Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Sve vise clanova pise da su im predmeti aktivni samo do prvog. Nadam se da cete promeniti odluku pre nego sto svi odu sa sajta. I onaj ko bude placao nece dugo, samo dok ima prodaje, a znamo svi da je sve manje clanova, pregleda i kupaca.
2025 08 30
> JanaBo: > Izgleda da uskoro ovaj sajt izumire Sajt vec mesecima umire, a ovo im je pogresan nacin da ga ozive, najverovatnije ce otici u istoriju i to je to.
2025 08 30
Do 01, pa sta se proda, proda. Spustam i cene i sve, ali clanarina, pa da gledam u nebo da li ce se nesto prodati, to ne.
2025 08 30
Bezveze!
2025 08 30
Ne isplati se placanje članarine pogotovo neko ko proda neku stvar jednom u dva meseca. Dosta ljudi ce odustati i bukvalno retko ko ce da postavlja ovde stvari. Verujem da ce ubrzo neko da napravi novi sajt, koji ce moci normalno da funkcionise. Ljudi koji ovde slikaju svoje licne stvari nece ni imati neku zaradu bas zbog clanarine. Ja koja slikam svoje licne stvari, retko kad i prodam nesto, a kamoli jos i clanarina da se placa. Cista glupost.
2025 08 30
> AdminMK: > 6. Šta su "krediti"? > Krediti su digitalna valuta na Mojekrpice koju možete koristiti za: > Isticanje oglasa > Povećanje vidljivosti > Pristup dodatnim pogodnostima > 7. Šta ako pokušam objaviti oglas, a nemam paket ili sam dostigao limit? > Pojaviće vam se obaveštenje (popup) da ste dostigli svoj limit. Ponudiće vam opciju da aktivirate ili nadogradite paket i nastavite s objavom. > 8. Šta je “Nacrt” (draft)? > “Nacrt” je privremeno spremište za oglase koje ne možete trenutno objaviti jer ste dostigli svoj limit. > Ti oglasi nisu vidljivi drugim korisnicima > Ako ih ne aktivirate kroz 14 dana biće izbrisani > 9. Gde mogu videti stanje svog računa? > U korisničkom profilu možete videti: > Trenutno plaćeni paket > Preostali broj oglasa > Preostale kredite > Oglase u nacrtima Kog tacno datuma krpice krecu sa novim nacinom funkcio isanja?
2025 08 30
> Bowie777: > > AdminMK: > > 6. Šta su "krediti"? > > Krediti su digitalna valuta na Mojekrpice koju možete koristiti za: > > Isticanje oglasa > > Povećanje vidljivosti > > Pristup dodatnim pogodnostima > > 7. Šta ako pokušam objaviti oglas, a nemam paket ili sam dostigao limit? > > Pojaviće vam se obaveštenje (popup) da ste dostigli svoj limit. Ponudiće vam opciju da aktivirate ili nadogradite paket i nastavite s objavom. > > 8. Šta je “Nacrt” (draft)? > > “Nacrt” je privremeno spremište za oglase koje ne možete trenutno objaviti jer ste dostigli svoj limit. > > Ti oglasi nisu vidljivi drugim korisnicima > > Ako ih ne aktivirate kroz 14 dana biće izbrisani > > 9. Gde mogu videti stanje svog računa? > > U korisničkom profilu možete videti: > > Trenutno plaćeni paket > > Preostali broj oglasa > > Preostale kredite > > Oglase u nacrtima > Kog tacno datuma krpice krecu sa novim nacinom funkcio isanja? Rečeno je već 50 puta, za dva dana
2025 08 30
Ziva nisam 'oce l' sajt proraditi za dva dana. Vec neko vreme vec pri ulasku na sajt mi prijavljuje gresku. Desavalo se da je danima neupotrebljiv. Sad treba da uplatim clanarinu i bacam pasulj da li ce sajt raditi za vreme trajanja clanarine. Nepostojanje podrske da ne spominjem.
2025 08 30
> stankovicandja: > Ne isplati se placanje članarine pogotovo neko ko proda neku stvar jednom u dva meseca. Dosta ljudi ce odustati i bukvalno retko ko ce da postavlja ovde stvari. Verujem da ce ubrzo neko da napravi novi sajt, koji ce moci normalno da funkcionise. Ljudi koji ovde slikaju svoje licne stvari nece ni imati neku zaradu bas zbog clanarine. Ja koja slikam svoje licne stvari, retko kad i prodam nesto, a kamoli jos i clanarina da se placa. Cista glupost. Tako i ja. ovde su mi samo lične stvari. sad ja treba da plaćam ocnovnu članarinu za samo 3 predmeta?? pa ako tri puta uplatim tu članarinu, to je već cena nekih od mojih predmeta. Retko kad prodajem, čak više kupujem. To što sajt ne radi generalno, da ne pominjem. neka, hvala!
2025 08 31
Pre uvodjenja mesecne clanarine treba da razmilsite o opciji da napravite aplikaciju i dignete sajt na visi nivo, jer su bagovi konstantni..
2025 08 31
> AdminMK: > Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete. > Vaš profil neće biti obrisan — ali će za daljnje aktivno korišćenje platforme biti potrebno odabrati jedan od ponuđenih paketa. > Znamo da promene nisu uvek lake ni popularne, ali verujemo da je ovo ispravan korak kako bismo zaštitili ono što Mojekrpice jesu: sigurno, pregledno i lokalno mesto za kupovinu i prodaju. > Podržavajući platformu kroz male članarine, pomažete nam da uklonimo neželjeni sadržaj, izbegnemo prekomerne reklame i uvedemo korisne funkcije koje vama idu u prilog. > Hvala što ste deo Mojekrpice svih ovih godina. Nadamo se da ćete i dalje biti uz nas na ovom zajedničkom putu. > MK Pozdrav, kako mogu da uplatim clanarinu za 10 oglasa? Hvala.
2025 08 31
Fun fact - sve što smo stavili u omiljeno doviđenja
2025 08 31
Dva meseca za prilagođavanje tako je navedeno... da li to znači da tek od oktobra kreće novi sistem
2025 08 31
Meni ide prodaja kad spustim basbas ispod cene. Ljudi nemaju novca, racionalizuju potrosnju, plus poskupljenje postarina. Sad jos da placam clanarinu na to spustanje cena, pa onda bolje da ostavim pored kontisa, bar ne bih bila u minusu. I ok, do sad spustim ja cenu jer imam neki cilj da napravim sebi prostor, nesto povratim od promasene kupovine i ulozim, ali nekad su upiti bas nerealni i maltene potcenjivacki.
2025 08 31
> slikarka: > Dva meseca za prilagođavanje tako je navedeno... da li to znači da tek od oktobra kreće novi sistem Od novembra. Ako je 2.
2025 08 31
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 112