Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Te članarine naplatite kada sredite sajt, previše bagova ima.
2025 08 25
Nije mi baš jasno kako će ove članarine da spreče prevarante.
2025 08 26
> Mar1ja: > Nije mi baš jasno kako će ove članarine da spreče prevarante. Nece da ih sprece, dovoljan je samo jedan oglas sa izvikanim brendom pa da prevare kao ovaj https://mojekrpice.rs/items/zene/12804485/haljina-mona-m
2025 08 26
> StateOfCateShop: > > Μπρανκα: > > Devojke, jel razmisljao neko o pokretanju sopstvenog sajta? Ovaj ce uskoro postati beskoristan, zasto ne bismo osnovale nesto drugo? > OVO. Sasvim moguće napraviti, ili u najmanju ruku migrirati na neki slični sajt, mislim da ih ima nekoliko ovog tipa. Jako je važno da korisnici razviju svest da su oni ti koji drže sajtove (poslove) u životu, i ako se donosi politika koja nama, korisnicima, ne odgovara, ili razgovor sa adminima (što ih očigledno ne zanima), ili migracija :| Да ли знате назив неког сајта, да просто користимо то од сад?
2025 08 26
> MarianneMary: > > Mar1ja: > > Nije mi baš jasno kako će ove članarine da spreče prevarante. > Nece da ih sprece, dovoljan je samo jedan oglas sa izvikanim brendom pa da prevare kao ovaj https://mojekrpice.rs/items/zene/12804485/haljina-mona-m Užas. a ne vidim i kako će biti rešeni pogrešni tagovi, itd. duplikati itd. Zapravo, koji problem rešava ova pretplata? Jedini razlog bi mogao biti da kupe bolju infrastrukturu, da sajt ne bi bio ovako spor i bagovit-svako malo padne. ako se to ne reši, ja ne vidim da ću nastaviti ovde da budem :)
2025 08 26
> Mar1ja: > > MarianneMary: > > > Mar1ja: > > > Nije mi baš jasno kako će ove članarine da spreče prevarante. > > Nece da ih sprece, dovoljan je samo jedan oglas sa izvikanim brendom pa da prevare kao ovaj https://mojekrpice.rs/items/zene/12804485/haljina-mona-m > Užas. > a ne vidim i kako će biti rešeni pogrešni tagovi, itd. > duplikati itd. > Zapravo, koji problem rešava ova pretplata? > Jedini razlog bi mogao biti da kupe bolju infrastrukturu, da sajt ne bi bio ovako spor i bagovit-svako malo padne. > ako se to ne reši, ja ne vidim da ću nastaviti ovde da budem :) Probacu mesec, dva, samo sto cu cene malo podici, jer ocigledno potraznja je takva. Neke stvari ce biti trajno obrisane, pa ce se prodati na drugom mestu.
2025 08 26
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno To je okej, sasvim u redu 😊👌
2025 08 27
> MarianneMary: > > iskra2019: > > Predlog: > > 0 din- do 5 oglasa > > 150 dinara- jedna stranica do 25 stvari > > 3000 dinara- neogranicen broj stvar- toliko bi kostao mesecni zakup tezge na pijaci, mozda i vise... > Znaci od 26 stvari da se placa 3000din?! Na profilu imam oko 130 stvari i ove nedelje ovde sam prodala sipak, nekad se desi da ne prodam i dve nedelje nista, nekad u mesec dana bude samo 500din. Bez 200 predmeta i dodavanja novih svake nedelje nema nista. Ko ima para i magacin da mesecno kupuje barem po jedan dzak taj moze da prodaje, a mali prodavci mogu da se slikaju. Istina. Mene mrzi da postavljam nove odlase pa mi se nekad mesecima nista ne proda. Ne isplati se placati članarinu ako se ovim bavis rekreatvno.
2025 08 27
> Zvezdica111: > Moje misljenje je da vlasnici ovog sajta treba da preispitaju odluku i cenovnik koji ce biti na snazi... Ovim se samo podstice i organizuje crno trziste u Srbiji, jer za onog ko ima 500 stvari 550 din nije nista, samo ce mu se smanjiti konkurencija jer ce manji obrisati profile, a neko ko okaci 10 stvari i 150 din je puno jer ce realno da proda 1 stvar svaki peti mesec... Upravo. Samo ce komercijalnim prodavcima ukloniti konkurenciju, a nekada je cilj sajta bio da se ukloni komercijalna prodaja.
2025 08 27
Totalno besmisleno za one koji sajt koriste da "ociste" ormar povremeno. Oni koji se prodajom svakodnevno i bave nece to ni osetiti. Mislim da je realnija opcija uvesti proviziju na prodat artikl, npr 5% od prodaje. Sajt ce imati vecu zaradu, a korektnije je za korisnike sajta
2025 08 27
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK
2025 08 27
Kako da izvrsim uplati od 350 din
2025 08 27
> Nora12: > Kako da izvrsim uplati od 350 din USLUGE (na dnu stranice) - DOPUNI NOVČANIK (unesete podatke sa kartice)
2025 08 27
> alexandra84956: > > Zvezdica111: > > Moje misljenje je da vlasnici ovog sajta treba da preispitaju odluku i cenovnik koji ce biti na snazi... Ovim se samo podstice i organizuje crno trziste u Srbiji, jer za onog ko ima 500 stvari 550 din nije nista, samo ce mu se smanjiti konkurencija jer ce manji obrisati profile, a neko ko okaci 10 stvari i 150 din je puno jer ce realno da proda 1 stvar svaki peti mesec... > Upravo. Samo ce komercijalnim prodavcima ukloniti konkurenciju, a nekada je cilj sajta bio da se ukloni komercijalna prodaja. Jeste, bolje da postanu KomercijalneKrpice i kraj.
2025 08 27
> Mar1ja: > > alexandra84956: > > > Zvezdica111: > > > Moje misljenje je da vlasnici ovog sajta treba da preispitaju odluku i cenovnik koji ce biti na snazi... Ovim se samo podstice i organizuje crno trziste u Srbiji, jer za onog ko ima 500 stvari 550 din nije nista, samo ce mu se smanjiti konkurencija jer ce manji obrisati profile, a neko ko okaci 10 stvari i 150 din je puno jer ce realno da proda 1 stvar svaki peti mesec... > > Upravo. Samo ce komercijalnim prodavcima ukloniti konkurenciju, a nekada je cilj sajta bio da se ukloni komercijalna prodaja. > Jeste, bolje da postanu KomercijalneKrpice i kraj. Ime treba da se menja, uz silne kategorije ime sajta gubi smisao. Probala sam knjige da prodam ovde i za mesec dana nista. Sa 10 oglasa nema nista, na kp 10 oglasa je besplatno i sa toliko oglasa jedan predmet prodam svaki drugi mesec. A ovde nema kupaca i smatram da na pogresan nacin zele da ozive umiruci sajt. Izgleda da ce''moje krpice'' otici u istoriju uskoro.
2025 08 27
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 112