Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> ORAHMED: > Posle prodaje , predmet se briše ( posle klika na OZNAČI KAO PRODATO). Nekim članicama, vidim na sajtu, predmet i dalje ostaje, označen kao PRODATO ( datumi su iz ovog meseca). Molila bih članice za pojašnjenje, ako znaju. Na profilu predmeta nema, ali sajtom jos uvek luta kao uklet.
2025 11 21
:')
2025 11 21
> srebrna: > Meni je prestrašno neodgovaranje admina, nerešavanje problema kao što je Ubavkin i to što naplaćuju usluge koje nisu u stanju da pruže. > Rekoše 2 meseca prilagođavanja, to se završilo 01 novembra a sve je manje-više isto kao ranije, sa tim da sada to i naplaćuju iako i dalje baguje, zakucava, neće da ubacuje fotke i svašta još o čemu kukamo. > Poboljšanja korisničkog iskustva nema ni na vidiku. > Svakako kada rešim da kačim nove predmete uplatiću plan ali sa virtuelnom karticom jer nemam poverenja uopšte. > Prema MK nas drži sentiment, da se pojavi Vinted sve bi odlepršale odavde bez ove nostalgičnosti kako volimo ovaj sajt, kako je poseban, kako smo zajednica i te nebuloze. Slazem se skroz. Ja sam cim je krenula naplata uplatila 550din i sajt vise nije radio nego sto jeste a i pregleda nikad manje tako da sam smanjila paket bar za sad. Inace, pojavio se novi sajt, zove se slicno kao vinted, ja sam napravila profil pre neke dve nedelje i vec prodala lot od dva dzempera. Sajt je skroz besplatan i super radi (bar za sad). Cak sam dobila i upit za jedan predmet i kad sam probala da odgovorim, vidim da je taj profil blokiran i odmah sam dobila email da su uklonili taj profil jer je scam u pitanju
2025 11 21
Ovaj sajt je bio odlicno mesto za prodaju i kupovinu. Admimi, zasto ste ga upropastili, dirali, prepravljali, inovirali, uvodili bezocne reklame, uvodili clanarine koje funkcionisu kao da se pijani lemur igra programiranjem, zasto, zasto, zaaaaaastooooo???
2025 11 21
> Kat2911: > > srebrna: > > Meni je prestrašno neodgovaranje admina, nerešavanje problema kao što je Ubavkin i to što naplaćuju usluge koje nisu u stanju da pruže. > > Rekoše 2 meseca prilagođavanja, to se završilo 01 novembra a sve je manje-više isto kao ranije, sa tim da sada to i naplaćuju iako i dalje baguje, zakucava, neće da ubacuje fotke i svašta još o čemu kukamo. > > Poboljšanja korisničkog iskustva nema ni na vidiku. > > Svakako kada rešim da kačim nove predmete uplatiću plan ali sa virtuelnom karticom jer nemam poverenja uopšte. > > Prema MK nas drži sentiment, da se pojavi Vinted sve bi odlepršale odavde bez ove nostalgičnosti kako volimo ovaj sajt, kako je poseban, kako smo zajednica i te nebuloze. > Slazem se skroz. Ja sam cim je krenula naplata uplatila 550din i sajt vise nije radio nego sto jeste a i pregleda nikad manje tako da sam smanjila paket bar za sad. > Inace, pojavio se novi sajt, zove se slicno kao vinted, ja sam napravila profil pre neke dve nedelje i vec prodala lot od dva dzempera. Sajt je skroz besplatan i super radi (bar za sad). Cak sam dobila i upit za jedan predmet i kad sam probala da odgovorim, vidim da je taj profil blokiran i odmah sam dobila email da su uklonili taj profil jer je scam u pitanju Napisite mi u inbox kako se zove taj sajt. Hvala Sto se mene tice jos u decemru placam clanarinu ovde. Januar preskacem, a posle cu da vidim.
2025 11 21
Kako funkcioniše uplata? Ima li neko iskustva sa tim?
