Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Zelim
2025 11 08
Katastrofa, ovaj problem je vrlo lako resiv trebaju da plate nekome da napravi sajt kako treba i resi bagove. To nije nuklearna fizika a bice dobro svima osim ako im nije u interesu da ljudi uplate pare i one strpaju sebi u dzep i prave se blesave.
2025 11 08
Vrlo nekorektno prema svim članovima je ponašanje admina. Nema ih da se udostoje da ovde odgovore na pitanja i neprofesionalan rad sajta,ali zato uredno brišu oglase zbog toga. Evo meni su obrisana 2 oglasa od sinoć samo zbog taga i što sam u drugom navela da imam 2 veličine istog artikla. Tudje greške ne prastaju, a za svoje ni izvinite ljudima kojima se skida novac neovlasceno sa kartica, ni objašnjenje.
2025 11 08
> Daisyblueee: > Vrlo nekorektno prema svim članovima je ponašanje admina. Nema ih da se udostoje da ovde odgovore na pitanja i neprofesionalan rad sajta,ali zato uredno brišu oglase zbog toga. Evo meni su obrisana 2 oglasa od sinoć samo zbog taga i što sam u drugom navela da imam 2 veličine istog artikla. Tudje greške ne prastaju, a za svoje ni izvinite ljudima kojima se skida novac neovlasceno sa kartica, ni objašnjenje. Ponasanje admina jeste vrlo nekorektno prema svim clanovima sto se tice ove teme i neodgovaranja na pitanja, zalbe itd. To stoji. Ali to nije izgovor da Vi radite kako Vam je volja i krsite pravila sajta. Kazete "tudje greske se ne prastaju", ocigledno je da niste napravili gresku jer ste ponovo okacili oglas sa laznim tagom. Ne mozete staviti tag "sa etiketom" ako predmet nema etiketu. I to je nekorketno i prema svima nama koji postujemo pravila a isto tako prema kupcima koji ako traze "predmet sa etiketom" ocigledno ne zele Vas predmet bez etikete.
2025 11 08
> Her_Fashion: > > Daisyblueee: > > Vrlo nekorektno prema svim članovima je ponašanje admina. Nema ih da se udostoje da ovde odgovore na pitanja i neprofesionalan rad sajta,ali zato uredno brišu oglase zbog toga. Evo meni su obrisana 2 oglasa od sinoć samo zbog taga i što sam u drugom navela da imam 2 veličine istog artikla. Tudje greške ne prastaju, a za svoje ni izvinite ljudima kojima se skida novac neovlasceno sa kartica, ni objašnjenje. > Ponasanje admina jeste vrlo nekorektno prema svim clanovima sto se tice ove teme i neodgovaranja na pitanja, zalbe itd. To stoji. > Ali to nije izgovor da Vi radite kako Vam je volja i krsite pravila sajta. Kazete "tudje greske se ne prastaju", ocigledno je da niste napravili gresku jer ste ponovo okacili oglas sa laznim tagom. Ne mozete staviti tag "sa etiketom" ako predmet nema etiketu. I to je nekorketno i prema svima nama koji postujemo pravila a isto tako prema kupcima koji ako traze "predmet sa etiketom" ocigledno ne zele Vas predmet bez etikete. Ispravite, nova sam i ne znam pravila i šta je dozvoljeno. A vi dodjete kao neki advokat koga niko nije pitao za mišljenje. Ajde opušteno i gledajte svoja posla 🫶
2025 11 08
> Daisyblueee: > > Her_Fashion: > > > Daisyblueee: > > > Vrlo nekorektno prema svim članovima je ponašanje admina. Nema ih da se udostoje da ovde odgovore na pitanja i neprofesionalan rad sajta,ali zato uredno brišu oglase zbog toga. Evo meni su obrisana 2 oglasa od sinoć samo zbog taga i što sam u drugom navela da imam 2 veličine istog artikla. Tudje greške ne prastaju, a za svoje ni izvinite ljudima kojima se skida novac neovlasceno sa kartica, ni objašnjenje. > > Ponasanje admina jeste vrlo nekorektno prema svim clanovima sto se tice ove teme i neodgovaranja na pitanja, zalbe itd. To stoji. > > Ali to nije izgovor da Vi radite kako Vam je volja i krsite pravila sajta. Kazete "tudje greske se ne prastaju", ocigledno je da niste napravili gresku jer ste ponovo okacili oglas sa laznim tagom. Ne mozete staviti tag "sa etiketom" ako predmet nema etiketu. I to je nekorketno i prema svima nama koji postujemo pravila a isto tako prema kupcima koji ako traze "predmet sa etiketom" ocigledno ne zele Vas predmet bez etikete. > Ispravite, nova sam i ne znam pravila i šta je dozvoljeno. A vi dodjete kao neki advokat koga niko nije pitao za mišljenje. Ajde opušteno i gledajte svoja posla 🫶 Pa ocigledno znate pravila s obzirom da znate tacno zbog cega su Vam obrisani predmeti. Niko ni Vas nije pitao za misljenje ni o Adminima ni o pravilima, pa ste ga eto napisali, javno, na forumu.
