Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

I ja sam uplatila i ne funkcioniše, ne mogu ništa da postavim. Niti mi je na mejl stigao odgovor. Mislim da treba neko ko ume da napravi isti sajt koji će funkcionisati, pa da svi pređemo grupno odavde tamo. Lako je naplatiti, a teško poštovati i biti profesionalan. Najpoštenije bi bilo da se od svakog prodatog modela ugrade oko 50din. To bi im donelo mnogo više novca, jer od ovih što istresaju džakove robe bi mogli baš lep novac mesečno da uzmu, pošto im je to cilj. Što prodaju, neka i naplate, a ne svi da plaćaju isto. Nekog meseca nisam u mogućnosti da budem aktivna, a ne želim da izgubim oglase koje sam postavila.
2025 12 01
> Her_Fashion: > Postavke>planovi>otkažite pretplatu Članice koje pišu da su tako otkazale se žale da im i dalje naplaćuju. Objašnjavala je članica srebrna na nekoliko strana ranije da se ide na “ažurirajte način plaćanja,” zatim cancel subscription. Na taj način se otkaže pretplata kod stripe-a i ne bi trebalo da više skidaju novac.
2025 12 02
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno 3
2025 12 03
Ja ne vidim nikakve boljitke.. sajt baguje vise no pre, nekad satima ne mogu da udjem na isti, takodje poruke nekad uopste ne mogu da se posalju. Ne znam sta placamo?
2025 12 05
Kako to da vam skidanje clanarine savrseno funkcionise,a sajt predivno? Stvarno sjajno.
2025 12 06
Molim Vas uradite nesto povodom brzine sajta, otvara stranice pola sata i na kraju ne otvori... bas frustrira
2025 12 06
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Slazem se
2025 12 06
Skroz neprofesionalno i nekorektno. Jedino šta vam ide dobro tj odlično je naplata članarine. Tu nema čekanja,nema bagova. Sajt je u totalnoj katastrofi,gori nego ikada. Danas je četvrti dan da ne mogu uopšte da ga koristim a biće ih ko zna koliko još. I tako svaki mesec...od 30 dana plaćene članarine,15 dana sajt mrtav. Bilo bi ok da bar produžite trajanje članarine za broj dana koliko je sajt bio nefunkcionalan pošto je sasvim jasno da nikakvog poboljšanja nema niti će ga ikada biti.
2025 12 06
Katastrofa,,danima sajt ne radi uopste,,..
2025 12 07
> AdminMK: > ČESTA PITANJA > 1. Moram li odmah odabrati paket? > Ne. Novi korisnici mogu besplatno objaviti do 3 oglasa. > Postojeći korisnici dobice 2 meseca za prilagodjavanje. Tokom tog perioda mogu odlučiti hoće li ostati na besplatnoj verziji (do 3 oglasa) ili aktivirati jedan od paketa. > 2. Šta će se dogoditi s mojim oglasima ako ih imam više od 3? > Ako ne odaberete paket, svi oglasi iznad limita od 3 biće prebačeni u “Nacrt” (draft). > Oglasi u nacrtu neće biti vidljivi drugima, a nakon 14 dana će se automatski izbrisati, osim ako ih ponovno ne aktivirate uz odabir paketa. > 3. Šta ako želim objaviti više oglasa? > Možete odabrati jedan od sledećih pretplatničkih paketa: > *Starter – 150 rsd mesecno - do 10 aktivnih oglasa > *Pro – 350 rsd mesecno - do 30 aktivnih oglasa > bez reklama, 20 kredita mesečno > *Premium – 550 rsd mesecno - neograničen broj oglasa > bez reklama, personalizacija profila, 100kredita mesečno > > 4. Kako mogu promeniti svoj paket? > U bilo kojem trenutku možete: > - Preći na veći paket (upgrade) – razlika u ceni obračunava se za tekući mesec (npr. ako imate Starter za 150 rsd i pređete na Premium za 550 rsd, naplaćuje se 400 rsd razlike za taj mesec). > - Smanjiti paket (downgrade) – plan ostaje aktivan do kraja tekućeg meseca, a novi paket kreće sledeći mesec. > 5. Gde mogu upravljati pretplatom? > U postavkama korisničkog računa biće novi odeljak “Pretplata”, gde možete: > - Imati uvid u svoj trenutni paket > - Nadograditi ili otkazati pretplatu > - Ažurirati podatke za plaćanje > - Videti istoriju plaćanja i promene paketa Ja sam uplatila a150din ali i dalje ne mogu kacito 10artikala. Sa racuna je skinuto ali mi stoji kao da nije proslo. To je bilo pre mesec dana
2025 12 08
Kad se plati naprimer 150din Kako da, aktiviram to
2025 12 08
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK Na koji racun se uplacuje?
2025 12 08
Uplatila 550din, uredno mi je skinut novac sa računa a ne mogu da postavljam predmete već treći dan
2025 12 08
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Kako mogu uplatiti za premium paket?
2025 12 08
Downfall
2025 12 08
1 2 ... 91 92 93 94 95 96 97 ... 116