Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

550 rsd
2025 12 15
Ako nekoga zanima kako se otkazuje pretplata, evo objašnjenja: kliknite na Ažurirajte način plaćanja, otvoriće se novi prozor na Stripe platformi, tu kliknite na Cancel subscription i još jednom na Cancel subscription da potvrdite. Onda selektujte bilo koji razlog za otkazivanje naplate i to je to. Nakon toga možete kliknuti na Otkažite pretplatu. Možda može i obrnutim redom, ja sam uradila ovako kako sam objasnila i slikala sve korake. Pokušaću da ubacim sliku objašnjenja sa svim koracima otkazivanja na Stripe platformi, samo ne znam koliko će se videti na slici.
2025 12 15
Evo slike sa svim koracima. Nadam se da može da se vidi.
upload
2025 12 15
Hvala! Ovde je stvarno lepo objašnjeno, šteta što nema opcija da se "pinuje" post. Pošto se za sada same snalazimo, od admina ni traga ni glasa. Vidim temu posle dužeg vremena, i dalje pitanja kako se uplaćuje, a 95. strana ,:)
2025 12 15
I dalje nikakvog saopstenja od strane administacije, a i dalje isti problemi, Uzas
upload
2025 12 15
Od samog pocetka placam pretplatu, svaki mesec samo skine Da li se nekom desilo da mu polovina oglasa zavrsi u nacrte i ponovo svaki mora da obnavljuje? Sajt je svakim danom sve gori….
2025 12 16
> AdminMK: > 6. Šta su "krediti"? > Krediti su digitalna valuta na Mojekrpice koju možete koristiti za: > Isticanje oglasa > Povećanje vidljivosti > Pristup dodatnim pogodnostima > 7. Šta ako pokušam objaviti oglas, a nemam paket ili sam dostigao limit? > Pojaviće vam se obaveštenje (popup) da ste dostigli svoj limit. Ponudiće vam opciju da aktivirate ili nadogradite paket i nastavite s objavom. > 8. Šta je “Nacrt” (draft)? > “Nacrt” je privremeno spremište za oglase koje ne možete trenutno objaviti jer ste dostigli svoj limit. > Ti oglasi nisu vidljivi drugim korisnicima > Ako ih ne aktivirate kroz 14 dana biće izbrisani > 9. Gde mogu videti stanje svog računa? > U korisničkom profilu možete videti: > Trenutno plaćeni paket > Preostali broj oglasa > Preostale kredite > Oglase u nacrtima Čim sam se ulogovala2i poslala podatke bro kartice i računa stigao mi je sms sumnjivog sadržaja takodje navodni kupac koji mi je tražio detaljne podatke o kartici i mom mejlu
2025 12 16
> Esprit21: > I dalje nikakvog saopstenja od strane administacije, a i dalje isti problemi, Uzas Meni se isto desilo
2025 12 16
Prevara,sreca te je bilo sumnjivo! Prevaranti profesionalci,vrbuju uglavnom nove clanove. Broj kartice i slicno se ne ostavljaju pojedincima!
2025 12 17
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 12 18
A sta ako uplatim premium plan i ne dobijem ga i pisem mejlove, a i ovde sam adminu pisala, uplatila sam jos 9. , prethodna 2 puta je radilo, treci put placam ne mogu da stavljam stvari
2025 12 18
> Kacica23: > Od samog pocetka placam pretplatu, svaki mesec samo skine > Da li se nekom desilo da mu polovina oglasa zavrsi u nacrte i ponovo svaki mora da obnavljuje? > Sajt je svakim danom sve gori…. Ja uplatila jos 9. Pretplatu kao da je nisam platila, pislaa i adminu j mejlove
2025 12 18
> Jokkss00: > A sta ako uplatim premium plan i ne dobijem ga i pisem mejlove, a i ovde sam adminu pisala, uplatila sam jos 9. , prethodna 2 puta je radilo, treci put placam ne mogu da stavljam stvari Pa nista, niko vam nece odgovoriti, niti resiti problem. Isto mi se desilo proslog meseca, proradilo je tek kad je istekao taj neradeci plan, i kad su mi skinuli novac za novi.
2025 12 18
Kako da sa manjeg plana predjem na veci plan? da promenim plan
2025 12 18
> ubavkam: > > Jokkss00: > > A sta ako uplatim premium plan i ne dobijem ga i pisem mejlove, a i ovde sam adminu pisala, uplatila sam jos 9. , prethodna 2 puta je radilo, treci put placam ne mogu da stavljam stvari > Pa nista, niko vam nece odgovoriti, niti resiti problem. Isto mi se desilo proslog meseca, proradilo je tek kad je istekao taj neradeci plan, i kad su mi skinuli novac za novi. Raspad sistema, ali makar znamo šablon.
2025 12 18
1 2 ... 93 94 95 96 97 98 99 ... 116