Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

🤗
upload
2025 09 05
> laprimavera: > Cene clanarina su sasvim korektne ali najbitnija stvar za nas koji smo raspolozeni da placamo jeste kako da znamo da je placanje na ovom sajtu bezbedno ? Ovo i mene brine
2025 09 05
> Vesnagm1: > Ako imate aplikaciju,napravite virtuelnu karticu,jednokratnu,uplatite i imate mogućnost da se kartica upamti,izaberite da ne želite da se zapamti i tako svaki put Ja sam platila ovako kako nisam trebala🤣🤣🤣 Uglavnom i sta sad? Kako smo zasticeni?
2025 09 05
Predlazem da sacekamo sa uplatama dok ne dobijemo od admina pouzdane i konkretne informacije vezane za bezbednost placanja, zastitu podataka itd.
2025 09 05
Za pocetak nekoliko zapazanja: neograniceno otpremanje stavki ne funkcionise sa clanarinom 550din (1000 je limit koliko vidim), izmene u aktivnim predmetima su nemoguce generalno a na 1000 punih artikala ni jedan aktivni predmet ne moze se izmeniti uopste( bar na mom profilu), nemate nikakvu kontrolu nad funkcionalnostima, cinjenica da se radi na live verziji znaci da ce problema biti gomila, oni koji su imali uplaceno VIP clanstvo bice da mogu da se oproste sa tim novcem. Placanje debitnim karticama sa malom kolicinom novca na njoj, idkljucivo za ove svrhe, bez pamcenja podataka u bazama nodi minimalne rizike. Pozzz
2025 09 05
Jedva sam se ulogovala. Izbacuje mi greske na svakom koraku.
2025 09 05
Moze li neko da mi kaže zbog čega nikako ne uspevam da udjem na profil članice da ostavim utisak nakon saradnje? Da li to ima veze sa izmenama i činjenicom da ona nema trenutno nijedan predmet u garderoberu,pa se MOŽDA profil vodi kao neaktivan? Hvala,pozdrav🙂
2025 09 05
> Coccocabana: > Moze li neko da mi kaže zbog čega nikako ne uspevam da udjem na profil članice da ostavim utisak nakon saradnje? > Da li to ima veze sa izmenama i činjenicom da ona nema trenutno nijedan predmet u garderoberu,pa se MOŽDA profil vodi kao neaktivan? > Hvala,pozdrav🙂 Mnogim profilima ne moze da se pristupi. Ja ne mogu svomi probala sam na jos par, isto mi izbacuje gresku. Nije do te clanice nego do sajta
2025 09 06
Da li je ok placati preko apple novcanika mozda?
2025 09 06
Profilima koji su platili clanstvo ne moze da se pristupi, radovi su u toku.
2025 09 06
Ja sam se zeznula i dopunila sinoć novčanik sa 1100 rsd. Ne mogu da aktiviram Premijum plan sa tim novcem. Moram opet da platim. Šou! Bačene pare ,:)
2025 09 06
Izgleda da ne radi nista
2025 09 06
Od sinoc ne mogu da udjem na svoj profil . Nakon super saradnje ostavila sam utisak clanici i posle toga vise nisam mogla da udjem na svoj profil.
2025 09 06
Ovaj sajt je opstao jednim recju odvratan. Primorali ste me da ugasim profil posle toliko god. Sramno ke bas sto ste ovo uradili. Iskreno ne verujem da cete se mnogo proslaviti! Necu nikom vise preporuciti ovaj sajt. 🤮🤮🤮🤮
2025 09 06
Poruke se ne vide 😂 pakao majke mi… Ne uplacujem nista dok ne bude radilo kako treba.
2025 09 06
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 116