2025 11 21
> Kat2911: > > srebrna: > > Meni je prestrašno neodgovaranje admina, nerešavanje problema kao što je Ubavkin i to što naplaćuju usluge koje nisu u stanju da pruže. > > Rekoše 2 meseca prilagođavanja, to se završilo 01 novembra a sve je manje-više isto kao ranije, sa tim da sada to i naplaćuju iako i dalje baguje, zakucava, neće da ubacuje fotke i svašta još o čemu kukamo. > > Poboljšanja korisničkog iskustva nema ni na vidiku. > > Svakako kada rešim da kačim nove predmete uplatiću plan ali sa virtuelnom karticom jer nemam poverenja uopšte. > > Prema MK nas drži sentiment, da se pojavi Vinted sve bi odlepršale odavde bez ove nostalgičnosti kako volimo ovaj sajt, kako je poseban, kako smo zajednica i te nebuloze. > Slazem se skroz. Ja sam cim je krenula naplata uplatila 550din i sajt vise nije radio nego sto jeste a i pregleda nikad manje tako da sam smanjila paket bar za sad. > Inace, pojavio se novi sajt, zove se slicno kao vinted, ja sam napravila profil pre neke dve nedelje i vec prodala lot od dva dzempera. Sajt je skroz besplatan i super radi (bar za sad). Cak sam dobila i upit za jedan predmet i kad sam probala da odgovorim, vidim da je taj profil blokiran i odmah sam dobila email da su uklonili taj profil jer je scam u pitanju Koji je to sajt?
2025 11 21
Prelazim na novi sajt i okušaću "sreću"🫡 tamo. Od tugovanja za starim vremenima na ovom sajtu nema vajde.
2025 11 22
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Hocu ovaj Sarter za 150din mesecno
2025 11 23
> AdminMK: > ČESTA PITANJA > 1. Moram li odmah odabrati paket? > Ne. Novi korisnici mogu besplatno objaviti do 3 oglasa. > Postojeći korisnici dobice 2 meseca za prilagodjavanje. Tokom tog perioda mogu odlučiti hoće li ostati na besplatnoj verziji (do 3 oglasa) ili aktivirati jedan od paketa. > 2. Šta će se dogoditi s mojim oglasima ako ih imam više od 3? > Ako ne odaberete paket, svi oglasi iznad limita od 3 biće prebačeni u “Nacrt” (draft). > Oglasi u nacrtu neće biti vidljivi drugima, a nakon 14 dana će se automatski izbrisati, osim ako ih ponovno ne aktivirate uz odabir paketa. > 3. Šta ako želim objaviti više oglasa? > Možete odabrati jedan od sledećih pretplatničkih paketa: > *Starter – 150 rsd mesecno - do 10 aktivnih oglasa > *Pro – 350 rsd mesecno - do 30 aktivnih oglasa > bez reklama, 20 kredita mesečno > *Premium – 550 rsd mesecno - neograničen broj oglasa > bez reklama, personalizacija profila, 100kredita mesečno > > 4. Kako mogu promeniti svoj paket? > U bilo kojem trenutku možete: > - Preći na veći paket (upgrade) – razlika u ceni obračunava se za tekući mesec (npr. ako imate Starter za 150 rsd i pređete na Premium za 550 rsd, naplaćuje se 400 rsd razlike za taj mesec). > - Smanjiti paket (downgrade) – plan ostaje aktivan do kraja tekućeg meseca, a novi paket kreće sledeći mesec. > 5. Gde mogu upravljati pretplatom? > U postavkama korisničkog računa biće novi odeljak “Pretplata”, gde možete: > - Imati uvid u svoj trenutni paket > - Nadograditi ili otkazati pretplatu > - Ažurirati podatke za plaćanje > - Videti istoriju plaćanja i promene paketa Zelim odmah da aktivaram svoje neaktivne artikle i platim 550 dinara.
2025 11 25
Zasto i dalje citirate poruku sa planovima i pisete brojeve ili da zelite?
2025 11 25
> Esprit21: > Zasto i dalje citirate poruku sa planovima i pisete brojeve ili da zelite? Valjda misle da ce magicno samo da se ukljuci ili jednostavno ne znaju kako se uplacuje clanarina.
2025 11 25
U tom slucaju je bolje da ne uplacuju nista dok ne savladaju osnove koriscenja interneta, sajtova i placanja.
2025 11 25
Ja tražim opciju gde da ugasim svoj nalog ovde i ne vidim nigde...
2025 11 26
> ivalentinaa: > Ja tražim opciju gde da ugasim svoj nalog ovde i ne vidim nigde... nema,vecno smo zarobljeni i zaduzeni :) :)
2025 11 26
1 2 ... 88 89 90 91 92 93 94 ... 116