Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

> MarianneMary: > > Mar1ja: > > > stankovicandja: > > > Ne isplati se placanje članarine pogotovo neko ko proda neku stvar jednom u dva meseca. Dosta ljudi ce odustati i bukvalno retko ko ce da postavlja ovde stvari. Verujem da ce ubrzo neko da napravi novi sajt, koji ce moci normalno da funkcionise. Ljudi koji ovde slikaju svoje licne stvari nece ni imati neku zaradu bas zbog clanarine. Ja koja slikam svoje licne stvari, retko kad i prodam nesto, a kamoli jos i clanarina da se placa. Cista glupost. > > Tako i ja. ovde su mi samo lične stvari. > > sad ja treba da plaćam ocnovnu članarinu za samo 3 predmeta?? pa ako tri puta uplatim tu članarinu, to je već cena nekih od mojih predmeta. Retko kad prodajem, čak više kupujem. > > To što sajt ne radi generalno, da ne pominjem. > > neka, hvala! > 3 predmeta su besplatna, sa toliko cu poceti, jer para trenutno nemam za placanje. Nesto sam u lotovima stavila na limundo. A probacu i u onim grupama za zivotinje, jer i inace 90% moje prodaje ode na hranu i za sve sto mi je potrebno za macke. Ovde recimo rasprodaje ne vrede, niko nista nece. Danima postavljam na forumu, ali nema niti jednog upita, nista. Sad sam se nasmejala. Odem na delen sajt i pravo naletim na onu mona zelenu haljinu koju si stavljala ovde kao primer prevare. Isti oglas.
2025 08 31
> Papricica: > > slikarka: > > Dva meseca za prilagođavanje tako je navedeno... da li to znači da tek od oktobra kreće novi sistem > Od novembra. Ako je 2. ''Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete.''
2025 08 31
> Noubliezjamais: > > MarianneMary: > > > Mar1ja: > > > > stankovicandja: > > > > Ne isplati se placanje članarine pogotovo neko ko proda neku stvar jednom u dva meseca. Dosta ljudi ce odustati i bukvalno retko ko ce da postavlja ovde stvari. Verujem da ce ubrzo neko da napravi novi sajt, koji ce moci normalno da funkcionise. Ljudi koji ovde slikaju svoje licne stvari nece ni imati neku zaradu bas zbog clanarine. Ja koja slikam svoje licne stvari, retko kad i prodam nesto, a kamoli jos i clanarina da se placa. Cista glupost. > > > Tako i ja. ovde su mi samo lične stvari. > > > sad ja treba da plaćam ocnovnu članarinu za samo 3 predmeta?? pa ako tri puta uplatim tu članarinu, to je već cena nekih od mojih predmeta. Retko kad prodajem, čak više kupujem. > > > To što sajt ne radi generalno, da ne pominjem. > > > neka, hvala! > > 3 predmeta su besplatna, sa toliko cu poceti, jer para trenutno nemam za placanje. Nesto sam u lotovima stavila na limundo. A probacu i u onim grupama za zivotinje, jer i inace 90% moje prodaje ode na hranu i za sve sto mi je potrebno za macke. Ovde recimo rasprodaje ne vrede, niko nista nece. Danima postavljam na forumu, ali nema niti jednog upita, nista. > Sad sam se nasmejala. Odem na delen sajt i pravo naletim na onu mona zelenu haljinu koju si stavljala ovde kao primer prevare. Isti oglas. Pisala sam i posebnu temu o tome, ali posto nije bilo zainteresovanih za nju, obrisala sam je. Videla sam je i ja na ''delen'' sajtu, a opis naravno u superlativu, bez mera i ikakvih detalja''Nova mona haljina sa etiketom. Prelep model, meni je velika. Bez ostecenja. Jednostavno Savrsena. Velicina M, 38'' samo je cena malo jaca nego ovde. Neka se time bave oni koji su placeni za to, prevaranti varaju zato sto im se moze i ima interesanata za nepostojece predmete.
2025 08 31
> MarianneMary: > > Papricica: > > > slikarka: > > > Dva meseca za prilagođavanje tako je navedeno... da li to znači da tek od oktobra kreće novi sistem > > Od novembra. Ako je 2. > ''Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete.'' Znaci nakon dva meseca nemamo vise ni ta tri besplatno?A onda da li imamo i dlaje aktivan nalog samo bez oglasa ili kako?
2025 08 31
Mozemo li forum da koristimo ili ne? Ja cu oglasavati na forumu ako je dozvoljeno, ako ne onda je to to od mene. Tu sam samo za usluzne kupovine ako nekom treba iz Engleske i Beograda and that's all folks. Mada cu gledati da razmenim kontakt sa clanicama jer ne verujem da ce sajt potrajati jos dugo sa ovakvim tipom clanarina.
