtevamo da: 1. U najkraćem roku (najkasnije u roku od 7 radnih dana) omogućite normalno funkcionisanje naloga i objavu plaćenih oglasa, ili 2. Izvršite povraćaj uplaćenih sredstava svim pogođenim korisnicima. Ukoliko se problem ne reši u navedenom roku, korisnici će biti prinuđeni da se udruže radi pokretanja grupne tužbe i da slučaj prijave Tržišnoj inspekciji, Ministarstvu trgovine i Udruženju potrošača Srbije. Molim vas da što pre odgovorite na ovu pritužbu i navedete plan rešavanja problema.
2025 10 25
> MissCoffe: > Veliki broj korisnika, uključujući i mene, uplatio je novac putem vašeg sistema za dopunu kredita / plaćanja kako bi mogli da postavljaju predmete na sajt. Međutim, nakon izvršene uplate, objava artikala nije moguća, a usluga koja je naplaćena nije pružena. > S obzirom na to da ste primili uplate, a korisnicima niste omogućili korišćenje plaćene funkcionalnosti, time ste prekršili odredbe Zakona o zaštiti potrošača Republike Srbije (član 52 i 54 – neizvršena usluga i obmanjujuća poslovna praksa), kao i Zakona o elektronskoj trgovini (član 17 – obaveze pružaoca usluga informacionog društva). > Zahtevamo da: > 1. U najkraćem roku (najkasnije u roku od 7 radnih dana) omogućite normalno funkcionisanje naloga i objavu plaćenih oglasa, ili > 2. Izvršite povraćaj uplaćenih sredstava svim pogođenim korisnicima. > Ukoliko se problem ne reši u navedenom roku, korisnici će biti prinuđeni da se udruže radi pokretanja grupne tužbe i da slučaj prijave Tržišnoj inspekciji, Ministarstvu trgovine i Udruženju potrošača Srbije. > Molim vas da što pre odgovorite na ovu pritužbu i navedete plan rešavanja problema. Mnogi se pridruzuju ovoj objavi!!!!!! Ceka se odgovor i plan resavanja problema.
2025 10 25
> Esprit21: > > BrankaBaki: > > > Esprit21: > > > > BrankaBaki: > > > > Posle ovo i odgovora nemaaa > > > Pogledajte na aplikaciji banke da li se stvarno skinulo, ne gledajte sta pise na sajtu. I posaljite im skrinsot dokaza sa aplikacije banke da se skidalo vise puta. Pisite i Vandi. Ako je stvarno tako, ne mogu da kradu novac sa kartica i da onda ignorisu korisnike. > > Pa tako sam i videla tako sto mi je skinulo sa kartice. > Obavezno im se javite u DM i trazite refundaciju. > Sad nesto gledam i vidim da oni koji su najvise zaradjivali od ovog sajta (preprodavci) su otisli sa istog cim je uvedeno ovo placanje. Njima je mnogo da daju 550, a zaradili ko zna koliko i jos su bili tolerisani dok su druge komercijalne profile gusili i blokirali. Sto znaci da ovaj sajt trebaju finansirati oni koji od njega ne zaradjuju nista, sto nece funkcionisati tako da nece ovaj sajt jos dugo ziveti ako je suditi po ovome. Jedino ako uloze u privlacenje novih korisnika, u sta sumnjam da hoce. Nisu odustali komercijalni prodavci i oni sto prodaju na veliko, neki u jednom cugu postavljaju preko 200 predmeta. Logicki, zasto bi odustali kad oni robu nabavljaju u dzakovima i za njih je 550din. sica.
2025 10 26
Uplatila sam i ne mofu nista d apostvaim jer pise da moram oonovo da uplatim ne razumem
2025 10 26
Apel za admine, prosto je neverovatno da je sajt ovoliko spor, kao da smo se vratili 20 godina unazad... jos na kraju i ne otvori stranicu nego prikaze gresku na serveru krpica.... ovo je problem od kako sam ja na ovom sajtu, dajte molim Vas uradite nesto....
2025 10 26
> Lakimed: > Uplatila sam i ne mofu nista d apostvaim jer pise da moram oonovo da uplatim ne razumem Mnogo je nas sa istim problemom, koji se nazalost ne resava. Admini vise i ne odgovaraju na poruke
2025 10 26
1 2 ... 76 77 78 79 80 81 82 ... 116