Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Stanitslava22: > Što jes' jes' Her :') > Nikako da pročitamo. Odnosi se uglavnom na ove što upadaju na temu kao da su pali sa Marsa i pišu: "GDE DA PLATIM MoLiM vaS" 😂
2025 08 20
Pitanje u vezi paketa oglasa Da li neko može da mi objasni – ako uzmem paket od 10 aktivnih oglasa, i prodam jedan predmet (pa mi ostane 9 aktivnih oglasa), da li u tom mesecu mogu da postavim još jedan novi oglas? 😄
2025 08 20
Ja polako brišem svoje stvari, tako da ce ce od mojih 8 stranica biti samo 2 toliko, ne pada mi na pamet da placa clanarinu, jer ima nas koje nigde ne radimo, nemamo prihode vec nam ovo bio jedini nacin da nešto zaradimo, stvarno bezobrazluk a mozda izbrišem i ceo Garderober 😡
2025 08 21
Nisam sigurna gde mogu da prijavim profil Sisterrrrns, koji je kako vidim varao devojke, bas kao i mene.
2025 08 21
> MarianneMary: > Meni je nebulozno da neko stavlja u omiljene ovo, a jos nebuloznije da uplati pare ociglednom laznjaku prevarantu. Ova je već uspela nekoliko njih da prevari. Blokiran profil, ali to je neki prevarant-povratnik, prepoznale su je članice sa “Crne liste”.
2025 08 21
> emilyy: > > MarianneMary: > > Meni je nebulozno da neko stavlja u omiljene ovo, a jos nebuloznije da uplati pare ociglednom laznjaku prevarantu. > Ova je već uspela nekoliko njih da prevari. > Blokiran profil, ali to je neki prevarant-povratnik, prepoznale su je članice sa “Crne liste”. Samo da su proverili na googlu prvu sliku videli bi da je laznjak. I tu ne pomaze ''prodaje obraz, sramoti se za 2000din.'' jer njih bas briga(te koji varaju). I 2000din. nije malo da se nekom tek tako poklanja novac. Malo vise opreznosti tamo gde treba biti oprezan. Pre poveruju prevarantima i olako im daju poverenja, nego nekom ko prodaje stvarne stvari u stanju takvom kakvom jesu, cesto i boljem uzivo. Meni je sve to tragi komicno.
2025 08 21
Mene ovo objasnjenje da su oglasi i dalje aktivni iako prikazuju da se ucitavaju - neodoljivo podseca na ovaj meme: 😂
upload
2025 08 21
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 08 21
Pa logicno. Ne moze doveka dzabe postavljanje oglada. Svugde se placa samo ipak. Nesto novo poput Aukcije..Nadam se fa cete objaviti. Ravun za uplatu. Ipak mozda je bolje provizija od prodatog predmeta. NEKO prodaje Predmete po 500 neko po ,5000 hiljada. Moj predlog hvala ❤️💞❤️
2025 08 21
Nije tačno da se na Limundu ne plaća pokretanje aukcija. Besplatno je samo kada prvi put pokrenete aukciju,svako naredno pokretanje se plaća. Na Limundu postoji paket za jeftinije/ne besplatno/ pokretanje aukcija i on košta 499 din za mesec dana. Za svaki prodati predmet, provizija je 7 ili 8 pošto. Prodaja na Limundu nije ni malo jeftina. Najskuplji paket na MK košta kao paket za pokretanje aukcija na Limundu/ uz kupovinu tog paketa,svaka pokrenuta aukcija se dodatno naplaćuje. I uz sve to,uračunate i proviziju za prodati predmet,pa pokušajte da izračunate kolika je suma potrebna mesečno da se uplati Limundu.
2025 08 21
To je za komercijalnu prodaju i lenjivce. Kosta vas minut posla da uradite copy paste oglasa i dodate slike i pokrenete ga opet ili stavite fiksnu cenu umesto aukcije pa ne placate nista.
2025 08 21
Kakve veze ima sto je veca cena, poenta je da je postavljanje besplatno, oglasi su besplatni osim ako ste lenji pa zelite sve na jedan klik, ili ako ste komercijalni prodavac pa ne mozete da izdvojite toliko vremena da ubacite ponovo na aukciju
2025 08 21
Samo sam navela da nije besplatno i ovde smo na MK i razgovaramo o ovom sajtu,a ne o drugim sajtovima. Pozdrav!
2025 08 21
Naveli ste pogresne informacije, postavljanje oglasa je besplatno. Ko zeli da se ne muci tj. lenj je onda plati da odradi na klik. Pozdrav
2025 08 21
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Mogli ste bar onda napraviti aplikaciju kao KupujemProdajem pa da ima sta i da se naplati…
2025 08 21
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 112