Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Ovo je bukvalno sramota sta se radi. Pre mesec dana je sajt bio nedostupan puna dva dana, zena mi je uplatila novac i nisam dva dana mogla da dodjem do njenih podataka za slanje. Znaci u 2025. godini sajt pada i ne mogu da ga povrate dva dana. Evo i dalje pada, ucitava sto godina, pa na kraju ne uspe ni da se ucita. I za takve stvari treba da placamo ni malo malu sumu na mesecnom nivou? Dno dna
2025 09 02
Od kada ste uveli da ako se predmet oznaci kao prodat on se automatski obrise?
2025 09 03
Meni su prodati predmeti (oznaceno da su prodati 29. avgusta) bili prebaceni u neaktivne 01. septembra. Kada obrises jedan, automatski te prebaci u aktivne predmete pa moras pesice da se vracas na svaki i brises ponovo. A za neaktivne na kompu moras da skrolujes do dole da bi ih video, ne prikazuju se odmah.
2025 09 03
> Alexxx7: > > AdminMK: > > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > > Kako će izgledati novi paketi: > > 1. Starter – 150 rsd mesečno > > • Do 10 aktivnih oglasa > > 2. Pro – 350 rsd mesečno > > • Do 30 aktivnih oglasa > > • Bez reklama > > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > > 3. Premium – 550 rsd mesečno > > • Neograničen broj oglasa > > • Bez reklama > > • Prilagodjavanje izgleda profila > > • 100 kredita mesečno > Na koji nacin mogu da se pretplatim? Meni se juče u dva navrata pojavila opcija za plaćane (odmah ispod broja pratioca) i nestala. Sajt i dalje puca, tako i da hoćeš nešto da uradiš po tom pitanju - ne ide.. Verovatno će i to uskoro biti rešeno.
2025 09 03
Čekam već 2 dana da proradi ta usluga kako bih uplatila novac i pokrenula predmete. Ne želim da uplaćujem za VIP usluge. Čuj nekom proradi,pa nestane :) Kako tako ne nestanu reklame koje iskaču ?Zamalo da obrišem poruke sa kupcem kada ih gasim 8-) Uprostite način uplate,jer nemaju svi mogućnost plaćanja online. Time ćete zaista izgubiti dosta članova. Šta u ovoj poruci ima napisano što je zabranjeno ( navedevno kao davanje linka )? Kako me to nervira!Pa u svakoj rečenici moram da razdvajam tačke i zareze.
2025 09 03
Promene ce biti takve kako su oni odlucili, to nema veze sa zeljama korisnika ovog sajta. I cena paketa od 550din. mozete da imate 50 ili 1500 predmeta isto cete placati, logike nema, ali tako je.
2025 09 03
To su nisu želje korisnika,već najava promena sajta koja ne radi. I svako ima pravo da kaže šta želi u vezi teme. Sugestije su uvek dobrodošle,radi boljeg funkionisanja na MK.
2025 09 03
> Saki82: > To su nisu želje korisnika,već najava promena sajta koja ne radi. > I svako ima pravo da kaže šta želi u vezi teme. > Sugestije su uvek dobrodošle,radi boljeg funkionisanja na MK. Bas me zanima ciji je predlog ovo bio, da se uvede ovakva kategorija na sajt koji se zove''moje krpice''
upload
2025 09 03
Zdravo, interesuje me koliko kosta postavljanje 4. i 5. predmeta, sada dok ovo ne pocne da funkcionise?
2025 09 03
> srebrna: > Meni su prodati predmeti (oznaceno da su prodati 29. avgusta) bili prebaceni u neaktivne 01. septembra. > Kada obrises jedan, automatski te prebaci u aktivne predmete pa moras pesice da se vracas na svaki i brises ponovo. A za neaktivne na kompu moras da skrolujes do dole da bi ih video, ne prikazuju se odmah. Ja sam juce obelezila predmet kao prodat i samo je nestao. Nije u neaktivnim
2025 09 03
> MarianneMary: > > Saki82: > > To su nisu želje korisnika,već najava promena sajta koja ne radi. > > I svako ima pravo da kaže šta želi u vezi teme. > > Sugestije su uvek dobrodošle,radi boljeg funkionisanja na MK. > Bas me zanima ciji je predlog ovo bio, da se uvede ovakva kategorija na sajt koji se zove''moje krpice'' Gospodeee :') Još samo oglasi za živinu nam fale. Čekam još da nam se admini oglase, vidim da je počelo sa primenom nekih promena. Ali baš malo pregleda na oglasima ima. Pritom još uvek nemam opcije za plaćanje novih paketa.
2025 09 03
Takodje… samo se obrisao… > Esprit21: > > srebrna: > > Meni su prodati predmeti (oznaceno da su prodati 29. avgusta) bili prebaceni u neaktivne 01. septembra. > > Kada obrises jedan, automatski te prebaci u aktivne predmete pa moras pesice da se vracas na svaki i brises ponovo. A za neaktivne na kompu moras da skrolujes do dole da bi ih video, ne prikazuju se odmah. > Ja sam juce obelezila predmet kao prodat i samo je nestao. Nije u neaktivnim
2025 09 03
Meni je vecina oglasa jos aktivna, barem tako pise… i naznaceni su kao datumi do kojih je svaki oglas aktivan… Jel tako i vama?
2025 09 03
Da tako jee ,oglasi aktivni i datumi su 2026 godina..Sta to tacno znaci??
2025 09 03
Aaa, pa bilo je i toga… 😂 Samo sto nije bila zivina u pitanju, vec konji, poniji i jeleni… 😂😂😂 Na svu srecu, brzo su sklonili to… > Stanitslava22: > > MarianneMary: > > > Saki82: > > > To su nisu želje korisnika,već najava promena sajta koja ne radi. > > > I svako ima pravo da kaže šta želi u vezi teme. > > > Sugestije su uvek dobrodošle,radi boljeg funkionisanja na MK. > > Bas me zanima ciji je predlog ovo bio, da se uvede ovakva kategorija na sajt koji se zove''moje krpice'' > Gospodeee :') > Još samo oglasi za živinu nam fale. > Čekam još da nam se admini oglase, vidim da je počelo sa primenom nekih promena. Ali baš malo pregleda na oglasima ima. Pritom još uvek nemam opcije za plaćanje novih paketa.
upload
2025 09 03
1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 116