Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> AnaDjxx: > > Esprit21: > > Koja je logika konkretno koriscena pa da neko ko ima svojih 35 stvari placa isto kao neko ko svaki drugi dan ili svake nedelje istresa dzakove robe? > > Nije li logicnije da se naplacuje provizija po prodatoj stvari nego ovo? Ili ako ce ostati na ovome, nije li logicnije da posto sajt ne moze biti ziv bez korisnika, da se svim korisnicima dozvoli odredjeni broj besplatnih oglasa (sve ispod jedne stranice je smesna cifra) npr. jedna stranica? A da se malo drugacije naplacuje ostatak, jer nije isto staviti 35 stvari i recimo 3500, a platiti isto. Neka se uvede da se placa po stranici ili svake 2 dodatne stranice da kostaju 2 evra, ako vec ne zelite onaj sistem provizije. > Nema kod njih nikakve logike vec duze vreme. Bitno da su izmislili naplacivanje, a to sto je opis predmeta KOBASICA vec godinu dana i sto su aktivne clanice sa preko 7 negativnih ocena (dve su mi se javile u prethodnih sedam dana) to njima nije bitno. Devojke su otvarale teme sa predlozima sta treba popraviti, bas se dosta clanica ukljucilo u temu i sta smo dobili? NISTA hahahah mislim da je cak jedan od predloga i bio neka vrsta clanstva, NARAVNO DA SU SE SAMO ZA TO UHVATILI, a sve ostalo izignorisali Ne znam čime su zaslužili uopste da im plaćamo bilo sta. Već 7,8 godina se maltretiram ovde i nista ne radi kako treba. Nebitno, svakako su završili sa mnom.
2025 10 21
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Da li postoji mogucnost placanja putem uplatnice ili je neophodna kartica?
2025 10 21
> BrankaBaki: > Posle ovo i odgovora nemaaa Pogledajte na aplikaciji banke da li se stvarno skinulo, ne gledajte sta pise na sajtu. I posaljite im skrinsot dokaza sa aplikacije banke da se skidalo vise puta. Pisite i Vandi. Ako je stvarno tako, ne mogu da kradu novac sa kartica i da onda ignorisu korisnike.
2025 10 22
> DOBAR-UKUS: > Čitajući komentare (ne sve )pošto vidim da se ova tema razvukla na 100 strana ... vidim da se nekim ljudima, nakon prve uplate sajtu, počela automatski, da se skida članarina bez njihovog znanja, ako sam dobro razumela ... što je vrlo opsano i meni deluje to kao krajnji cilj ovog sajta !!! > Što ovo pišem .... ovo me je podsetilo na jednu reklamu sa youtube u kojoj se pojavljivala tršava tamno plava i mršava devojka, koja je radila vežbe, jela zdravo .... čak i ne znam šta je tačno prodavala dal kurs vežbi ili dijetu ili sve to kombinovano .... opisala sam je detaljnije, jer se neko možda seća te reklame. Od te reklame nije se moglo živeti .... iskakala je iz svakog videa ... sve u svemu, bila je pre agresivna reklama. > Istražujući taj proizvod na netu, naletim na jedan sajt, na kome mogu da se ocenjuju ostali sajtovi i .... vidim da je taj sajt, gde je ta devojka, ocenjen sa najvećim brojem negativnih recenzija .... uglavnom su dobijali ocenu 1 ! > Zašto .... ne zbog lošeg proizvoda ili zbog neisporučivanja robe (roba je bila, ja mislim video program vežbi i dijeta, kombinacije namirnica koje brzo sagorevaju masti )..... nego što su kupcima, koji su već jednom kupili proizvod, skidali mesecima lovu sa kartice u vrednosti proizvoda .... neki su to primetili posle godinu dana, i što je još gore, nisu mogli sa bankom da lako reše taj problem bez gašenja kartica ! > Ovo meni najviše na to liči .... nažalost ! Dzabe vi objasnjavate ..juce sam pisala da ne uplacuju ali ne vredi prosto zene same srljaju u glupost i posle kukumacu kako su pokradene a non stop neka pita kako da uplati ..prosto neverovatno
2025 10 22
> KristinaKikiBg: > Pa i rekli su da se podaci cuvaju i da se pretplata automatski azurira svakog meseca. meni ovo nije jasno - sta ako ja jedan mesec hocu da prodajem i uplatim clanarinu, a naredni prosto ne zelim prodaju niti da kacim stvari, hocu samo da pregledam sajt i kupujem? kako mogu automatski da skidaju novac i ko je rekao da mi kao korisnici to prihvatamo?? ja ne znam sto se prosto svi kolektivno ne prebacio na drugi sajt a ne ovde da molimo za odgovore i jos placamo sajt koji ne radi.
2025 10 22
Ovo je drugi mesec da sam pretplacena i ne prodje dan da sajt normalno radi. Za sta placamo pretplatu ako ne mozemo normalno da koristimo usluge??
2025 10 22
...
upload
2025 10 22
Meni jos uvek nisu resili problem, platila sam najskuplju clanarinu, a ne mogu da postavim oglas, da korigujem cene, nista... samo mogu da posmatram
2025 10 22
Drage članice,što se toliko upinjete da plaćate i kumite admine da se obrate. To se ne događa i tačka. Sačekajte još neko vreme da vidite u kom pravcu će se ovaj jad razvijati,pa onda ili zbogom,ili plaćati (ako ima smisla). Meni iskreno puno znači svaka prodaja (nažalost),ali polagati toliku energiju i nerve zbog ovog haosa od sajta - čemu?
2025 10 22
Ja sam cekala dugo, tek sam 18. oktobra uplatila prvu clanarinu, jer imam puno jakni i kaputa za prodaju, a to se prodaje sad. Nisam mogla da ih postavim bez placene clanarine, samo iz tog razloga sam platila.
2025 10 22
Ja imam pitanje, naime imam 7 oglasa na sajtu, a ne dozvoljava mi da postavim novi i trazi mi plan nadogradnje. placen mi je pocetni paket od 10 oglasa. U cemu je problem?
2025 10 22
Ova situacija me podseća na ono kad je uvedeno pravljenje ličnih karata i pasoša preko e uprave. Došli ovi što su “digitalizovani” pa su se zakazali, zatekli one koji pojma nemaju o čemu se radi i došli rano ujutru da zauzmu pozicije u redu i plus ovima pao sistem i pojma nemaju kako da reše niti išta znaju uopšte pa su se zatvorili u one prostorije sa šalterima i ne proviruju da objasne ljudima o čemu se radi.
2025 10 22
Dali moogu dobiti racun da uplatim premium 550 dinara hvala
2025 10 23
Mozete uplatnicom, ali samo humanitano nekome, posto sajt nema svoj racun, oni to samo on line, modernizovali se. Humanitarno vam je sigurnije, korisnije, nekome je i sitno preko potrebno, a njihovo moderno skida svaki mesec, bez kontrole. Mislim, mozete kontrolisati, ali uz dobro poznavanje opcija on line uplata, snalazenja - preporucuje se kratki kurs pre upotrebe. Srecno vam bilo!
2025 10 23
Ha haaaa....ovo samo čitati i čuditi se koliko niko ne čita skoro 80 strana vec konstantno pitanja kako da uplate ...KOME DA UPLATITE POBOGU ...ovo da nije tužno bilo bi smešno...Katastrofa
2025 10 23
1 2 ... 75 76 77 78 79 80 81 ... 116