Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> EnaElena: > Imam pitanje. Sta sa nama koji kupujemo ali ne prodajemo na sajtu? To i mene interesuje🤔
2025 08 18
> Dinnnnanp: > A mogli biste uvesti opciju plaćanja virmanom ili IPS, iskreno nikako ne volim plaćanje karticom😉 I ja se slazem sa Vama, S obzirom na ceste probleme bagovanja,hakovanje povezana sa MK bilo bi dobro da imamo I ovu opciju
2025 08 18
> Papricica: > Verovatno je bilo pomenuto, a da li je neko razmišljao da uvedete proviziju na prodat predmet? Po meni bi to bila najpametnija opcija. Ako sam ove god , tj za ovih u 8 meseci prodala 4 predmeta i jedan poklonila. Meni se ne isplati da godišnje plaćam 7440 din. Mesecno 550 i proviziju na uplati u posti 70 din. Ukupno godišnje 7440 din.
2025 08 18
> JasnaVujic: > > Papricica: > > Verovatno je bilo pomenuto, a da li je neko razmišljao da uvedete proviziju na prodat predmet? > Po meni bi to bila najpametnija opcija. Ako sam ove god , tj za ovih u 8 meseci prodala 4 predmeta i jedan poklonila. Meni se ne isplati da godišnje plaćam 7440 din. Mesecno 550 i proviziju na uplati u posti 70 din. Ukupno godišnje 7440 din. Pa neće ni moći da se uplati u Pošti, samo online, tako da te provizije neće biti, ali dobro, ne menja nešto preterano cenu
2025 08 18
> Her_Fashion: > > JasnaVujic: > > > Papricica: > > > Verovatno je bilo pomenuto, a da li je neko razmišljao da uvedete proviziju na prodat predmet? > > Po meni bi to bila najpametnija opcija. Ako sam ove god , tj za ovih u 8 meseci prodala 4 predmeta i jedan poklonila. Meni se ne isplati da godišnje plaćam 7440 din. Mesecno 550 i proviziju na uplati u posti 70 din. Ukupno godišnje 7440 din. > Pa neće ni moći da se uplati u Pošti, samo online, tako da te provizije neće biti, ali dobro, ne menja nešto preterano cenu Ne menja nista provizija na cenu.
2025 08 18
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK Kad krece placanje?
2025 08 18
Vec duze vreme se ne isplati prodavati ili kupovati nesto na sajtovma, postarine su poskupele, sada se naplacuju i clanarine… Jedino ako je predmet ispod svake cene, ili ako je neko iz istog grada pa moze licno da se preuzme. To je moje licno iskustvo.
2025 08 18
Apsolutno gramzivo rešenje. Naplaćivanje članarine za jedva funkcionalni sajt, sa jedva nekim pregledima, sa korisničkom "podrškom" kojoj sam mislim 4 puta pisala i dobila tačno 0 odgovora. Mislim da nam je svima jasno da je ovo jedino motivisano pokušajem dobre zarade, dok će korisnicima doneti jedno veliko ništa. Pa, dobro, ni prvi ni poslednji sajt koji će zbog lošeg poslovanja završiti verovatno polu-napušten. Jedino fer rešenje je naplaćivanje provizije od prodatih predmeta, sve ostalo je bezobrazluk. Ali zašto imam osećaj da vlasniku/vlasnicima sajta nije bitno korisničko iskustvo :|
2025 08 18
Bravo devojke na pitanjima! Pratim temu i vagam da li je pametno ostati na ovom sajtu, baš sam planirala da ubacim još predmeta a svakako bih i kupovala, može ovde da se nađe dosta toga za manji novac tako da je i to ušteda. Pritom, već sam pisala drage su mi MK. Volela bih da nam se Admin obrati uskoro sa još nekim info, pre svega da li će se rešiti bagovi na sajtu koje smo ovde pisale, članarinu svakako većina članica ne vidi kao primarni problem (ne ulazim u pakete koji su napravljeni to je moglo bolje). Takođe ako plaćamo naloge, a oni budu hakovani šta onda? Meni stalno izlazi da je data leak bio sa kredencijalima.
2025 08 18
I dalje ni slovo od administratora.....Toliko o postovanju svih onih koji koriste ovaj sajt.
2025 08 18
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 08 18
UX / Navigacija sajta je u strasno losem stanju... 20 menija i autoplay reklama da bi dosli do bilo kakvog normalnog zakljucka... Clanarine su okej, ali ako vec dodatno placamo molim vas da se malo potrudite oko generalnog navodjenja kroz sajt.
2025 08 19
I ja ne prodam po dva meseca nista… a uplaticu 1100din….apsurd
2025 08 19
Mislim da nije fer i da će dosta ljudi odustati od ovog sajta
2025 08 19
Adminiiiiiiiii!!!! Vidim da ste tu,ali od vas ni reči. Može li neki komentar,podstrek,bilo šta...?
2025 08 19
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 112