2025 11 08
> Her_Fashion: > > Daisyblueee: > > > Her_Fashion: > > > > Daisyblueee: > > > > Vrlo nekorektno prema svim članovima je ponašanje admina. Nema ih da se udostoje da ovde odgovore na pitanja i neprofesionalan rad sajta,ali zato uredno brišu oglase zbog toga. Evo meni su obrisana 2 oglasa od sinoć samo zbog taga i što sam u drugom navela da imam 2 veličine istog artikla. Tudje greške ne prastaju, a za svoje ni izvinite ljudima kojima se skida novac neovlasceno sa kartica, ni objašnjenje. > > > Ponasanje admina jeste vrlo nekorektno prema svim clanovima sto se tice ove teme i neodgovaranja na pitanja, zalbe itd. To stoji. > > > Ali to nije izgovor da Vi radite kako Vam je volja i krsite pravila sajta. Kazete "tudje greske se ne prastaju", ocigledno je da niste napravili gresku jer ste ponovo okacili oglas sa laznim tagom. Ne mozete staviti tag "sa etiketom" ako predmet nema etiketu. I to je nekorketno i prema svima nama koji postujemo pravila a isto tako prema kupcima koji ako traze "predmet sa etiketom" ocigledno ne zele Vas predmet bez etikete. > > Ispravite, nova sam i ne znam pravila i šta je dozvoljeno. A vi dodjete kao neki advokat koga niko nije pitao za mišljenje. Ajde opušteno i gledajte svoja posla 🫶 > Pa ocigledno znate pravila s obzirom da znate tacno zbog cega su Vam obrisani predmeti. Niko ni Vas nije pitao za misljenje ni o Adminima ni o pravilima, pa ste ga eto napisali, javno, na forumu. Čitam, ali nova sam pa ne znam bas sve. Uglavnom sam čitala forum gde vidim da vas ima dosta često sa mišljenjem za koje vas niko nista nije pitao. Tako da vas ljubazno molim da me zaobidjete i zakacite se za nekog drugog pošto meni do vašeg mišljenja nije stalo. Topli pozdrav 🫶
2025 11 08
Meni je zaista nebitno da li je Vama stalo ili ne 😂 Da sam napisala "Bravo", onda bi Vam itekako stalo jer ste došli ovde da izbacite frustracije i pritom pokupite malo validacije. Rekla sam već sve što sam imala, a ako niste sposobni da prihvatite kritike, onda možda bolje da ne pišete ništa. "Topli pozdrav " 🙃
2025 11 08
> Her_Fashion: > Meni je zaista nebitno da li je Vama stalo ili ne 😂 > Da sam napisala "Bravo", onda bi Vam itekako stalo jer ste došli ovde da izbacite frustracije i pritom pokupite malo validacije. > Rekla sam već sve što sam imala, a ako niste sposobni da prihvatite kritike, onda možda bolje da ne pišete ništa. "Topli pozdrav " 🙃 I dalje vi sa vašom pasivnom agresijom😔ali imam razumevanja. Svako dobro
2025 11 08
Uplatila sam tek nedavno od kad je proradilo Premium paket. Funkcionise sve iako sam primetila mnogo manje pregleda. Da li se i ostalima cini? Intresevoanje je izgleda bas opalo
2025 11 08
> La_buena_ena: > Uplatila sam tek nedavno od kad je proradilo Premium paket. > Funkcionise sve iako sam primetila mnogo manje pregleda. Da li se i ostalima cini? > Intresevoanje je izgleda bas opalo Mali broj pregleda je problem još od kad su radili redizajn sajta, pre godinu dana. Moguće da je u zadnjih recimo 2 nedelje još manje, ali vrv zbog toga što je bilo maltene nemoguće pristupiti sajtu u toku radova.. Admin na Krpice HR je u nekoj temi rekla da prikazan broj pregleda nije "realan" zbog nekog bug-a gde se pregledi sa prve (homepage) stranice ne regitruju, tj. klikovi, ali da se zato registruju oni iz kategorija/direkt sa profila i da će to popraviti. Ne znam koliko je to tačno, s obzirom da je meni, osim broja pregleda opao i broj omiljenih (mada možda jednostavno predmeti koje sad postavljam nisu toliko traženi kao oni koje sam postavljala pre) ali to je ono što sam pročitala, pa prenosim.
2025 11 08
@AdminMK DELEN Samo da privučem pažnju, nestao mi je VIP 😂❤ (Morala sam) EDIT: Sad radi
2025 11 09
Da li se, kada se odlucimo i platimo da predjemo na neki od paketa, svakog meseca po automatizmu naplacuje za taj paket ili nakon mesec dana ponovo mi iniciramo paket i ponovo placamo?
2025 11 09
> Her_Fashion: > @AdminMK DELEN > Samo da privučem pažnju, nestao mi je VIP 😂❤ > (Morala sam) Ciao, ciao, moram Vas da pitam, jer ste najmerodavniji.. Naime, dobila sam sa hrvatskog sajta moje krpice da imam pravo na besplatne VIP usluge. Jel to ok ili je neka obmana? Zasto sa hrvatskog sajta? I to se desava vec drugi mesec za redom .. Pritom, ni ne znam da aktiviram VIP, niti sam ikada koristila tu uslugu. Hvalaaa unapred, srdacan pozdrav.
2025 11 09
> Recitatorka95: > Da li se, kada se odlucimo i platimo da predjemo na neki od paketa, svakog meseca po automatizmu naplacuje za taj paket ili nakon mesec dana ponovo mi iniciramo paket i ponovo placamo? Mozete da menjate paket
2025 11 09
1 2 ... 83 84 85 86 87 88 89 ... 116