Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Bravo... par poslednjih postova gađaju u centar... preostaje mi još oko mesec dva da pokupujem bar deo iz omiljenih predmeta i to je to... sta drugo...
2025 08 16
> Stanka86: > @Her_Fashion Jasno sve, ali ako ces da naplacujes clanstvo, takve stvari vise ne bi smele da se dogadjaju. A ja iz prilozenog do sad nisam bas ubedjena u to. Znam, ali ovo je već 11 strana na temi, izneli smo već kritike za (ne)funkcionalnost sajta, nedostupnost admina, ne fer sistem članarina i sve ostalo, pokrivena je tema uzduž I popreko. Samo sam htela da dodam nešto konstruktivno, pa možda neko I pročita.😅
2025 08 16
U celoj ovoj priči ja vidim i jednu DOBRU stvar: nestaće svi oni nepostojeći predmeti i “prodavci magle”, koji na svojim profilima drže predmete koje uopšte nemaju, ili koje su odaaavno prodali. Takodje će nestati i predmeti koji su odavno postavljeni na sajt i čiji se vlasnici godinama nisu logovali.
2025 08 16
> urmatuman: > I gde ja sad da nadjem jedno milionče da pokupujem sve što sam dodala u “omiljeno” dok oglasi nisu nestali? Aj krenite sa tim novim sistemom, recimo, 1. januara. Nije nam ovo dovoljno da se prilagodimo 😃 😱😭😭😭😭
2025 08 16
Verovatno je bilo pomenuto, a da li je neko razmišljao da uvedete proviziju na prodat predmet?
2025 08 17
> Papricica: > Verovatno je bilo pomenuto, a da li je neko razmišljao da uvedete proviziju na prodat predmet? Sustina je pomenuta na pocetku, od nefer modela clanstva do predloga kako bi to trebalo da izgleda, izmedju ostalog i provizija na prodat predmet i mnogo toga sto se kasnije ponavljalo ili objasnjavalo, ali dzabe svaka prica kada admini odbijaju komunikaciju sa clanovima. Ostaje nam samo da gledamo iz prikrajka razvoj situacije. Moje neko misljenje je da ako ne promene taj model i ne dodje do poboljsanja funkcionalosti, bezbednosti i UI, deo clanova ce da pokupi "prnje" i ode, ostatak ce da placa u nadi da ce sada kada dosta njih ode njima da krene. Ako se ispostavi da su platili tezgu u poslednjem redu, a da prve redove zauzimaju dzakovi onda ce i oni da dignu sidro. Sledecih par meseci ce da odluce buducnost sajta. Ako se pokaze kao fail verovatno ce doci do gasenja jer im nije prvi fail po redu.
2025 08 17
> AdminMK: > ČESTA PITANJA > 1. Moram li odmah odabrati paket? > Ne. Novi korisnici mogu besplatno objaviti do 3 oglasa. > Postojeći korisnici dobice 2 meseca za prilagodjavanje. Tokom tog perioda mogu odlučiti hoće li ostati na besplatnoj verziji (do 3 oglasa) ili aktivirati jedan od paketa. > 2. Šta će se dogoditi s mojim oglasima ako ih imam više od 3? > Ako ne odaberete paket, svi oglasi iznad limita od 3 biće prebačeni u “Nacrt” (draft). > Oglasi u nacrtu neće biti vidljivi drugima, a nakon 14 dana će se automatski izbrisati, osim ako ih ponovno ne aktivirate uz odabir paketa. > 3. Šta ako želim objaviti više oglasa? > Možete odabrati jedan od sledećih pretplatničkih paketa: > *Starter – 150 rsd mesecno - do 10 aktivnih oglasa > *Pro – 350 rsd mesecno - do 30 aktivnih oglasa > bez reklama, 20 kredita mesečno > *Premium – 550 rsd mesecno - neograničen broj oglasa > bez reklama, personalizacija profila, 100kredita mesečno > > 4. Kako mogu promeniti svoj paket? > U bilo kojem trenutku možete: > - Preći na veći paket (upgrade) – razlika u ceni obračunava se za tekući mesec (npr. ako imate Starter za 150 rsd i pređete na VIP za 550 rsd, naplaćuje se 400 rsd razlike za taj mesec). > - Smanjiti paket (downgrade) – plan ostaje aktivan do kraja tekućeg meseca, a novi paket kreće sledeći mesec. > 5. Gde mogu upravljati pretplatom? > U postavkama korisničkog računa biće novi odeljak “Pretplata”, gde možete: > - Imati uvid u svoj trenutni paket > - Nadograditi ili otkazati pretplatu > - Ažurirati podatke za plaćanje > - Videti istoriju plaćanja i promene paketa Ne mogu pronaći taj deo pretplata
2025 08 17
Pa dobro,admini,hoćete li i dalje samo posmatrati ispovest članica ili ćete se udostojiti da se i obratite,objasnite,razmenite po koje slovo sa članovima? Ja nikako ne mogu da shvatim koju taktiku imate u mislima. Da li vama neko brani da komunicirate sa nama? Da li vam je zabranjeno da pomognete?
2025 08 17
Zar članovi ne zaslužuju bar malo poštovanja,koji su dali vernost ovom sajtu?
2025 08 17
Dosla sam samo da vidim da li se neko od admina udostojio da odgovori na bilo sta. Odgovor je naravno, ne. Zeznuli su i SNS sa bezobrazlukom i bolom u q.
2025 08 17
> Esprit21: > > Papricica: > > Verovatno je bilo pomenuto, a da li je neko razmišljao da uvedete proviziju na prodat predmet? > Sustina je pomenuta na pocetku, od nefer modela clanstva do predloga kako bi to trebalo da izgleda, izmedju ostalog i provizija na prodat predmet i mnogo toga sto se kasnije ponavljalo ili objasnjavalo, ali dzabe svaka prica kada admini odbijaju komunikaciju sa clanovima. > Ostaje nam samo da gledamo iz prikrajka razvoj situacije. Moje neko misljenje je da ako ne promene taj model i ne dodje do poboljsanja funkcionalosti, bezbednosti i UI, deo clanova ce da pokupi "prnje" i ode, ostatak ce da placa u nadi da ce sada kada dosta njih ode njima da krene. Ako se ispostavi da su platili tezgu u poslednjem redu, a da prve redove zauzimaju dzakovi onda ce i oni da dignu sidro. Sledecih par meseci ce da odluce buducnost sajta. Ako se pokaze kao fail verovatno ce doci do gasenja jer im nije prvi fail po redu. Admin... Od maja čekam odgovor na pitanje. Svakako meni barem ovo deluje da će sa sajta otići sve žene koje nisu komercijalni preprodavci. Ima sajtova sa gomilom dobrih rešenja, mogu da prekopiraju nešto od njih.
2025 08 17
Super i treba naplacivati, ali onda dovedite sajt u red, uklonite bug-ove, vise funkcionalsti vam ne radi kako treba..a o bezbednosti ni da ne pricamo, kredencijali su mi nekoliko puta bili deo data breach-eva, pa postavlja se pitanje koliko ce i ta funkcionalnost naplavicanja biti bezbedna?!
2025 08 17
550 dinara mesečno je sasvim razumna cena.
2025 08 17
A mogli biste uvesti opciju plaćanja virmanom ili IPS, iskreno nikako ne volim plaćanje karticom😉
2025 08 17
Drage članice, imam pitanje: gde se nalazi opcija Moj novčanik? Ja tu opciju uopšte ne vidim na svom profilu.
2025 08 18
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 112