2025 08 31
Razumem potrebu za ovim i jasno je da je besplatna verzija sajta teško održiva ali uvođenje članarine bez jasne garancije o poboljšanjima sajta (poboljšana verifikacija korisnika, efikasnija zaštita od prevara, pouzdanije opcije za kontakt podršku, stabilniji i pregledniji sajt) deluje kao kazna za korisnike koji su godinama ulagali vreme i trud. Što se omiljenih predmeta tiče, da li oni nestaju (prelaze u nacrt) odmah 1. septembra ukoliko članice ne odaberu paket i da li se automatski vrate u naše omiljene predmete pri aktivaciji paketa?
2025 08 31
E to sam bas i ja pomislila.. :( > darkacademia: > Fun fact - sve što smo stavili u omiljeno doviđenja
2025 08 31
> Vesna1965: > > MarianneMary: > > > Papricica: > > > > slikarka: > > > > Dva meseca za prilagođavanje tako je navedeno... da li to znači da tek od oktobra kreće novi sistem > > > Od novembra. Ako je 2. > > ''Znamo da je ovo velika promena, i zato vam dajemo 2 meseca za prilagodjavanje. > > Tokom tog perioda, svi korisnici mogu imati do 3 aktivna oglasa besplatno. Nakon toga, svi dodatni oglasi biće prebačeni u “nacrt” (draft) oblik. Sami ćete moći odlučiti koje oglase želite zadržati aktivnima, zavisno od paketa koji odaberete.'' > Znaci nakon dva meseca nemamo vise ni ta tri besplatno?A onda da li imamo i dlaje aktivan nalog samo bez oglasa ili kako? Ne,nego nakon ova dva meseca kreću novi uslovi koriscenja . Imate na prvoj stranici prvi post od admina. Tri oglasa ce biti besplatna
2025 08 31
Drage devojke, da li mi moze iko objasniti "korak po korak" kako uplatiti clanarinu? Pre par dana sam uplatila 550din, za premium paket, medjutim ocigledno da novac nije otisao za clanarinu...je mi je oko 130 artikala stavljeno u "neaktivno" i nevidljivi su na profili. Hvala unapred, srdacan pozdrav.
2025 08 31
> Bowie777: > Drage devojke, da li mi moze iko objasniti "korak po korak" kako uplatiti clanarinu? Pre par dana sam uplatila 550din, za premium paket, medjutim ocigledno da novac nije otisao za clanarinu...je mi je oko 130 artikala stavljeno u "neaktivno" i nevidljivi su na profili. Hvala unapred, srdacan pozdrav. Niste trebali jos da uplacujete dok zvanicno ne objave da je taj novi sistem poceo. Ovako, ne znate sta ce biti sa tim kreditom i da li ce moci da se kupi ta clanarina ili ce moci da se iskoristi za nesto drugo. Posto nam to nije receno ja sam nekih 200 dinara koje sam imala iskoristila za VIP, za svaki slucaj jer ne znam sta ce biti sa tim.
2025 08 31
Poštovani, Kako uplatiti kako nam se ne bi obrisali oglasi? Vidim da su nam od ponoći promenjeni profili i da je krenula promena ? Pozdrav svima🌸🍀
2025 08 31
Ja ništa ne kapiram.. aktivirala sam sve svoje oglase bez uplate. Kako?
2025 08 31
Ono što je mene najviše razočaralo je prvenstveno, nepoštovanje. Da bi smo plaćali ovaj sajt, trebalo je najaviti u uvesti poboljšanja, pa onda trial period, pa kome se svidi neka ostane. Pritom, ima i nas koji smo ovde dugo i imamo preko 300 ocena. mi smo izjednačeni sa nekime ko se juče registrovao. Ne postoji nikakav plan poštovanja ni stimulisanja korisnika, tako da ću ovu ponižavajuću epizodu završiti ovde čim krenu nove mere. Pošto mi je jedan post obrisan, gde pozivam članice da pređemo na drugu platformu, znam da admini čitaju. Pročitajte onda ovo i sa srećom sa -promenama-kojima ste oterali normalne ljude. Odjava ;)
2025 09 01
> Bowie777: > Drage devojke, da li mi moze iko objasniti "korak po korak" kako uplatiti clanarinu? Pre par dana sam uplatila 550din, za premium paket, medjutim ocigledno da novac nije otisao za clanarinu...je mi je oko 130 artikala stavljeno u "neaktivno" i nevidljivi su na profili. Hvala unapred, srdacan pozdrav. Da li moze neko da mi pomogne kako da uplatim ? Evo ja stvarno ne znam
2025 09 01
Meni je aktivno oko 30oglasa. Sad da li ce mi se to naplatiti?Zar nije da imamo besplatne oglase? Takodje mogu li da jedan deaktiviram a drugi koji je u nacrtima aktiviram umesto njega itd?
2025 09 01
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 112