Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> Noubliezjamais: > > Nora12: > > Kako da izvrsim uplati od 350 din > USLUGE (na dnu stranice) - DOPUNI NOVČANIK (unesete podatke sa kartice) Pa nemoj, vidiš da misli da treba sad da uplati za članarinu 😂 Posle će da kuka ako joj taj novac ode u kredit umesto za članarinu (ne znam šta se dešava sa novcem koji je sad u novčaniku od 01. Sept)
2025 08 27
> Her_Fashion: > > Noubliezjamais: > > > Nora12: > > > Kako da izvrsim uplati od 350 din > > USLUGE (na dnu stranice) - DOPUNI NOVČANIK (unesete podatke sa kartice) > Pa nemoj, vidiš da misli da treba sad da uplati za članarinu 😂 > Posle će da kuka ako joj taj novac ode u kredit umesto za članarinu (ne znam šta se dešava sa novcem koji je sad u novčaniku od 01. Sept) A ja htedoh nesebično da prenesem dalje info dobijene od tebe, da SVEEE prosvetlimo 😂 E pa onda nemojte još uplaćivati. Mislila sam da to ostaje kao kredit pa mi iskoristimo za promociju ili članarinu…
2025 08 28
Uplatila sam 500 dinara za neko vip clanstvo i da stavim artikle u grupe ali nigde ne vidim gde taj kredit? Moze li mi neko objasniti kako se to koristi i gde da trazim 😃
2025 08 28
> BokicaR: > Uplatila sam 500 dinara za neko vip clanstvo i da stavim artikle u grupe ali nigde ne vidim gde taj kredit? > Moze li mi neko objasniti kako se to koristi i gde da trazim 😃 Nigde još - požurili ste. Od 1. Septembra bi trebalo da počne plaćanje članarina. Nisu još uvek objasnili šta se dešava sa novcem koji je sada u novčaniku. Za članarine piše da se plaća određen iznos mesečno i da se uz to dobija neki kredit (koji se koristi za promocije, vip, itd.), ali to je sve kada uvedu sistem članarina. Dakle - ne još.
2025 08 28
> Noubliezjamais: > A ja htedoh da nesebično prenesem dalje info dobijene od tebe, da SVEEE prosvetlimo 😂 > E pa onda nemojte još uplaćivati. Mislila sam da to ostaje kao kredit pa mi iskoristimo za promociju ili članarinu… Pa rek'o sam 😂
upload
2025 08 28
Mislim bilo bi super kad bi nam neko odgovorio bar za to plaćanje 🙃 Valjda vide ovde paniku i da ljudi uplaćuju, a ni ne znaju šta uplaćuju. Taj novac koji je sada u novčaniku sigurno neće da ispari, ali ne znam kako će da funkcioniše. Jer ako se plaća članarina i uz nju dobiju krediti za vip i promocije, vrlo je moguće da će novac koji je sad u novčaniku da bude prebačen u te kredite i da svakako treba da se uplati članarina nevezano za to. Msm to mi je jedino logično, ako menjaju skroz sistem plaćanja itd.
2025 08 28
Bilo mi je OK da iskacu reklame jer je koriscenje besplatno. I ovako je to sada na svakom sajtu, bilo da su vesti, moda sta god. Razumem da vlasnici ovog sajta treba od neceg da zive, i ne vidim zasto to ne bi ostale reklame….
2025 08 28
> Her_Fashion: > > Noubliezjamais: > > A ja htedoh da nesebično prenesem dalje info dobijene od tebe, da SVEEE prosvetlimo 😂 > > E pa onda nemojte još uplaćivati. Mislila sam da to ostaje kao kredit pa mi iskoristimo za promociju ili članarinu… > Pa rek'o sam 😂 Nisam pročit’o do kraja 😂
2025 08 28
Preopterećena sam prodajom
2025 08 28
> Noubliezjamais: > Preopterećena sam prodajom Znam kako je 😂
2025 08 28
> nadjojka: > Bilo mi je OK da iskacu reklame jer je koriscenje besplatno. I ovako je to sada na svakom sajtu, bilo da su vesti, moda sta god. Razumem da vlasnici ovog sajta treba od neceg da zive, i ne vidim zasto to ne bi ostale reklame…. Za reklame je bar lako... previse lako
2025 08 29
> lovesilver: > > nadjojka: > > Bilo mi je OK da iskacu reklame jer je koriscenje besplatno. I ovako je to sada na svakom sajtu, bilo da su vesti, moda sta god. Razumem da vlasnici ovog sajta treba od neceg da zive, i ne vidim zasto to ne bi ostale reklame…. > Za reklame je bar lako... previse lako Meni ne iskacu reklame, niti su mi ikad iskakale, a para nemam da bih uplatila 1. septembra, pa me zanima da li ce mi clanstvo trajati mesec dana ako uplatim 5-og ili 10-og u mesecu?
2025 08 29
Da li se clanarina može uplatiti preko poste i koje su instrukcije za uplatu?
2025 08 29
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost Poštovani/a , Gde i na koji račun mogu da uplatim za premijum oglase ? Šta je potrebno od podataka uneti da bi se znalo da je moja uplata? Hvala lepo! Pozdrav > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno
2025 08 29
Izgleda da uskoro ovaj sajt izumire
2025 08 29
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 116